[ad_1]

گرمتر آب و هوا در تابستان است فصل برای مراسم عروسی, هوای آزاد, احزاب, کباب کردن و غذا خوردن که باعث می شود در تابستان نیز زمانی که مواد غذایی نیاز به حتی بیشتر هشدار به بهداشت مواد غذایی و خطرات ناشی از باکتری ها در کمین خام و نپخته گوشت.

دو نوع اصلی از باکتری ها علت مسمومیت غذایی کمپيلوباکتر و سالمونلا و انگلستان مواد غذایی استانداردهای آژانس هشدار داده است که تا 65 درصد از تمام مرغ تازه در کشور شما با کمپيلوباکتر.

اگر چه این گوشت را بی خطر است برای خوردن اگر به درستی پخته شده اند وجود دارد شیوع مسمومیت غذایی به خصوص در catered حوادث که در آن غذاهایی مانند مرغ کبد گوشت خوک ، خدمت شده است به این دلیل که تمایل به خدمت به آن صورتی و کمی underdone.

رایج ترین شکل از مسمومیت غذایی در انگلیس است که توسط کمپيلوباکتر و می تواند منجر به بستری شدن در بیمارستان و یا حتی مرگ است پس عاقلانه وراج که انتظار افزایش در تابستان شام که آیا در یک رویداد و یا در یک میخانه یا رستوران می خواهید به توجه به کامل آشپزخانه بهداشتی در تهیه و پخت و پز مواد غذایی است.

این به این معنی ذخیره سازی گوشت خام در درجه حرارت صحیح با استفاده از وسواس تمیز کردن ظروف و سطوح کار به طور منظم شستن دست و کامل پخت و پز گوشت.

مگر در مواردی خاص توجه شده است به نگه داشتن آشپزخانه تجاری گلاب پاک کردن اثرات دقیق پخت و پز و آماده سازی خطر تضعیف.

که در آن پخت و پز در مقیاس بزرگ انجام شده است در تمام طول سال چربی و دوده می تواند ساخت تا در کف و اطراف تهیه جداول مهم نیست که چقدر دقیق روزانه تمیز کردن مقدمات هستند.

برای هر وراج در یک هتل و یا میخانه که پیش بینی افزایش حوادث در مقیاس بزرگ مانند عروسی و پذیرایی بنابراین آن را حس می کند به خوبی آماده پیش از یورش و حرفه ای در به انجام کامل آشپزخانه تمیز کردن عمیق.

شما می توانید یک حرفه ای تجاری cleaner آمد به محل و انجام بازرسی کامل از قبل. آنها را برای تولید یک گزارش نشان می دهد چه باید انجام شود و اینکه آیا وجود دارد هر گونه مشکل مناطق نیاز به توجه خاص.

این شرکت قادر خواهد بود به توصیه در مورد اینکه آیا برای استفاده مناسب از مواد شیمیایی پاک کننده است که خواهد شد امن در یک منطقه آماده سازی مواد غذایی و یا اینکه آیا شما می تواند توصیه به آشپزخانه بخار تمیز است که می تواند نفوذ به سطوح برای اطمینان از وجود بالقوه خطرناک گرد و غبار و یا باکتری ها در کمین وجود دارد.

کامل آشپزخانه تمیز کردن عمیق شروع خواهد شد از بالای اتاق و کار رو به پایین از بین بردن چربی و ذرات تعبیه شده در آن را از سقف و دیوار و زیر پا آشپزخانه مبلمان و از این طبقه به طوری که آشپزخانه در سمت چپ درخشان و مدیران باید اعتماد به نفس است که از آن گلاب آماده به صورت عمده غذا.

آن نیز اطمینان حاصل شود که همراه با رعایت صحیح مواد غذایی دست زدن به آماده سازی و پخت و پز قوانین آشپزخانه انجام داده است و همه آن را احتمالا می تواند به محافظت در برابر مهمانان رنج می برند عواقب ناخوشایند از حضور در یک جشن رویداد.

[ad_2]

Leave a Comment