[ad_1]

چه آشپزخانه ؟

آشپزخانه جایی است که مردم آماده سازی غذا برای خود و یا افراد دیگر. بخش هایی از یک مادر هستند شربت خانه, دبستان های مناطق, نان, اتاق, فروشگاه اتاق, گوشت, اتاق ناهار اتاق و دفتر.

بخش های مختلف یک آشپزخانه.

-شربت خانه (شستن منطقه است که در آن شما شستن ظروف قابلمه و تابه).

-آمادگی منطقه است که در آن شما دبستان غذا. سبزیجات دبستان (که در آن شما دبستان سبزیجات و هویج و کلم و غیره) گوشت اتاق (که در آن گوشت تنها دبستان)

-نان اتاق آمادگی منطقه برای نانوایی, نانوایی (که در آن شما پخت کیک پای و نان رول). انبار (که در آن تمام مواد غذایی ذخیره شده است).

-آشپزخانه اصلی است که در آن داغ جانبی واقع شده است اجاق یخچال و جداول.

-دفتر است (که در آن مدیر و سرپرست از کار).

-استفاده از تجهیزات در یک اجاق گاز آشپزخانه که در آن اصلی ترین وعده های غذایی پخته شده, یخچال فریزر (که در آن شما در حفظ و سرد و یا منجمد مواد غذایی غذاهای سرد و دبستان مواد غذایی).

-میکسر استفاده می کنید به کرم و مخلوط کیک.

آماده سازی مواد غذایی.

آماده سازی مواد غذایی می تواند متفاوت باشد با توجه به کسب و کار شما در حال کار در. شما می توانید آماده از سبزیجات تا گوشت هنگامی که شما زیادی فریزر و کارکنان. شما می توانید فله دبستان و ذخیره مطمئن شوید که شما با استفاده از FIFO روش برای اولین بار در اولین بار.

ایمن آماده سازی مواد غذایی

آماده سازی مواد غذایی باید امن برای تولید مواد غذایی از بیماری های منتقله از راه غذا و مواد غذایی به راحتی می تواند آلوده. ترک مواد غذایی کشف حتی برای یک زمان کوتاه ممکن است مضر به نظر می رسد اما در آن فضا از زمان مگس می توانید در مواد غذایی و سپرده تخم مرغ خود را. شما می توانید پرواز تخم مرغ را با چشم غیر مسلح اما شما پس از هضم غذا در چند دقیقه, شما می توانید احساس بیمار.

هر کس دوست دارد, سالاد, اما, سالاد یکی از خطرناک ترین و یکی از مهمترین و به راحتی غذاهای آلوده .آنها باید نگهداری بر روی یخ در تمام زمانها. ترک سالاد است که سس مایونز یا سس سالاد بر روی آنها بدون خنک کننده می تواند به طور بالقوه خطرناک است.

ترک سالاد در دمای اتاق و ایجاد سموم. دوره کمون است 1-6 (به معنی در 1 تا 6 ساعت پس از خوردن غذایی که شما را بیمار). وجود خواهد داشت بدون تب فقط اندکی درد شکم.

در دوره کمون است که 6-72 ساعت باکتری ها حمله به بافت ها و تب است در حال حاضر. نیز وجود دارد استفراغ و اسهال شما باید درمان این علائم و یا آنها می تواند منجر به مرگ شود.

پرسنل آشپزخانه به غذا ایجاد: مدیر سرپرستان آشپز, دبستان, آشپز, عمومی کارگران و باربرها.

[ad_2]

Leave a Comment