[ad_1]

بخشی جدایی ناپذیر از هر گونه مهمان نوازی کسب و کار متمرکز است تجهیزات آشپزخانه. اما شکی نیست که حق انتخاب ابزار تجارت می تواند طاقت فرسا. بنابراین یک لیست بزرگ از نکات بالا ارائه شده است در زیر به برخی از این حدس می زنم کار می کنند.

مفید نکته #1:

مطمئن شوید که شما در نظر بگیرید که مواد خود را به ظروف ساخته شده به عنوان آنها می تواند تغییر طعم و مزه مواد غذایی. وجود دارد طیف وسیعی از گلدان و تابه در دسترس – خرید آنهایی که تعریف رستوران خود را. همیشه اطمینان حاصل شود که آنها را به یک پایه محکم است که می تواند مقاومت در برابر مداوم درجه حرارت بالا و دقیق سایش و پارگی. هنگامی که شما آنها را در آشپزخانه اطمینان حاصل شود که شما یک جای خوب برای آنها را ذخیره کنید. نه تنها باید آنها را از راه اما مرتب شده بر اساس چگونه اغلب آنها استفاده می شود.

مفید نکته #2:

نمی برش گوشه ها در هنگام خرید بلیط بزرگ اقلام مانند ماشین ظرفشویی, اجاق و کوره. آنها یک سرمایه گذاری عظیم و ضروری برای نگه داشتن آشپزخانه کارآمد در حال اجرا. آن را واقعا مهم را به زمان برای انجام برخی از تحقیقات عمیق. بپرسید دیگر مردم شما می دانید که در کسب و کار در مورد تجهیزات خود را به آنچه در آنها خواهد بود و نمی توانست در زمان آینده و اگر وجود دارد هر چیزی که آنها می خواهم از خرید بعدی خود را. همچنین مذاکره و خرید و تمدید ضمانت نامه – از آن می تواند به شما صرفه جویی در هزاران نفر!

مفید نکته #3:

همیشه خرید اقلام که با دستورالعمل های ایمنی. اگر هر چیزی اتفاق می افتد, آن می تواند شما را خود کارکنان و مراجعان در معرض خطر جدی است. در برخی موارد بیمه نامه پرداخت خواهد شد اگر آنها تعیین میکنند که این تجهیزات در گسل نیست دیدار با استانداردهای ایمنی.

مفید نکته #4:

هرگز سازش در کیفیت چاقو خود را. حق بیمه چاقو اجازه خواهد داد که شما سرآشپزها و آشپزها به کار سریع تر و ارائه کاملأ پیچیده ارائه مواد غذایی است. این ابزار ضروری است مورد استفاده قرار گیرد در فقط در مورد همه چیز که آماده است. اما انتظار نداریم که یک سبک از چاقو ترفند را انجام دهد برای همه چیز. خرید مجموعه ای از چاقو های مختلف به اطمینان حاصل شود که ماهی می تواند filleted به درستی نان می توان برش با دقت و سبزیجات تهیه می شود به درستی.

مفید نکته #5:

آگاهی از تغییرات شدت در اجاق گاز شما خرید. کاهش BTU آهسته تر غذا گرم خواهد شد که اجازه می دهد تا برای کنترل بیشتر در دشوار ظروف. زمانی که BTU بالا است به این معنی که مواد غذایی را گرما سریع تر و می تواند به این معنی است که overcooking می تواند رخ دهد. قدرت است که تجاری اجاق گاز ارائه می کنند به مراتب بیشتر از داخلی انواع. هرگز فرض کنیم که نیازهای خود را در یک آشپزخانه تجاری خواهد شد همان است که در صفحه اصلی.

مفید نکته #6:

فراموش نکنید که در مورد لوازم جانبی. در اکثر موارد این تجهیزات نمی آمد با همه چیز که مورد نیاز است. برای انتقال تجهیزات با سهولت هنگام تمیز کردن خرید کاستورهای به جا به پایین. همچنین شما می خواهد نیاز به شیلنگ و اتصالات گاز اجاق گاز.

[ad_2]

Leave a Comment