[ad_1]

در حالی که مزایای متعددی از داشتن دقیق و به موقع گزارش های مالی ما را شناسایی کرده اند چند مزایای کلیدی از صورتهای مالی.

1. درک وضعیت مالی کسب و کار شما

کامل وضعیت مالی کسب و کار شما می تواند ارائه با کیفیت صورتهای مالی است. سه اصلی صورتهای مالی ترازنامه و حساب سود و زیان و جریان وجوه نقد. ترازنامه نشان دهنده حقوق صاحبان سهام را پس از بدهی ها کم از دارایی. درآمد آن نیز شناخته شده به عنوان بیانیه سود و زیان و نشان می دهد که سود حاصل از درآمد بیش از یک دوره مشخص از زمان. یک جریان نقدی بیانیه یک ابزار ارزشمند برای نشان دادن اگر به اندازه کافی پول نقد در آینده به پرداخت هزینه برای عملیات کسب و کار است. یک جریان نقدی می شود و پیش بینی شده بیش از چند ماه. درآمد نشان می دهد که چگونه رستوران و هتل انجام بیش از یک دوره از زمان (به عنوان مثال, یک, هفته, ماه و یا سال). طول می کشد تا تمام رستوران و هتل هزینه به حساب از هزینه های اعتباری به هزینه های پرداخت شده در آینده است. به طور کلی درآمد می گوید اپراتور اگر کسب و کار سود ساخت. از آنجا اپراتور می توانید شروع به ایجاد تغییرات در سیاست و اجرای استراتژی است که کمک خواهد کرد رستوران رسیدن به اهداف خود. باید فروش جدید برنامه اجرا شود ؟ آیا مواد غذایی هزینه در خط با منو و قیمت ؟ رستوران هدف قرار دادن آن بودجه ؟ می توانید صاحب(ع) را توزیع به همکاران? اینها برخی از سوالات کلیدی است که نیاز به خطاب. فرمول اساسی برای درآمد است:

فروش – هزینه کالاهای فروخته شده – هزینه = سود/از دست دادن

درآمد است که مورد علاقه همه بیانیه های مالی به بررسی دلیل آن را نشان می دهد ماهیت رستوران ها و هتل موفقیت است. رستوران و هتل صورتهای مالی باید شکسته به دسته های زیر:

• فروش/اتاق درآمد

• حقوق

• مزایای کارکنان

• کنترل

• اشغال

• عمومی و اداری

• استهلاک

• بهره

• * * * دیگر درآمد

اگر فروش و هزینه های شکسته به دسته بندی های خاص اپراتور به راحتی می توانید مقایسه و تجزیه و تحلیل خود و یا رستوران و هتل به استاندارد صنعت درصد. به موقع گزارش مالی کمک خواهد کرد که برای کنترل هزینه کالاهای فروخته شده مانند آشامیدنی هزینه مواد غذایی هزینه

سلامت یک رستوران و هتل می توان تجزیه و تحلیل از ترازنامه در هر نقطه در زمان (به عنوان مثال امروز در ماه گذشته و یا فردا). ترازنامه اجازه می دهد تا اپراتور برای پیش بینی کوتاه مدت و بلند مدت جریان نقدی. به عنوان مهم به عنوان آن را به نقد و بررسی ترازنامه, چند رستوران همیشه زحمت برای آن آماده است. با چک کردن صحت ترازنامه یک اپراتور می تواند اطمینان از صحت درآمد. ترازنامه لیست تمام دارایی و بدهی و حقوق صاحبان سهام از رستوران. فرمول ترازنامه است:

دارایی = بدهی + حقوق صاحبان سهام

در ساده ترین شرایط, دارایی آنچه صاحب کسب و کار از قبیل تجهیزات و موجودی و یا پول نقد. بدهی هستند چه کسب و کار مدیون چنین به عنوان فروشنده صورتحساب وام و اجاره. حتی یک کارت هدیه است که یک مسئولیت چون رستوران مدیون کسی یک وعده غذایی در یک تاریخ آینده است. سهام مالکیت کسب و کار.

این مهم است که دارایی ها و بدهی ها به درستی طبقه بندی شده در ترازنامه. برای دریافت یک تصویر واضح تر از کسب و کار یک اپراتور باید به شکستن ترازنامه به زیر شاخه ها. تفکیک توضیح داده شده است به شرح زیر است:

• دارایی های جاری: دارایی های با عمر کمتر از یک سال (یعنی پول نقد کارت اعتباری و مطالبات و موجودی و هزینه های اعتباری).

• دارایی های ثابت: دارایی های با عمر بیشتر از یک سال است که به طور مستقیم نسبت به تولید درآمد (به عنوان مثال تجهیزات کامپیوتر, مبلمان و بهبود مال الاجاره).

• سایر دارایی: دارایی های با عمر بیش از یک سال است که به طور مستقیم درگیر در تولید درآمد (یعنی امنیت سپرده علائم تجاری و هنری).

بدهی نیاز به یک طبقه بندی مشابه و شکسته می شوند به شرح زیر است:

• بدهی های جاری: بدهی به دلیل عرض یک سال (یعنی حساب های قابل پرداخت تعلق هزینه های وام های کوتاه مدت و حتی گواهی های هدیه).

• در بلند مدت بدهی: بدهی دلیل است که گسترش فراتر از یک سال (یعنی اسناد پرداختنی و یا اجاره بلند مدت).

وجود دارد که اطلاعات زیادی به دست آورده از ترازنامه. برای مثال یک رستوران و مدیران هتل ها که بدهی های بزرگ ممکن است عمده مشکلات جریان نقدی. شناسایی بدهی های جاری از بدهی های بلند مدت در ترازنامه کمک به تعیین کوتاه مدت و بلند مدت پول نقد نیاز دارد و همچنین به عنوان کسب و کار بالقوه موفقیت است. رستوران و مدیران هتل ها که در بدهی های بزرگ پس از باز کردن می تواند تیراندازی خود را در پا. رستوران ممکن است نشان می دهد سود زیادی بر اساس درآمد اما رستوران ممکن است پول به دلیل آن است که پرداخت بدهی (که نشان داد در ترازنامه).

اکثر رستوران ها و هتل ها به عنوان مشارکت یا زیر فصل ها در شرکت های بزرگ و آنها باید توضیح دهند که تمام هزینه های کسب و کار و درآمد برای همه شریک است.

2. فروش الگوی

صورتهای مالی نشان می دهد که چگونه مقدار یک صاحب رستوران و مدیران هتل ها را بدست آورده و در هر سال در فروش. فروش ممکن است در نوسان است اما برنامه ریزان مالی باید قادر به شناسایی یک الگوی بیش از سال از آمار فروش. برای مثال صاحب رستوران و مدیران هتل ها ممکن است یک الگوی افزایش فروش زمانی که یک محصول جدید منتشر شده است. فروش قطره ممکن است پس از یک سال و یا پس از بودن در بازار است. این مفید است به عنوان آن را نشان می دهد پتانسیل و فروش الگوهای بنابراین مدیران می دانم به انتظار یک افت در فروش.

3. صورتهای مالی کمک خواهد کرد که آماده سازی بودجه و تصمیم گیری های مالی

به موقع گزارش مالی کمک خواهد کرد که شما آماده یک بودجه و یک راه آسان برای گرفتن تصمیمات مالی به رشد کسب و کار.

4. بهبود مدیریت مالی

به موقع گزارش مالی کمک می کند تا شما را به بررسی و اصلاح هر گونه ضعف در سیستم مالی است. بهبود مدیریت مالی اجازه می دهد تا شما را به تمرکز بر زمان مسائل مالی و توسعه برنامه های آینده.

5. بهتر مدیریت منابع

با توجه به موقع قاب گزارش مالی رستوران صاحبان و مدیران هتل ها را دریافت شماره دقیق از منابع آنها می توانید استفاده کنید استفاده بهینه از همه منابع است.

6. ارزیابی عملکرد

تحت این نوع از حسابداری را عمل صاحبان کسب و کار ممکن است ارزیابی عملکرد کارکنان در عملکرد مالی کسب و کار.

[ad_2]

Leave a Comment