[ad_1]

تجاری آشپزخانه جایی است که در یک رستوران که در آن غذا آماده است به طور مداوم و روزانه. معمولا وجود دارد تعدادی از افرادی که در این آشپزخانه به علاوه بسیاری از تجهیزات برای پذیرایی استفاده می شود که در همه زمان ها. با این همه فعالیت اتفاق می افتد در آشپزخانه تجاری چگونه شما آن را نگه دارید ؟

اول از همه آموزش کارکنان خود را به حفظ استانداردهای بالای بهداشتی. آموزش آنها را به شستن دست های خود را در هر زمان قبل از آنها در حال رفتن به محل کار با مواد غذایی است. اگر وجود دارد در حال کار به طور مداوم با مواد غذایی و سپس به آنها دستور به شستن دست های خود را در هر ساعت. در هنگام کار با گوشت خام آنها باید مالش دست خود را پس از دست زدن به گوشت. آنها باید آگاه باشند که ظروف کثیف باید قرار داده شده در نزول و نمی توان در هر نقطه در سمت چپ در یک آشپزخانه. ضروری است که کارکنان خود را آگاه از قوانین بهداشت به منظور نظافت به سلطنت.

استفاده از یکبار مصرف بپوشید مانند دستکش یا دستکش های پلاستیکی آستین و کفش را پوشش می دهد. یکبار مصرف مو تورهای آشپز کلاه و پیش بند نیز یک گزینه خوب است. ایده یکبار مصرف بپوشید است که آن را برای استفاده یک روز و تنها می توان از دفع در پایان روز. این تضمین می کند که بسیاری از میکروب ها در حال پرتاب کردن و نه چپ پشت در آشپزخانه. روز بعد یک مجموعه تمیز یکبار مصرف بپوشید در دسترس است برای کارکنان.

در پایان هر روز فراموش جامع تمیز کردن. شروع با جارو طبقه است. احتمالا وجود خواهد داشت خرده های مواد غذایی و یا تراشه های روی زمین به دلیل آماده سازی مواد غذایی. سپس mop طبقه. استفاده از آب تمیز با مواد شوینده به اطمینان حاصل شود که طبقه کاملا تمیز. پاک کردن تمام آشپزخانه و جدول سطوح. و سپس تمیز کردن سطوح با یک پارچه مرطوب که آغشته به مواد شوینده یا سفید کننده برای ضد عفونی کردن سطوح. متناوبا, اسپری روی سطوح با مواد ضد عفونی کننده و پاک کردن سطح آن با یک پارچه تمیز. شستشو و پاک کردن تمام تجهیزات کیترینگ که استفاده شده بود در طول روز است. قرار داده و تمام ظروف و کارد و چنگال در ماشین ظرفشویی. این کار در زمان صرفه جویی از نظر شستن ظروف با دست و ماشین ظرفشویی خواهد شد انجام یک کار بسیار خوب از شستن تمام ظروف ممکن است شما را در پایان روز. این یک ایده خوب برای استفاده از ماشین ظرفشویی در روز قبل از آن بیش از حد زمانی که شما متوجه است که این ظروف تا ستون. شستن ظروف دو بار در روز یک برنامه خوب است.

در پایان روز هیچ سطوح تجهیزات کیترینگ و یا ظروف باید به سمت چپ ،

[ad_2]

Leave a Comment