نگهداری زیتون پرورده


نگهداری زیتون پرورده

زیتون پرورده [آرشیو] - روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ...
سبزی معطر مولینکس شده را با سیر و گردو و اب انار ترش و رب انار ترش که با یک قاشق آب رقیق شده و نمک و گلپر با هم مخلوط میکنیم و زیتون را هم به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم دو تا سه ساعت بماند تا مواد به خورد زیتون برود {2 (30)} میتوانیم زیتون پرورده را در شیشه دربسته و داخل یخچال نگهداری 

طرز نگهداری زیتون پرورده
تاريخ : نکاتی درباره‌ی زیتون و روغن آن. زیتون و روغن زیتون همواره و در همه ادیان مورد توجه بوده‌اند. دین مبین اسلام نیز توجه خاصی به این گیاه شگفت انگیز دارد. روغن زیتون، روغنی نباتی است که از میوه‌ی درخت زیتون استخراج می‌شود و یکی از قدیمی‌ترین روغن‌های خوراکی است که بیشتر در کشورهای حوزه مدیترانه تولید و 

زیتون پرورده - انجمن نوعروس
زیتون پرورده مواد لازم: زیتون سبز: یک کیلو مغز گردو: 250 گرم سیر به هر اندازه که دوست دارید.
بعد آنها را در شیشه استریل ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.
زیتون پرورده. دوستای گلم من تو خونه به این روش زیتون پرورده درست میکنم زیتون بدون هسته یک کاسه پیاز رنده شده ریز یه دونه کوچولو سیر دو تا پر ریز 

گيلانكشه گوشه اي از بهشت - روش ونحوه آماده سازي زيتون پرورده
گيلانكشه گوشه اي از بهشت - روش ونحوه آماده سازي زيتون پرورده - پايگاه معرفی گيلانكشه بزرگترين روستاي طارم.
در ضمن دمای ۲۴ تا۳۰درجه معتدل ومطلوب است زیاد گرم نیست اما به خاطر داشته باشید ظرف نگهداری زیتون حتما"باید پلاستیکی باشد . سوال:.باسلام وتشکرازتوضیحات شما اینطور برداشت کردم که روغن خیلی خالص بوی 

نگهداری زیتون پرورده در فریزر بایگانی - Delkhoshi.com
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه و اصیل. یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و البته پرطرفدار شمال، زیتون پرورده است. زیتون پرورده را می توان به همراه
یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و البته پرطرفدار شمال، زیتون پرورده است. زیتون پرورده را می توان به همراه انواع غذاها استفاده کرد. برای تهیه این پیش غذای 

IRAN OLIVE - پاسخ به سئوالات
2-سئوال : با توجه به تولید و توزیع و بسته بندی زیتون پرورده چگونه نگهداری آن را طولانی تر کنیم؟ با تشکر پاسخ : در کاربردهای خانگی نگهداری در یخچال یا فضای سبز و به دور از مواد آلوده کننده مانند چربی و .. به نگهداری بیشتر کمک می کند . در صنایع غذائی صنعتی از مواد نگهدارنده مجاز استفاده می شود که تخصص و فرمولاسیون خاص 

نگهداری این مواد غذایی در فریزر ممنوع است! - نمناک
بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند. نان: فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت. روغن زیتون: شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که 

بهترین روش نگهداری زیتون در خانه چیست؟/ گرفتن تلخی زیتون چگونه ...
بهترین روش نگهداری زیتون در خانه چیست؟/ گرفتن تلخی زیتون چگونه است؟ اصولا زیتون ها به سه صورت كنسروی - شكسته و بی هسته هستند . زیتون شكسته زیتو نی است كه مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون كنسروی است (روغن كشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین كردن 

زيتون پرورده آموزش و طرز تهیه آن در منزل به روش آسان - نون و آب
زیتون پرورده آماده شده را می توانید دریک ظرف در بسته به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید. نکته : - اگر ﺳﺒﺰی ﭼﻮﭼﺎق را ﮐﻪ ﻧﻮﻋﯽ سبزی ﻣﺤﻠﯽ گیلان اﺳﺖ در دﺳﺘﺮس ﻧبود، می توانید از ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮری ﻧﻌﻨﺎی ﺧﺸﮏ استفاده کنید. - از سبزی های خشک به جای سبزی تازه برای تهیه زیتون پرورده می توان استفاده کرد. ( زیتون پرورده با 

بگو چطور زیتون پرورده درست کنم؟ طرز تهیه زیتون پرورده با رب انار
طرز تهیه زیتون پرورده. زیتون پرورده. هزینه مواد اولیه +۱۸ سال اندک بجای رب انار می توانیداز آبغوره یا آب نارنج استفاده کنید. از خواص زیتون هر چه بگوییم کم گفته ایم اما از مزه ی زیتون چندان نمی شود گفت! زیتون خام که به شدت تلخ است و نمی شود آن را خورد زیتون تلخگیری شده هم به بعضی ذائقه ها خوش نمی آید. در شمال ایران که زیتون 

Download Youtube mp3 - زیتون پرورده
Download youtube to mp3: زیتون پرورده. هستههای زیتون را جدا کرده و سپس رب انار را اضافه کرده آنقدر هم می زنیم که کاملاً آغشته شود سپس مغز گردو ساییده شده رو اضافه می کنیم و سپس نوبت اضافه شدن سیر است و گل پر و جعفری که به ترتیب اضافه می شود این زیتون را برای چند ساعت دریخچال می شود نگهداری کرد و یکی دو قاشق روغن 

برای اینکه زیتون پرورده کپک نزند چه کار باید کرد؟- هایپرکلابز
بهترین پاسخ بر اساس رای کاربران elika
اگه به مقدار زیاد باشه و بخواهیم بیش از 1 هفته نگه داریم تنها راه حل این است که به بسته بندی های کم تقسیم کرده و در فریزر بگذاریم.و قبل از مصرف آن را از فریزر درآورده و خوب هم بزنیم.و اگر میخواهیم در یخچال نگه داریم روی آن روغن زیتون ریخته و درب آن را باز نگه دارید.و قبل از مصرف آن را هم 

چگونه تلخی زیتون را بگیریم/چگونه ترشی زیتون درست کنیم/خواص ...
زیتون بی هسته در واقع همان زیتون کنسروی می باشد که روغن کشی شده است واز این نوع زیتون برای درست کردن زیتون پرورده وهمچنین برای زینت دادن با فلفل قرمز وبسته
البته ریختن 1تا 2قاشق روغن زیتون به همراه 1 قاشق گل پر بر روی آن فراموش نشود در ضمن محل نگهداری زیتون باید در جای خنک غیر از یخچال باشد .

هشدار برای مصرف زیتون پرورده فله
گردو کالایی گران می باشد و برای سوء استفاده بیشتر،اغلب فله فروشی ها از این مواد برای تهیه مواد زیتون پرورده استفاده می کنند. 4-استفاده از گوجه سبز،آلوهای تخمیر شده و غیره به جای رب انار. 5-نحوه نگهداری:از آنجایی که مواد تشکیل دهنده زیتون پرورده بسیار حساس بوده و قابلیت فاسد شدن را در کمترین زمان دارد لذا نگهداری آن در 

طرز تهیه زیتون شور خانگی (شیرین کردن زیتون به روش سنتی) | ستاره
سپس درآب نمک 3 درصد و سرکه 3 درصد نگهداري کنيد. زیتون شور خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است. همان‌طور که گفته شد، با استفاده از این روش همچنان کمی طعم تلخی در زیتون باقی می‌ماند و يکي از مصارف این زيتون‌هاي سبز شکسته، تهيه زيتون پرورده مي‌یاشد. طرز تهیه زیتون پرورده شمالی به چند روش. حالا با روش 

زیتون پرورده دستورپخت توسط Nassibelnh کوکپد
هسته های زیتون رو بگیرید و آبکشی کنید و بعد با سس گردو مخلوط کنین، و بعد بچشید چون بعضی از زیتونها خیلی نمکی هستن دیگه پرورده تون نمک لازم نداره اگه دیدید نیاز بود، نمک بزنید، پرورده رو به مدت یکساعت در ظرف در بسته بذارید یخچال و بعدش نوش جان زیتون پرورده توی ظرف در بسته به مدت طولانی قابل نگهداری هست 

زيتون پرورده - | Niaz.se
گردو، سير كوبيده شده، نمك، فلفل، گلپر، آب انار، رب انار و سبزي معطر را به زيتون‌ها اضافه مي‌كنيم و خوب با هم مخلوط مي‌كنيم تا مواد به خورد زيتون برود. زيتون پرورده آماده است. نكته‌هايي براي بهتر شدن زيتون پرورده: ‌تا آن‌جا كه امكان دارد، از زيتون تلخ استفاده نشود. ‌گردو نبايد زياد آسياب شود. ‌زيتون پرورده بعد از تهيه در يخچال نگهداري 

فراوری زیتون – سرخه
Ø زمان نگهداری زیتون پرورده در یخچال محدود بوده وحد اکثر 15 تا 20 روز می باشد . امید است جوانان علاقه مند وجویای کار ، زنان روستائی با هدایت وحمایت مسئولین دلسوز منطقه وهم چنین تامین اعتبارات مورد نیاز توسط بانک ها و یا بخش خصوصی بتوانند نسبت به راه اندازی واحدهای کوچک فراوری محصول زیتون در منطقه ، حتی در 

سوپرمارکت آنلاین روکولند|کنسرو شیشه ای زیتون پرورده 670 گرمی مهراد
این زیتون مخصوص شمال ایران است و از آن به عنوان چاشنی در کنار غذاها استفاده می شود ضمن اینکه زیتون دارای پروتئین و ویتامین های A، E و D می باشد که در بهبود بینایی و تقویت استخوان ها و بهبود سیستم اعصاب و جلوگیری از کم خونی بسیار مناسب می باشند. شرایط نگهداری : هر چه دمای مکان نگهداری زیتون کمتر و خنک تر باشد، 

فرآوری و بسته بندی زیتون شور و کنسرو زیتون
اين شغل شامل موارد زير است: 1- عمليات قبل از فرآوري يا آماده سازي زيتون كه شامل شستشو، جدا كردن، دم گيري و درجه بندي ميوه زيتون مي باشد اين عمليات جهت بدست آوردن موادي با كيفيت يكنواخت و بالا در مراحل فرآوري انجام ميگردد. 2- عمل آوري زيتون كه شامل تلخي زدائي توسط محلول سود سوزآور- شستشوبا آب و سودزدائي- نگهداري در محلول 

روش نگهداری زیتون برای خانه دار ها تماس ۰۹۱۱۲۳۷۳۳۵۴ » فروش زیتون ...
نگهداری زیتون باغداران در فصل گرما به مراتب سخت تر است - محلول اب نمک مناسب زیتون 7 درصد نمک است( از نمک ید دار استفاده نکنید) - زیتون مخصوص زیتون پرورده عموما زیتون بی هسته میباشد در فصل گرم سال از خرید زیاد زیتون و زیتون پرورده باغداران به مقدار زیاد خودداری فرمائید - اگر برای ترش شدن مزه زیتون از سرکه استفاده 

روشهای شیرین کردن زیتون در خانه - مامی سایت
در بعضي مناطق به نسبت 1% وزن زيتون، محلول سرکه 4% اضافه نموده و زيتون را در آن محلول نگهداري مي کنند. همچنين مي توان سبزيهاي معطر منطقه را نيز به آن اضافه نمود. اضافه کردن سبزیجات معطر و یا کمی سرکه باعث خوشمزه تر شدن زیتون میشود. يکي از مصارف زيتونهاي سبز شکسته در تهيه زيتون پرورده مي باشد.

چند نکته مهم در مورد زیتون پرورده - پرشین وی
چند نکته مهم در مورد زیتون پرورده زیتون پرورده این دستور رو برای درست کردن زیتون پرورده تو خونه که هم مقبول باشه، هم طعمش به زیتون پرورده های شمال نزدیک باشه اینجا می ذارم.زیتون پرورده توی شمال با ترکیب رب انار و گردو روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دونه انار خشکیده درست می شه.تو تهران و […] زیتون پرورده این 

طرز تهیه زیتون پرورده - انواع ترشی - آکاایران
طرز تهیه زیتون پرورده با رب انار و طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی و طرز تهیه زیتون پرورده رودبار و طرز تهیه زیتون پرورده خانگی و آموزش تهیه زیتون پرورده را در آکاایران ببینید.

نگهداری زیتون پرورده - هفت گنج
طرز تهیه زیتون پروده مخصوص + نکات مهم · یک دیدگاه · پیمان. 4 دقیقه مطالعه. زيتون پرورده يكي از پيش غذاهاي پر طرفدار شمالي است. با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين پيش غذاي بي نظير آشنا شويد.

دستور پخت زیتون پرورده (محلی گیلان) | سرآشپز پاپیون
برای نگهداری زیتون پرورده آن را در ظروف شیشه ای در دار قرار دهید و در یخچال بگذارید تا دوره ماندگاری آن طولانی شود. گردویی که استفاده می کنید باید مرغوب و تازه باشد زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می شود این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند. عکس و تصاویر ارسالی از زیتون پرورده (محلی گیلان).

جام جم سرا - طرز تهیه زیتون پرورده خانگی
برای تهیه زیتون پرورده، بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده شود.
مناسبی بریزید و مقداری رب انار و در صورت امکان نصف لیوان آب انار هم اضافه کنید و گلپر و نمک و پودر گردو، سیر رنده شده، سرکه، روغن زیتون، سبزی معطر خرد شده را افزوده و خوب مخلوط کنید و سپس در ظرفی در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

ترفندهای خانگی نگهداری زیتون - مجله پزشکی دکتر سلام
اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند. زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود. در هرحال همه ی زیتون(Olive) ها یک تلخی 

نگهداری زیتون پرورده در فریزر - دانلود فیلم
مجموعه ۱۰۰ قسمتی "پیک آشنا" گنجینه ای ارزشمند است که توسط هنرمندان مراکز استان های صدا و سیما تولید شده است. سبک و شیوه ی زندگی مردم سخت کوش ایران، همراه با موسیقی خاطره انگیز و زیبا، به خوبی در این آثار مشهود است. از خلاقیت و تلاش آقای طهماسبی، معاون وقت اموراستان های رسانه ملی و هنرمندان و مدیران و دست اندرکاران این مجموعه 


سبزی معطر مولینکس شده را با سیر و گردو و اب انار ترش و رب انار ترش که با یک قاشق آب رقیق شده و نمک و گلپر با هم مخلوط میکنیم و زیتون را هم به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم دو تا سه ساعت بماند تا مواد به خورد زیتون برود {2 (30)} میتوانیم زیتون پرورده را در شیشه دربسته و داخل یخچال نگهداری 
تاريخ : نکاتی درباره‌ی زیتون و روغن آن. زیتون و روغن زیتون همواره و در همه ادیان مورد توجه بوده‌اند. دین مبین اسلام نیز توجه خاصی به این گیاه شگفت انگیز دارد. روغن زیتون، روغنی نباتی است که از میوه‌ی درخت زیتون استخراج می‌شود و یکی از قدیمی‌ترین روغن‌های خوراکی است که بیشتر در کشورهای حوزه مدیترانه تولید و 
زیتون پرورده مواد لازم: زیتون سبز: یک کیلو مغز گردو: 250 گرم سیر به هر اندازه که دوست دارید.
بعد آنها را در شیشه استریل ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.
زیتون پرورده. دوستای گلم من تو خونه به این روش زیتون پرورده درست میکنم زیتون بدون هسته یک کاسه پیاز رنده شده ریز یه دونه کوچولو سیر دو تا پر ریز 
گيلانكشه گوشه اي از بهشت - روش ونحوه آماده سازي زيتون پرورده - پايگاه معرفی گيلانكشه بزرگترين روستاي طارم.
در ضمن دمای ۲۴ تا۳۰درجه معتدل ومطلوب است زیاد گرم نیست اما به خاطر داشته باشید ظرف نگهداری زیتون حتما"باید پلاستیکی باشد . سوال:.باسلام وتشکرازتوضیحات شما اینطور برداشت کردم که روغن خیلی خالص بوی 
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه و اصیل. یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و البته پرطرفدار شمال، زیتون پرورده است. زیتون پرورده را می توان به همراه
یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و البته پرطرفدار شمال، زیتون پرورده است. زیتون پرورده را می توان به همراه انواع غذاها استفاده کرد. برای تهیه این پیش غذای 
2-سئوال : با توجه به تولید و توزیع و بسته بندی زیتون پرورده چگونه نگهداری آن را طولانی تر کنیم؟ با تشکر پاسخ : در کاربردهای خانگی نگهداری در یخچال یا فضای سبز و به دور از مواد آلوده کننده مانند چربی و .. به نگهداری بیشتر کمک می کند . در صنایع غذائی صنعتی از مواد نگهدارنده مجاز استفاده می شود که تخصص و فرمولاسیون خاص 
بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند. نان: فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت. روغن زیتون: شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که 
بهترین روش نگهداری زیتون در خانه چیست؟/ گرفتن تلخی زیتون چگونه است؟ اصولا زیتون ها به سه صورت كنسروی - شكسته و بی هسته هستند . زیتون شكسته زیتو نی است كه مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون كنسروی است (روغن كشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین كردن 
زیتون پرورده آماده شده را می توانید دریک ظرف در بسته به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید. نکته : - اگر ﺳﺒﺰی ﭼﻮﭼﺎق را ﮐﻪ ﻧﻮﻋﯽ سبزی ﻣﺤﻠﯽ گیلان اﺳﺖ در دﺳﺘﺮس ﻧبود، می توانید از ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮری ﻧﻌﻨﺎی ﺧﺸﮏ استفاده کنید. - از سبزی های خشک به جای سبزی تازه برای تهیه زیتون پرورده می توان استفاده کرد. ( زیتون پرورده با 
طرز تهیه زیتون پرورده. زیتون پرورده. هزینه مواد اولیه +۱۸ سال اندک بجای رب انار می توانیداز آبغوره یا آب نارنج استفاده کنید. از خواص زیتون هر چه بگوییم کم گفته ایم اما از مزه ی زیتون چندان نمی شود گفت! زیتون خام که به شدت تلخ است و نمی شود آن را خورد زیتون تلخگیری شده هم به بعضی ذائقه ها خوش نمی آید. در شمال ایران که زیتون 
Download youtube to mp3: زیتون پرورده. هستههای زیتون را جدا کرده و سپس رب انار را اضافه کرده آنقدر هم می زنیم که کاملاً آغشته شود سپس مغز گردو ساییده شده رو اضافه می کنیم و سپس نوبت اضافه شدن سیر است و گل پر و جعفری که به ترتیب اضافه می شود این زیتون را برای چند ساعت دریخچال می شود نگهداری کرد و یکی دو قاشق روغن 
بهترین پاسخ بر اساس رای کاربران elika
اگه به مقدار زیاد باشه و بخواهیم بیش از 1 هفته نگه داریم تنها راه حل این است که به بسته بندی های کم تقسیم کرده و در فریزر بگذاریم.و قبل از مصرف آن را از فریزر درآورده و خوب هم بزنیم.و اگر میخواهیم در یخچال نگه داریم روی آن روغن زیتون ریخته و درب آن را باز نگه دارید.و قبل از مصرف آن را هم 
زیتون بی هسته در واقع همان زیتون کنسروی می باشد که روغن کشی شده است واز این نوع زیتون برای درست کردن زیتون پرورده وهمچنین برای زینت دادن با فلفل قرمز وبسته
البته ریختن 1تا 2قاشق روغن زیتون به همراه 1 قاشق گل پر بر روی آن فراموش نشود در ضمن محل نگهداری زیتون باید در جای خنک غیر از یخچال باشد . گردو کالایی گران می باشد و برای سوء استفاده بیشتر،اغلب فله فروشی ها از این مواد برای تهیه مواد زیتون پرورده استفاده می کنند. 4-استفاده از گوجه سبز،آلوهای تخمیر شده و غیره به جای رب انار. 5-نحوه نگهداری:از آنجایی که مواد تشکیل دهنده زیتون پرورده بسیار حساس بوده و قابلیت فاسد شدن را در کمترین زمان دارد لذا نگهداری آن در 
سپس درآب نمک 3 درصد و سرکه 3 درصد نگهداري کنيد. زیتون شور خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است. همان‌طور که گفته شد، با استفاده از این روش همچنان کمی طعم تلخی در زیتون باقی می‌ماند و يکي از مصارف این زيتون‌هاي سبز شکسته، تهيه زيتون پرورده مي‌یاشد. طرز تهیه زیتون پرورده شمالی به چند روش. حالا با روش 
هسته های زیتون رو بگیرید و آبکشی کنید و بعد با سس گردو مخلوط کنین، و بعد بچشید چون بعضی از زیتونها خیلی نمکی هستن دیگه پرورده تون نمک لازم نداره اگه دیدید نیاز بود، نمک بزنید، پرورده رو به مدت یکساعت در ظرف در بسته بذارید یخچال و بعدش نوش جان زیتون پرورده توی ظرف در بسته به مدت طولانی قابل نگهداری هست 
گردو، سير كوبيده شده، نمك، فلفل، گلپر، آب انار، رب انار و سبزي معطر را به زيتون‌ها اضافه مي‌كنيم و خوب با هم مخلوط مي‌كنيم تا مواد به خورد زيتون برود. زيتون پرورده آماده است. نكته‌هايي براي بهتر شدن زيتون پرورده: ‌تا آن‌جا كه امكان دارد، از زيتون تلخ استفاده نشود. ‌گردو نبايد زياد آسياب شود. ‌زيتون پرورده بعد از تهيه در يخچال نگهداري 
Ø زمان نگهداری زیتون پرورده در یخچال محدود بوده وحد اکثر 15 تا 20 روز می باشد . امید است جوانان علاقه مند وجویای کار ، زنان روستائی با هدایت وحمایت مسئولین دلسوز منطقه وهم چنین تامین اعتبارات مورد نیاز توسط بانک ها و یا بخش خصوصی بتوانند نسبت به راه اندازی واحدهای کوچک فراوری محصول زیتون در منطقه ، حتی در 
این زیتون مخصوص شمال ایران است و از آن به عنوان چاشنی در کنار غذاها استفاده می شود ضمن اینکه زیتون دارای پروتئین و ویتامین های A، E و D می باشد که در بهبود بینایی و تقویت استخوان ها و بهبود سیستم اعصاب و جلوگیری از کم خونی بسیار مناسب می باشند. شرایط نگهداری : هر چه دمای مکان نگهداری زیتون کمتر و خنک تر باشد، 
اين شغل شامل موارد زير است: 1- عمليات قبل از فرآوري يا آماده سازي زيتون كه شامل شستشو، جدا كردن، دم گيري و درجه بندي ميوه زيتون مي باشد اين عمليات جهت بدست آوردن موادي با كيفيت يكنواخت و بالا در مراحل فرآوري انجام ميگردد. 2- عمل آوري زيتون كه شامل تلخي زدائي توسط محلول سود سوزآور- شستشوبا آب و سودزدائي- نگهداري در محلول 
نگهداری زیتون باغداران در فصل گرما به مراتب سخت تر است - محلول اب نمک مناسب زیتون 7 درصد نمک است( از نمک ید دار استفاده نکنید) - زیتون مخصوص زیتون پرورده عموما زیتون بی هسته میباشد در فصل گرم سال از خرید زیاد زیتون و زیتون پرورده باغداران به مقدار زیاد خودداری فرمائید - اگر برای ترش شدن مزه زیتون از سرکه استفاده 
در بعضي مناطق به نسبت 1% وزن زيتون، محلول سرکه 4% اضافه نموده و زيتون را در آن محلول نگهداري مي کنند. همچنين مي توان سبزيهاي معطر منطقه را نيز به آن اضافه نمود. اضافه کردن سبزیجات معطر و یا کمی سرکه باعث خوشمزه تر شدن زیتون میشود. يکي از مصارف زيتونهاي سبز شکسته در تهيه زيتون پرورده مي باشد. چند نکته مهم در مورد زیتون پرورده زیتون پرورده این دستور رو برای درست کردن زیتون پرورده تو خونه که هم مقبول باشه، هم طعمش به زیتون پرورده های شمال نزدیک باشه اینجا می ذارم.زیتون پرورده توی شمال با ترکیب رب انار و گردو روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دونه انار خشکیده درست می شه.تو تهران و […] زیتون پرورده این 
طرز تهیه زیتون پرورده با رب انار و طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی و طرز تهیه زیتون پرورده رودبار و طرز تهیه زیتون پرورده خانگی و آموزش تهیه زیتون پرورده را در آکاایران ببینید. طرز تهیه زیتون پروده مخصوص + نکات مهم · یک دیدگاه · پیمان. 4 دقیقه مطالعه. زيتون پرورده يكي از پيش غذاهاي پر طرفدار شمالي است. با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين پيش غذاي بي نظير آشنا شويد. برای نگهداری زیتون پرورده آن را در ظروف شیشه ای در دار قرار دهید و در یخچال بگذارید تا دوره ماندگاری آن طولانی شود. گردویی که استفاده می کنید باید مرغوب و تازه باشد زیرا افزودن گردوی کهنه به زیتون پرورده باعث می شود این پیش غذا به سرعت طعم تلخی پیدا کند. عکس و تصاویر ارسالی از زیتون پرورده (محلی گیلان). برای تهیه زیتون پرورده، بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده شود.
مناسبی بریزید و مقداری رب انار و در صورت امکان نصف لیوان آب انار هم اضافه کنید و گلپر و نمک و پودر گردو، سیر رنده شده، سرکه، روغن زیتون، سبزی معطر خرد شده را افزوده و خوب مخلوط کنید و سپس در ظرفی در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید. اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند. زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود. در هرحال همه ی زیتون(Olive) ها یک تلخی 
مجموعه ۱۰۰ قسمتی "پیک آشنا" گنجینه ای ارزشمند است که توسط هنرمندان مراکز استان های صدا و سیما تولید شده است. سبک و شیوه ی زندگی مردم سخت کوش ایران، همراه با موسیقی خاطره انگیز و زیبا، به خوبی در این آثار مشهود است. از خلاقیت و تلاش آقای طهماسبی، معاون وقت اموراستان های رسانه ملی و هنرمندان و مدیران و دست اندرکاران این مجموعه 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد