[ad_1]

میلیون ها نفر از آمریکایی ها را دوست دارم برای رفتن به یک استیک خوب رستوران. با توجه به وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) مقدار استیک مصرف می شود هر سال حدود 70 پوند در هر فرد است. بیشتر از آن است مصرف خارج از خانه.

وجود دارد بسیاری از steakhouses در خارج وجود دارد مباهات به بهترین. وجود دارد در سراسر کشور franchises و وطنی یک شاخه مورد علاقه های شما. عوامل متعددی را به بازی می آیند زمانی که به دنبال یک رستوران خوب. برخی از آنها محیط مثلا نسبت به فردی عاشق مواد غذایی. دیگران می تواند مورد استفاده قرار گیرد به اندازه هر استیک خدمت مشترک.

برای اولین بار وجود دارد استقرار خود را. است آن را تمیز کنید ؟ در حال وسایل و مبلمان به خوبی نگهداری می شود? می توانید حمام خود را جای مردم به اندازه کافی به طوری که هیچ خط خارج ؟

عامل دوم برای ارزیابی خدمات است. خوب خانه استیک باید گرم و مهمان نواز. سریع و در عین حال مودب سرور انجام شگفتی در بالا بردن یک رستوران محبوبیت است. نقاط به علاوه اگر این رستوران دارای یک خدمه شراب توصیه می شود دقیقا به نوع شراب قرمز را با یک شام استیک. این رستوران همچنین باید قادر به تحویل مشتری سفارشات خاص است. وقتی کسی می گوید آنها می خواهند نادر استیک متوسط نادر فقط رفتن به آن را کاهش دهد.

و البته در نهایت وجود دارد استیک خود را. هیچ احترام استیک رستوران خدمت می کنند فقط متوسط استیک. آن را به خوبی به اندازه کافی برای نگه داشتن مشتریان آینده را برای بیشتر. خانه استیک مختلف می توانید لقب به منظور جلب مشتریان خود اما یک استیک بزرگ بهترین قرعه کشی از همه است.

[ad_2]

Leave a Comment