مضرات هویج پخته


مضرات هویج پخته

آشنایی با فواید و مضرات آب هویج | ساتین
فواید و مضرات مصرف زیاد آب هویج را ذکر نمایید و آیا برای درمان یبوست مفید است یا خیر؟ پاسخ: مصرف زیاد هر ماده غذایی بیش از حد مضر است.
برای این منظور باید ۵۰۰ گرم هویج را رنده کرده و آنرا در یک لیتر آب بجوشانید تا آنکه هویج کاملا پخته و نرم شود سپس آنرا در آسیاب برقی ریخته تا آنکه بصورت شربت در آید 

هویج داخل مرغ را نخورید! | اینکه می گویند هویچ خورشت مرغ - دولت بهار - قطره
به گزارش سایت قطره و به نقل ازدولت بهار به نقل از فارس، بحث آلوده بودن هویج آب پز داخل خورشت مرغ این روزها در شبکه های اجتماعی به موضوعی داغ تبدیل شده
ها غالباً در این مناطق تجمع می کنند اما توجه کنید که اگر قرار باشد که مرغ آلودگی داشته باشد و به صورت آب پز پخته شود این آلودگی به تمام اجزای خورشت منتقل.

چرا مصرف هویج پخته، بهتر از هویج خام!-پرشین پرشیا
هویج از بهترین سبزی ها و حاوی منبع ویتامین A است که برای تقویت بینایی، بهبود سیستم ایمنی و پیش گیری از بیماری ها مفید است. برای جذب بهتر ویتامین A بهتر است هویج را به صورت پخته مصرف کنید. به گزارش ایسنا، انواع سبزی های برگ دار، انواع کلم، هویج، بادمجان و انواع کدو، نخود سبز، لوبیا سبز، قارچ، گوجه فرنگی، خیار، 

دیابتی‌ها هویچ پخته نخورند - ایسنا
هویج پخته. ‌قند درون هویچ با پخته شدن افزایش می‌یابد به همین دلیل دیابتی‌ها باید هویچ را خام مصرف کنند. نسرین یادگاری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی - با اشاره به اینکه دیابت شایع‌ترین بیماری ناشی از اختلالات متابولیسم در 

همه چیز درباره هویج - آفتاب
هویج تنها سبزی است كه پخته آن خاصیتی بیشتر از نوع خامش دارد. هویج پخته شده آنتی اكسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار كمی روغن میزان آنتی اكسیدان های موجود در آن به نام بتاكاروتن و اسید فنولیك را افزایش می دهد در حین فرآیند پخت دیواره سلول های گیاهی بافت هویج شكسته شده در نتیجه جذب 

١٠ ها خاصیت و فایده ى هویج و آبهویج - آپارات
١٠ها فواید و خاصیت هویچ كه باید بدانیم مضرات اب هویج آیا آب هویج چاق کننده است خواص آب هویج برای لاغری خواص آب هویج با شیر خواص آب کرفس و سیب خواص اب هویج برای کبد خواص آب کرفس و هویج برای لاغری خواص شیر هویج برای کودکان مضرات هویج پخته میزان مصرف روزانه آب هویج مضرات آب هویج برای بارداری 

هویج - بی اس ام اس

فرنگی,شکل هویج فرنگی,هویج به انگلیسی چی میشه,خاصیت هویج بنفش,هویج در زمان بارداری,آب هویج در بارداری,خوردن هویج در بارداری,مضرات هویج در بارداری,هویج پخته و یبوست,هويج پخته,هویج پخته و دیابت,هويج پخته يا خام,هویج پخته چاق میکند,هویج پخته برای یبوست,هویج پخته برای اسهال,هویج پخته لاغری,هویج 

طرز تهیه حلوای هویج + خواص و مضرات آن | ستاره - مجله اینترنتی ستاره
از آن‌ جایی که هویج پخته شده از ارزش غذایی بالاتری نسبت به هویج خام برخوردار است، لذا، طرز تهیه حلوای هویج را برای شما مناسب دیده‌ایم.

پاسخ به دیابتی ها! هویج بخورند یا آب هویج؟ هویج پخته مفید است یا ...
هویج از سبزیجاتی است که مصرف بیش از حد آن برای دیابتی ها توصیه نمی شود و در مصرف آب نيز هویج باید احتیاط کنند.

همه چیز درباره خواص و مضرات هویج و آب هویج - دیلی
برای استفاده از خاصیت شفاف ‌کنندگی پوست علاوه بر مصرف خوراکی هویج می‌توان از ماسک طبیعی آن استفاده کرد. ماسک هویج باعث برطرف شدن لک‌ها و نرمی پوست نیز می‌شود. جهت تهیه ماسک هویج می‌توان هویج را رنده کرده و به روی صورت مالید یا ابتدا آن را پخته و سپس استفاده کرد. مادران شیرده اگر هویج بخورند، شیرشان 

: هویج «داروئی» - دانشنامه رشد
برای این منظور باید 500 گرم هویج را رنده کرده و آنرا در یک لیتر آب بجوشانید تا آنکه هویج کاملا پخته و نرم شود سپس آنرا در آسیاب برقی ریخته تا آنکه بصورت شربت
مضرات : البته با تمام خواص زیادی که هویج دارد مصرف آن نباید زیاده روی کرد دیده شده آنهائیکه هویج زیاد مصرف می کنند رنگ پوست و چشم آنها زرد می شود که البته خطری 

دیابتی ها هویچ پخته بخورند یا خام؟ - خبرگزاری میزان
وی در ادامه افزود: «هویج، جزء سبزیجاتی است که مقادیر قابل توجهی فیبر دارد و علاوه بر اینکه خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد، کالری آن کم است. از این رو گنجاندن آن در برنامه غذایی افراد مبتلا به دیابت یک گزینه خوب محسوب می‌شود البته به شرط آنکه به صورت خام مصرف شود نه به شکل آب هویج و پخته شده.».

خواص هویج از محافظت از چشم ها تا سلامت پوست و مضرات هویج - همدوره
خواص هویج هویج همه چیز در مورد هویج هویج یک سبزی ریشه دار است که به صورت خام و پخته شده قابل مصرف است. طول عمر گیاه هویج یک دوره دو ساله است و در خانواده چت.

بهترین شیوه استفاده از هویج - نیک صالحی
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه با اشاره به مطلب فوق گفت : هویج ماده ای سرشار از کاروتنوئید ها ست که مهمترین آن بتاکاروتن است .این ماده غذایی در […]
از هویج پخته و خرد شده ، استفاده نمود. دکتر کیمیاگر در مورد
وی در ادامه پیرامون مصرف بیش از حد هویج گفت : مضرات ناشی از مصرف هویج نادر است اما در صورت مصرف بیش از 

خواص هویج - Tebyan - تبیان
پختن هویج باعث از بین رفتن فیبر می شود، اما کاروتن در اثر پختن از بین نمی رود. بخارپز کردن بهترین طریقه پختن است. نتیجه یک مطالعه نشان داد هویج پخته شده ، آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار کمی روغن میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن، به نام های بتاکاروتن و اسید فنولیک را 

با دیابت مقابله کنیم همین حالا - خواص اعجاب انگيز هويج
با دیابت مقابله کنیم همین حالا - خواص اعجاب انگيز هويج - اطلاع رساني در حيطه دیابت.
البته باید توجه داشت، کسانی که مبتلا به بیماریهای کلیوی هستند، باید از مصرف مقادیر زیاد پتاسیم خودداری کنند، زیرا برای کلیه هایشان خیلی مضر است.
نتیجه یک مطالعه نشان داد هویج پخته شده ، آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد.

هویج، آب هویج یا هویج پخته؟ - نیک صالحی
هویج، آب هویج یا هویج پخته؟ مصرف هویج خام به عنوان میان وعده عادت پسندید‌ه‌ای است، اما به هر حال این ماده غذایی مقداری کالری دارد.در افرادی که مشکل پُروزنی یا فربهی دارند…دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه نوشت: خانم مریم ب.مادری است جوان که در مورد وضع تغذیه و سلامت کودک ۴ ساله خود، امید، وسواس بسیاری دارد.امید خیلی زود از […].

هویج پخته بهتر است یا خام؟ - سلامت - زندگی سالم - سلامت نیوز
نارنجی پرخاصیت. هویج پخته بهتر است یا خام؟ ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ - ۱۷:۱۰ - کد خبر: 136243. سلامت نیوز: هویج به داروی بینایی مشهور است. به گزارش سلامت نیوز،ایسکانیوز در ادامه نوشت: گیاهی دو ساله دارای ریشه راست و ساقه بی کرک که نوع پرورش یافته آن در اکثر نقاط زمین کشت می شود. هویج دارای ۸۷ % آب ، ۱/۵ مواد ازته ، ۲/۰ % چربی ، ۸ % مواد 

خواص و مضرات هویج - oabab
آب هویج به خاطر وجود کاروتن و کلسیم، برای کودکان در حال رشد بسیار خوب و مفید است. کلسیم هویج به راحتی هضم می گردد. مقدار کلسیم در هویج 6 برابر مقدار آن در سیب زمینی است. پختن هویج باعث از بین رفتن فیبر می شود، اما کاروتن در اثر پختن از بین نمی رود. بخارپز کردن بهترین طریقه پختن است. مضرات هویج 

طب سنتی - خواص هویج
یك خوراك خوشمزه: هویج ها را به برش های كوچك خرد كرده همراه عسل كاملاً جویده و میل شود این خوراك برای تقویت نیروی جنسی بسیار خوب است و همچنین تقویت كننده آلات داخل شكم و رحم و هاضمه می باشد. 8. گرم مزاجان اگر هویج را با گوشت پخته كنند بخورند بهتر است. 9. كسانی كه به بیماری گوارشی مبتلا هستند از هویج خام كمتر. استفاده كنند. 10.

توصیه امام رضا(ع) درباره فواید هویج - الودکتر
توصیه های طب سنتی درباره هویج. 1. طبع هویج گرم و تر است. 2.هویج بازکننده ی گرفتگی ها و انسداد کبد است. 3. هویج ملین است قبل از غذا دو عدد هویج آب پز میل شود. 4.هویج مقوی معده است بهتر است همراه برنج هویج هم پخته شود به شرط آن که برنج صافی نباشد. 5.تقویت کننده نیروی جنسی و زیادکننده اسپرم است. 6.هویج به هضم غذا کمک 

مضرات - ویستا
۱۵. هویج اعمال روده‌ها را منظم می‌كند و كمبود الیاف غذاهای گوشتی را جبران می‌كند بنابراین آنهائی كه گوشت زیاد مصرف می‌كنند حتماً باید هویج بخورند تا مشكل یبوست نداشته باشند. ۱۶. برای برطرف كردن اسهال بچه‌ها بهترین دارو سوپ هویج است. برای این منظور باید ۵۰۰ گرم هویج را رنده كرده و آن را در یك لیتر آب بجوشانید تا آنكه هویج كاملاً پخته و 

خواص و مضرات مصرف هویج و آب هویج در بارداری - نمناک
هویج و مصرف هویج و آب هویج در بارداری مفید یا مضر و آب هویج در بارداری و خواص و مضرات مصرف هویج و آب هویج در بارداری و هویج در دوران بارداری و خطرات مصرف هویج در بارداری.

آشنایی با خواص و مضرات هویج - هفت گنج
برای برطرف کردن اسهال بچه ها بهترین دارو سوپ هویج است . برای این منظور باید ۵۰۰ گرم هویج را رنده کرده و آنرا در یک لیتر آب بجوشانید تا آنکه هویج کاملا پخته و نرم شود سپس آنرا در آسیاب برقی ریخته تا آنکه بصورت شربت در آید بعد بآن آّ اضافه کرده تا آنکه حجم آن یک لیتر شود . برای بچه هایی که معده حساس دارند 

مصرف هویج پخته و این همه خواص طلایی - مجله پزشکی دکتر سلام
شاید آب هویج بستی را بتوان جزء خوراکی هایی به شمار آورد که نه تمام افراد جامعه اما اغلب آنها به آن علاقمندند. هویج را می توان از آن دسته سبزیجاتی به شمار.

هویج : خواص ، طبع و مضرات هویج | پدیده کاشان
هویج. جوانی و شادابی پوست با هویج ممکن است. این ماده‌ی غذایی نه فقط برای عضو های داخلی بدن خاصیت بخش است بلکه برای بهتر شدن وضعیت پوستمان تاثیر گذار است. تفاوتی ندارد که هویجتان خام یا پخته و یا رنده شده یا به صورت پوره ای باشد. راه های متفاوتی برای وارد کردن هویج به برنامه‌ی غذایی روزانه وجود دارد. این ماده‌ی غذایی نارنجی 

طب سنتی - مطالب ابر مضرات هویج
یك خوراك خوشمزه: هویج ها را به برش های كوچك خرد كرده همراه عسل كاملاً جویده و میل شود این خوراك برای تقویت نیروی جنسی بسیار خوب است و همچنین تقویت كننده آلات داخل شكم و رحم و هاضمه می باشد. 8. گرم مزاجان اگر هویج را با گوشت پخته كنند بخورند بهتر است. 9. كسانی كه به بیماری گوارشی مبتلا هستند از هویج خام كمتر. استفاده كنند. 10.

هویج بخوریم یا آب هویج ؟ - باشگاه خبرنگاران
هرچند استفاده از روغن بذر هویج بسیار سودمند است اما مانند بسیاری از روغن‌‌ها برای خانم‌های شیرده و باردار مضر می‌‌باشد.
همانطور که می‌دانید هویج براق و شیرین بسیار خوشمزه می‌باشد چه به صورت پخته و چه به صورت خام، اما اگر هیچکدام از اینگونه هویج‌ها شما را وسوسه خوردن نمی‌کند بهتر است از آب هویج استفاده کنید تا اثرات 

خواص و مضرات هویج پخته | پزشک تایم | مطالب پزشکی - پزشکان ...
هویج پخته و خواص آن شاید آب هویج بستی را بتوان جزء خوراکی هایی به شمار آورد که نه تمام افراد جامعه اما اغلب آنها به آن علاقمندند. هویج را می توان از آن دسته سبزیجاتی به شمار آورد که علاوه بر اینکه بسیار خوش طعم است، فواید بسیار زیادی را نیز برای سلامت انسان در خود جای داده است. هویج پخته و خواص آن هویج ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد و 


فواید و مضرات مصرف زیاد آب هویج را ذکر نمایید و آیا برای درمان یبوست مفید است یا خیر؟ پاسخ: مصرف زیاد هر ماده غذایی بیش از حد مضر است.
برای این منظور باید ۵۰۰ گرم هویج را رنده کرده و آنرا در یک لیتر آب بجوشانید تا آنکه هویج کاملا پخته و نرم شود سپس آنرا در آسیاب برقی ریخته تا آنکه بصورت شربت در آید 
به گزارش سایت قطره و به نقل ازدولت بهار به نقل از فارس، بحث آلوده بودن هویج آب پز داخل خورشت مرغ این روزها در شبکه های اجتماعی به موضوعی داغ تبدیل شده
ها غالباً در این مناطق تجمع می کنند اما توجه کنید که اگر قرار باشد که مرغ آلودگی داشته باشد و به صورت آب پز پخته شود این آلودگی به تمام اجزای خورشت منتقل. هویج از بهترین سبزی ها و حاوی منبع ویتامین A است که برای تقویت بینایی، بهبود سیستم ایمنی و پیش گیری از بیماری ها مفید است. برای جذب بهتر ویتامین A بهتر است هویج را به صورت پخته مصرف کنید. به گزارش ایسنا، انواع سبزی های برگ دار، انواع کلم، هویج، بادمجان و انواع کدو، نخود سبز، لوبیا سبز، قارچ، گوجه فرنگی، خیار، 
هویج پخته. ‌قند درون هویچ با پخته شدن افزایش می‌یابد به همین دلیل دیابتی‌ها باید هویچ را خام مصرف کنند. نسرین یادگاری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی - با اشاره به اینکه دیابت شایع‌ترین بیماری ناشی از اختلالات متابولیسم در 
هویج تنها سبزی است كه پخته آن خاصیتی بیشتر از نوع خامش دارد. هویج پخته شده آنتی اكسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار كمی روغن میزان آنتی اكسیدان های موجود در آن به نام بتاكاروتن و اسید فنولیك را افزایش می دهد در حین فرآیند پخت دیواره سلول های گیاهی بافت هویج شكسته شده در نتیجه جذب 
١٠ها فواید و خاصیت هویچ كه باید بدانیم مضرات اب هویج آیا آب هویج چاق کننده است خواص آب هویج برای لاغری خواص آب هویج با شیر خواص آب کرفس و سیب خواص اب هویج برای کبد خواص آب کرفس و هویج برای لاغری خواص شیر هویج برای کودکان مضرات هویج پخته میزان مصرف روزانه آب هویج مضرات آب هویج برای بارداری 

فرنگی,شکل هویج فرنگی,هویج به انگلیسی چی میشه,خاصیت هویج بنفش,هویج در زمان بارداری,آب هویج در بارداری,خوردن هویج در بارداری,مضرات هویج در بارداری,هویج پخته و یبوست,هويج پخته,هویج پخته و دیابت,هويج پخته يا خام,هویج پخته چاق میکند,هویج پخته برای یبوست,هویج پخته برای اسهال,هویج پخته لاغری,هویج 
از آن‌ جایی که هویج پخته شده از ارزش غذایی بالاتری نسبت به هویج خام برخوردار است، لذا، طرز تهیه حلوای هویج را برای شما مناسب دیده‌ایم. هویج از سبزیجاتی است که مصرف بیش از حد آن برای دیابتی ها توصیه نمی شود و در مصرف آب نيز هویج باید احتیاط کنند. برای استفاده از خاصیت شفاف ‌کنندگی پوست علاوه بر مصرف خوراکی هویج می‌توان از ماسک طبیعی آن استفاده کرد. ماسک هویج باعث برطرف شدن لک‌ها و نرمی پوست نیز می‌شود. جهت تهیه ماسک هویج می‌توان هویج را رنده کرده و به روی صورت مالید یا ابتدا آن را پخته و سپس استفاده کرد. مادران شیرده اگر هویج بخورند، شیرشان 
برای این منظور باید 500 گرم هویج را رنده کرده و آنرا در یک لیتر آب بجوشانید تا آنکه هویج کاملا پخته و نرم شود سپس آنرا در آسیاب برقی ریخته تا آنکه بصورت شربت
مضرات : البته با تمام خواص زیادی که هویج دارد مصرف آن نباید زیاده روی کرد دیده شده آنهائیکه هویج زیاد مصرف می کنند رنگ پوست و چشم آنها زرد می شود که البته خطری 
وی در ادامه افزود: «هویج، جزء سبزیجاتی است که مقادیر قابل توجهی فیبر دارد و علاوه بر اینکه خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد، کالری آن کم است. از این رو گنجاندن آن در برنامه غذایی افراد مبتلا به دیابت یک گزینه خوب محسوب می‌شود البته به شرط آنکه به صورت خام مصرف شود نه به شکل آب هویج و پخته شده.». خواص هویج هویج همه چیز در مورد هویج هویج یک سبزی ریشه دار است که به صورت خام و پخته شده قابل مصرف است. طول عمر گیاه هویج یک دوره دو ساله است و در خانواده چت. دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه با اشاره به مطلب فوق گفت : هویج ماده ای سرشار از کاروتنوئید ها ست که مهمترین آن بتاکاروتن است .این ماده غذایی در […]
از هویج پخته و خرد شده ، استفاده نمود. دکتر کیمیاگر در مورد
وی در ادامه پیرامون مصرف بیش از حد هویج گفت : مضرات ناشی از مصرف هویج نادر است اما در صورت مصرف بیش از 
پختن هویج باعث از بین رفتن فیبر می شود، اما کاروتن در اثر پختن از بین نمی رود. بخارپز کردن بهترین طریقه پختن است. نتیجه یک مطالعه نشان داد هویج پخته شده ، آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار کمی روغن میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن، به نام های بتاکاروتن و اسید فنولیک را 
با دیابت مقابله کنیم همین حالا - خواص اعجاب انگيز هويج - اطلاع رساني در حيطه دیابت.
البته باید توجه داشت، کسانی که مبتلا به بیماریهای کلیوی هستند، باید از مصرف مقادیر زیاد پتاسیم خودداری کنند، زیرا برای کلیه هایشان خیلی مضر است.
نتیجه یک مطالعه نشان داد هویج پخته شده ، آنتی اکسیدان های بیشتری از هویج خام دارد. هویج، آب هویج یا هویج پخته؟ مصرف هویج خام به عنوان میان وعده عادت پسندید‌ه‌ای است، اما به هر حال این ماده غذایی مقداری کالری دارد.در افرادی که مشکل پُروزنی یا فربهی دارند…دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه نوشت: خانم مریم ب.مادری است جوان که در مورد وضع تغذیه و سلامت کودک ۴ ساله خود، امید، وسواس بسیاری دارد.امید خیلی زود از […]. نارنجی پرخاصیت. هویج پخته بهتر است یا خام؟ ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ - ۱۷:۱۰ - کد خبر: 136243. سلامت نیوز: هویج به داروی بینایی مشهور است. به گزارش سلامت نیوز،ایسکانیوز در ادامه نوشت: گیاهی دو ساله دارای ریشه راست و ساقه بی کرک که نوع پرورش یافته آن در اکثر نقاط زمین کشت می شود. هویج دارای ۸۷ % آب ، ۱/۵ مواد ازته ، ۲/۰ % چربی ، ۸ % مواد 
آب هویج به خاطر وجود کاروتن و کلسیم، برای کودکان در حال رشد بسیار خوب و مفید است. کلسیم هویج به راحتی هضم می گردد. مقدار کلسیم در هویج 6 برابر مقدار آن در سیب زمینی است. پختن هویج باعث از بین رفتن فیبر می شود، اما کاروتن در اثر پختن از بین نمی رود. بخارپز کردن بهترین طریقه پختن است. مضرات هویج 
یك خوراك خوشمزه: هویج ها را به برش های كوچك خرد كرده همراه عسل كاملاً جویده و میل شود این خوراك برای تقویت نیروی جنسی بسیار خوب است و همچنین تقویت كننده آلات داخل شكم و رحم و هاضمه می باشد. 8. گرم مزاجان اگر هویج را با گوشت پخته كنند بخورند بهتر است. 9. كسانی كه به بیماری گوارشی مبتلا هستند از هویج خام كمتر. استفاده كنند. 10. توصیه های طب سنتی درباره هویج. 1. طبع هویج گرم و تر است. 2.هویج بازکننده ی گرفتگی ها و انسداد کبد است. 3. هویج ملین است قبل از غذا دو عدد هویج آب پز میل شود. 4.هویج مقوی معده است بهتر است همراه برنج هویج هم پخته شود به شرط آن که برنج صافی نباشد. 5.تقویت کننده نیروی جنسی و زیادکننده اسپرم است. 6.هویج به هضم غذا کمک 
۱۵. هویج اعمال روده‌ها را منظم می‌كند و كمبود الیاف غذاهای گوشتی را جبران می‌كند بنابراین آنهائی كه گوشت زیاد مصرف می‌كنند حتماً باید هویج بخورند تا مشكل یبوست نداشته باشند. ۱۶. برای برطرف كردن اسهال بچه‌ها بهترین دارو سوپ هویج است. برای این منظور باید ۵۰۰ گرم هویج را رنده كرده و آن را در یك لیتر آب بجوشانید تا آنكه هویج كاملاً پخته و 
هویج و مصرف هویج و آب هویج در بارداری مفید یا مضر و آب هویج در بارداری و خواص و مضرات مصرف هویج و آب هویج در بارداری و هویج در دوران بارداری و خطرات مصرف هویج در بارداری. برای برطرف کردن اسهال بچه ها بهترین دارو سوپ هویج است . برای این منظور باید ۵۰۰ گرم هویج را رنده کرده و آنرا در یک لیتر آب بجوشانید تا آنکه هویج کاملا پخته و نرم شود سپس آنرا در آسیاب برقی ریخته تا آنکه بصورت شربت در آید بعد بآن آّ اضافه کرده تا آنکه حجم آن یک لیتر شود . برای بچه هایی که معده حساس دارند 
شاید آب هویج بستی را بتوان جزء خوراکی هایی به شمار آورد که نه تمام افراد جامعه اما اغلب آنها به آن علاقمندند. هویج را می توان از آن دسته سبزیجاتی به شمار. هویج. جوانی و شادابی پوست با هویج ممکن است. این ماده‌ی غذایی نه فقط برای عضو های داخلی بدن خاصیت بخش است بلکه برای بهتر شدن وضعیت پوستمان تاثیر گذار است. تفاوتی ندارد که هویجتان خام یا پخته و یا رنده شده یا به صورت پوره ای باشد. راه های متفاوتی برای وارد کردن هویج به برنامه‌ی غذایی روزانه وجود دارد. این ماده‌ی غذایی نارنجی 
یك خوراك خوشمزه: هویج ها را به برش های كوچك خرد كرده همراه عسل كاملاً جویده و میل شود این خوراك برای تقویت نیروی جنسی بسیار خوب است و همچنین تقویت كننده آلات داخل شكم و رحم و هاضمه می باشد. 8. گرم مزاجان اگر هویج را با گوشت پخته كنند بخورند بهتر است. 9. كسانی كه به بیماری گوارشی مبتلا هستند از هویج خام كمتر. استفاده كنند. 10. هرچند استفاده از روغن بذر هویج بسیار سودمند است اما مانند بسیاری از روغن‌‌ها برای خانم‌های شیرده و باردار مضر می‌‌باشد.
همانطور که می‌دانید هویج براق و شیرین بسیار خوشمزه می‌باشد چه به صورت پخته و چه به صورت خام، اما اگر هیچکدام از اینگونه هویج‌ها شما را وسوسه خوردن نمی‌کند بهتر است از آب هویج استفاده کنید تا اثرات 
هویج پخته و خواص آن شاید آب هویج بستی را بتوان جزء خوراکی هایی به شمار آورد که نه تمام افراد جامعه اما اغلب آنها به آن علاقمندند. هویج را می توان از آن دسته سبزیجاتی به شمار آورد که علاوه بر اینکه بسیار خوش طعم است، فواید بسیار زیادی را نیز برای سلامت انسان در خود جای داده است. هویج پخته و خواص آن هویج ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد و 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد