اگر پر‌نور شود عسل شما طبیعی و خالص میباشد درصورتیکه پر‌نور نشود آرم وجود رطوبت بوده و عسل تقلبی است. 5. در صورتیکه به ته ظرف بروند آرم طبیعی بودن عسل است. رنگ عسل هم بستگی به دسته شهدی دارد که زنبور عسل از آن شهد جمعآوری کرده و از رنگ زرد روشن تا قرمز‌رنگ تیره و حتی سیاه متغیر است. عسل عالی لکه ای از خویش به جای نمیگذارد حتی چنانچه روی یک پارچه سفید بریزد. ممکن است عسل قدیمیترین مادۀ غذاییای باشد که حتی سالها قبل از این‌که انسان آتش را به جهت پخت طعام کشف کند، کشاورزی کند، شهر بسازد و … طعم و مزه عسل خالص برای تعدادی دقیقه باقی می ماند اما مزه عسل تقلبی بخاطر وجود قندهای افزودنی ماندگاری بیشتری در دهان دارد. 2. پاره ای از موم را فشرده کرده بطوری که هیچ هوایی باطن آن باقی نماند. پس هنگام خرید کردن عسل دقت داشته باشید که موم دار یا فارغ از موم بودن عسل، نشانهی طبیعی بودن آن نیست. یک قاشق غذاخوری عسل، کمی آب و دو تا سه قطره سرکه را باهم مخلوط کنید. ممکن است برایتان جالب باشد که بدانید برخلاف اکثری از مواد غذایی دیگر، بهترین مکان به جهت محافظت عسل، یخچال نیست. مادهای معجزهآسا که نیکی فقط غذایی تمام است، بلکه دارویی بینظیر است. خرید عسل چهل گیاه به عنوان مادهای مغذی و درمانی به شما امداد مینماید تا سالم تن خود را نگهداری و در جهت ارتقاء آن نیز مؤثر باشید. عسل نپخته در حقیقت بهترین و منحصر به فرد به فردترین نوع عسل است. احتمالا تعجب کنید و تصور شما بر این باشد که عسلی اورجینال است که صاف و زلال باشد؛ ولی زنبورداران مدام حقیقت ها و شگردهای کارشان را به شما نمی گویند، چون به عامل درصد بالایی از قند که در آن یافت می شود در طی گذر زمان شکرک می زند و عسل به دو قسمت که بخش ته نشین می شود و بخش دیگری که زلال هست و در نصیب بالای پیاله قرار می گیرد تقسیم می شود. در واقع خیلی از ما در دوران تهیه عسل حساس این سوال سرگرم می شویم که واقعا چه محصولی را باید خرید؟ هنگامی که شما این نوشته را دوست داشتید، مایل به داده ها بیشتری در رابطه اهمیت عسل طبیعی خرید وب وبسایت خویش باشید.