[ad_1]

ایرنه واتسون انتشار سردبیر خواننده انداز خوشحال است که به عنوان مهمان ما والری هارت نویسنده از “فضل مرکزی فلوریدا است.”

سلام والری با تشکر از شما برای گرفتن وقت برای شرکت در این مصاحبه.

ایرنه: والری چرا شما احساس می کنید “فضل مرکزی فلوریدا” بود که کتاب مهم را برای شما به نوشتن ؟ چه هدف شما داشت ؟

والری: منطقه ای اشپزی آب گرفتگی بازار است. جنوب غربی شمال غربی کوبا, کارائیب, کاخون و ترکیبی از این جمله امریکا نوآوری به نام فیوژن است که شامل آسیایی با هر یک از دیگران برجسته کردن مناطق جدید و خلاق سرآشپزها که در حال ترکیب مواد تازه از مناطق.

هنگامی که ما نقل مکان کرد و از میامی به مرکزی فلوریدا 15 سال پیش غذاهای به شدت تغییر. گذشته از محلی ایتالیایی از eateries که برجسته سنگین گوجه فرنگی بر اساس Sicilian اشپزی و دانش سطحی مکزیکی غذا به کارگران مهاجر در این مرکبات منطقه mama-پاپا رستوران شمال شهر اورلاندو در خدمت غذاهای منحصر به فرد خود را بسیار خود را. بر این اساس ریشه های خود را از جنوب امریکا با یک روستایی لبه در دسترس ماهی و بازی به سادگی کبابی یا سرخ شده و همراه با میوه ها و سبزیجات تازه از درختان و زمین است.

هر بهار-تغذیه دریاچه بازده باس. بزرگتر دریاچه هولناک با تمساح و ماهی تیلاپیا. سنت جان لب شور رودخانه غنی با آبی خرچنگ و میگو و انشعابات آن با redfish باس و snook. چوب اردک به نظر می رسد صرفا برای لذت بردن از تابه و فقط یک بیت جنوبی در Osceola County, وحشی بوقلمون و گوشت گوزن و آهو نژاد bundantly برای خوشحال شکارچیان. و همانطور که در بقیه جنوبی, کباب, عالی حاکم مرکزی فلوریدا خود renditions شیرین, تند و خردل بر اساس سس slathered بیش آهسته دودی عظیم دنده خوک.

هدف من به عنوان مواد غذایی نویسنده برای تجاری روزانه بود و مردم را آگاه از فضل این منطقه است.

ایرنه: چه چالش شما باید در حالی که نوشتن این کتاب و چگونه شما در غلبه بر آنها ؟

والری: این چالش لذت بخش است. من سفرهای بسیاری تا St. John River, با عتیقه فروشی boaters مرا به تماس مستقیم با مردم که زندگی می کنند و مشتق امرار معاش خود را از creeks از intercostals آبراه. عضویت و ارتباط با NWTF (National Wild Turkey Federation) نه تنها به من آموخت که چگونه به سرخ یک کل ترکیه اما القا احترام به این گروه اختصاص داده شده اياد که آموزش زنان بقا در بیابان به عنوان مسئول کنترل اسلحه به کودکان است.

سخت ترین چالش این بود که نوشتن این کتاب در حالی که در مواجهه با روز دوشنبه مهلت نوشتن من روز پنج شنبه در این ستون روزنامه ها و آموزش آشپزی در سرپناه برای بی خانمان ها. وجود دارد فقط نبود زمان برای انجام این کار و من صرف ساعت بیشتر و بیشتر ایجاد دستور العمل های دیر

در شب و باز کردن my computer به ضبط آنها را قبل از اینکه آفتاب بالا آمد.

ایرنه: آیا دستور العمل های خود را دارد یا خیر ؟ برخی از آنها تصویب شده است را از طریق خانواده به شما ؟

والری: دستور العمل خود مشتق شده از حس چشایی و بویایی و تمایل به ایجاد. سابقه و هدف من از آموزش و پرورش در فرانسه (بعد کمربند جایگزین ارزشیابی دوزبانه دوره پس از من تا به حال شروع به آموزش پخت و پز در میامی) و ما 30 سال کسب و کار در ایتالیا, که در آن ما تا به حال یک آپارتمان در فلورانس و سفر گسترده از طریق شمال ایتالیا به ارمغان آورد من در تماس با بسیاری

از کشور سرآشپزها و “nonnas” (به ایتالیایی مادربزرگ) در آشپزخانه خانه های که به اشتراک گذاشته شده “اسرار” از طریق نسل منتقل.

ایرنه: شما چگونه به پخت و پز ؟ آیا شما طبخ به عنوان یک کودک ؟ که در آن شما یاد بگیرند به طبخ ؟ آیا شما هر گونه داستان های خنده دار در حالی که یادگیری به طبخ است که شما می تواند مربوط به?

والری: من دوست دارم بگویم که من یاد گرفتم به طبخ از مادر و مادر بزرگ من اما خوشبختانه این درست نیست. مادر و مادر بزرگ من تا به حال هیچ استعداد در آشپزخانه, احتمالا به خاطر آنها همیشه کوک به انجام آن برای آنها. تنها غذاهای مادر من می دانستم که چگونه به طبخ شد کباب گوشت گاو و بوقلمون و کبابی لغو احکام صادره ی گوشت بره. کسانی که آن روزها که تمام چربی باقی مانده بود به singe به یک پوسته است. ما نه تنها می خوردند بالای چربی در گوشت و استخوان لغو احکام صادره ی ما با آن لذت می بردند. و ترفند بود به خوردن بوقلمون و گوشت گاو قبل از استفاده نا مشروع ریخت و بیش از آن سفت به یک سفید جرم است.

ما تا به حال یک آشپز برای سال های بسیاری است. پدر و مادر من سفر گسترده ترک من در مراقبت از او. آشپزخانه نفسانی سرزمین عجایب از شکلات و شیرینی و بستنی و گوشت گوساله است که او با ظرافت آغشته به تخم مرغ و سپس به خانه خرده نان قبل از سرخ کردن به یک قهوه ای طلایی ظرافت او به نام وینر شنسیل که او خدمت کرده با سیب زمینی سرخ شده و اذوقه و نوشابه رشته فرنگی. الیزابت هرگز با استفاده از همزن برقی اما ضرب و شتم کره و شکر و سفیده تخم مرغ با دست به او 6 لایه آلمانی Doboschtorte غنی شکلات وینی Sachartorte و مجاری کیک کارامل. او اولین مربی آشپزی و دستور العمل های خود را به نظر می رسد در اولین کتاب آشپزی جدید

سنت آشپزی.

ایرنه: من توجه داشته باشید در بیوگرافی خود را شما آرزو می تواند یک خواننده اپرا اما به پایان رسید تا در مواد غذایی حرفه ای نوشتن و سپس در یک آشپزی حرفه ای. آیا در زمان که شما می خواهم به نوبه خود صفحات و دنبال یک حرفه ای به عنوان یک خواننده?

والری: گاهی اوقات اگر چه زندگی من شده اند بسیار متفاوت است. من باید برای همیشه به یاد داشته باشید تحت مطالعه بزرگ آندره Bogé در این مرحله از پاریس گراند اپرای. بدیهی است که آیا به اندازه کافی جاه طلبی و یا شاید متوجه من نیست که صدای عظمت مقصد است.

ایرنه: آیا شما یک دستور غذا های مورد علاقه از این کتاب ؟ چرا ؟

والری: مهمانان و خانواده که شام خوردن با ما معمولا درخواست که من آماده کلید آهک کیک پنیر یا Flourless فردی شکلات Soufflés برای دسر. من جوجه اردک است که مورد علاقه کودکان و من ارائه خواهد شد 2-3 سس مشابه دیگر برای خود لذت بخش است. من واقعا عاشق سوپ کدو و

طراوت سالاد توت فرنگی. من ده ها تن از قارچ رول hors d’oeuvre و دسر Profiteroles به توقف غیر منتظره شرکت و از آنجا که ما آهک درختان بسیار پرکار شما همیشه پیدا کردن یک منجمد پای آهک.

ایرنه: این دومین کتاب آشپزی برای شما. خود را برای اولین بار بود که این سنت جدید آشپزی بود که در سال 1988 منتشر شد. آنچه شما یاد بگیرند که بعد از نوشتن یکی از اولین که شما را در خود دوم کتاب فضل مرکزی فلوریدا?

والری: من اولین کتاب آشپزی نوشته شده بود به عنوان یک نتیجه از سال من به عنوان مواد غذایی برای نویسنده این روزنامه در ساحل میامی و ناهار رستوران من برای 15 سال در شوهرم عمده فروشی نمایشگاه مبلمان واردات برای تجارت. رستوران شد من تست آشپزخانه. ما فروش مواد غذایی اما به جای ارائه آن به طراحان و مشتریان خود را به عنوان یکی خواهد در یک خانه است. بوفه ای که روزانه تغییر چنان محبوب شد که مردم صف در اطراف بلوک. ما در خدمت بیش از 100 نفر در هر روز در رستوران ما ساخته شده در این نمایشگاه با آجر از قدیمی اتحادیه ایستگاه در شیکاگو بود که پاره شده اند.

اگر چه بسیاری از فرمت این کتاب برای اولین بار بود که بر اساس آمریکایی پخت و پز و تفسیر فرانسوی و ایتالیایی پخت و پز شگفت انگیزی قومیت از ساحل میامی به من اجازه برای کشف دستور العمل های نان فطیر توپ Gefülte ماهی, دلمه کلم, سینه چربی از گوشت گاو و سیب زمینی و ماکارونی که من در روزنامه برجسته در طول تعطیلات یهودی. من به چه چیزی تبدیل شده است که “در” در منطقه در حال حاضر شناخته شده به عنوان “SoBe” که در اواخر 60s و 70s هنوز جمعیت صرفا توسط افراد مسن یهودی. من رویکرد خانم ها که خرید شد. هر یک تا به حال یک دستور العمل های مختلف برای همان ظرف و هر فکر او بهترین بود. من سپس به خانه و آزمایش و تست و آزمون دوباره تا زمانی که ترکیبی از مواد تشکیل دهنده به میل من. سپس من را به نوشتن من غذا ستون.

مخرج مشترک دو کتاب باور من این است که مردم می خواهم به خواندن در مورد نفیس آشپزی اما می خواهم به طبخ و خوردن مواد غذایی اساسی.

ایرنه: شما چه امیدوار می آید از این تجربه آشپزی را برای شما ؟ آیا شما برنامه ریزی در نوشتن یکی دیگر?

والری: من نمی دانم اگر من هرگز دیگر نوشتن کتاب آشپزی, اما من بسیاری از دستور العمل های است که به نظر نمی رسد در دو مورد اول که من وسوسه هستم. هر کسی که آشپز می داند که همیشه وجود دارد یک روش جدید و روش های مختلف آماده سازی لطفا به کام. وجود دارد هرگز یک فصل گذشته به پخت و پز.

ایرن: با تشکر از شما والری. وجود دارد هر چیز دیگری که شما می خواهم برای اضافه کردن در مورد کتاب آشپزی خود را و یا خود را تجربه ؟

والری: من می خواهم برای تشکر از شما برای دادن فرصت برای بیان خودم. این اولین بار است که از من خواسته شده که این پرسش ها و مصاحبه شده است لذت بخش ترین.

[ad_2]

Leave a Comment