طرز تهیه کوفته سبزی


طرز تهیه کوفته سبزی

طرز تهیه کوفته سبزی غذای متفاوت و بسیار خوشمزه شیرازی ها - آرگا
طرز تهیه کوفته سبزی خوشمزه و لذیذ غذای محبوب و پرطرفدار شیرازی ها در منزل با روش اصلی و به صورت مرحله به مرحله را در این مطلب مشاهده خواهید کرد.

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی , رستوران های ایرانی
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی,,طرز تهیه کوفته سبزی,دستور پخت انواع غذاهای سنتی,کوفته شیرازی,غذاهای محلی شیرازی.

کتاب آشپزی/آش کوفته سبزی - ویکی‌کتاب
آش کوفته سبزی‌ غذای محلی استان فارس (شیراز) است. دستور شماره یک[ویرایش]. مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم; نخود: ۵۰۰ گرم; برنج: ۵۰۰ گرم; سبزی (تره، شاهی، ترخون و جعفری): ۱ کیلو. مواد داخل کوفته: (پیاز، کشمش و گردو) نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا برنج و نخود را که از ۱۲ ساعت قبل 

طرز تهیه کامل کوفته تبریزی خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله • دونفره
با وجود این همه غذاهای جور و واجور جدید که این روزها اسمشون رو میشنویم و گاهی از اسم های عجیب و غریبشون تعجب میکنیم، غذاهای اصیل حس خاصی دارن که در هیچ یک از اونها نمیشه پیداش کرد. این رو همه میدونیم و بهش ایمان داریم که هیچ غذایی و در هیچ جای دنیا نمیتونه جای قورمه سبزی و قیمه بادمجون و فسنجون رو بگیره. غذاهای اصیل ایرانی طعم و 

آموزش درست کردن کوفته سبزی شیرازی - پارس ناز
طرز تهیه. گوشت را با پیاز چرخ کرده و نخود را که از قبل در آب خیس شده با گوشت چرخ کرده دوباره چرخ کنید. یک لیوان از برنج ها را برداشته و بقیه را با مقداری از سبزی ها چرخ کرده و سپس تمام مواد چرخ شده را با کمی فلفل و نمک به هم مخلوط نموده به خوبی ورز دهید و درصورت لزوم تمام مواد را یک دفعه با هم چرخ کنید. پیاز خلال شده و کشمش را 

کوفته سبزی - فیلم و انیمیشن - تبیان
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی توسط خانم قادری در بخش آشپزی برنامه کاشانه مهر از شبکه فارس.

آش کوفته سبزی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
آش کوفته سبزی‌ غذای محلی استان فارس (شیراز) است. مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم نخود: ۵۰۰ گرم برنج: ۵۰۰ گرم سبزی (تره، شاهی، ترخون و جعفری): ۱ کیلو. مواد داخل کوفته: (پیاز، کشمش و گردو) نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا برنج و نخود را که از ۱۲ ساعت قبل خیس‌کرده‌ایم را با سبزی چرخ 

طرز تهیه - کوفته سبزی - آپارات
آرین اول ۩۩۩۩ طرز تهیه - کوفته سبزی طرز تهیه,کوفته سبزی,آشپزی|کوفته , ۩۩۩۩ آرین اول.

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی - بیتوته
کوفته سبزی شیرازی پخت کوفته سبزی شیرازی,طرز پخت کوفته سبزی شیرازی,طرز تهیه کوفته تبریزی,نحوه پخت انواع کوفته,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه کوفته سبزی,مواد لازم برای کوفته سبزی,درست کردن کوفته شیرازی.

آموزش آشپزی - کوفته سبزی شیرازی - آپارات
zoghal.akhte آموزش آشپزی - کوفته سبزی شیرازی کوفته سبزی , غذای شیرازی , zoghal.akhte.

کوفته برنجی | آشپزی با آشپزباشی - آموزش آشپزی
کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود . وب سایت آشپزی آشپزباشی طرز تهیه ی آن را برای شما فراهم دیده است. نکاتی در رابطه با تهیه کوفته برنجی : ۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید . ۲- سبزی کوفته شامل تره 

کوفته برنجی - ساناز و سانیا
کوفته یکی از غذا های معروف، قدیمی و پر طرفدار ایرانی است که در تهیه آن از انواع سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود.
طرز تهیه. 1.لپه را به مدت 24 ساعت و آلو را به‌ همراه 2پیمانه آب به مدت 2ساعت در ظرف‌های جداگانه در مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن لپه، 2 تا 3بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت لپه را در آبکش 

غذای محلی شیراز: آش یا کوفته سبزی! - برترین ها
برخی مانند آش در کنار کوفته سرو میکنن. مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو; پیاز متوسط 3 عدد; نخود آبگوشتی 300 گرم; برنج 5 لیوان; سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده 1 کیلو; کشمش یا آلو 1 مشت; گردو 1 مشت; پیاز داغ 1 لیوان; نمک و زردچوبه و فلفل. طرز تهیه کوفته سبزی (شیراز). طرز تهیه: 1-نخود و 

کوفته برنجی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
یادآوری می‌شود که آلو در مزهٔ کوفته بسیار مهم است ولی در جای دادن پیازداغ اجباری وجود ندارد. حال که کوفته‌هایی در اندازهٔ متوسط را آماده کرده ایم؛ در ظرف دیگری پیاز داغ همراه با نمک، زردچوبه و رُب گوجه فرنگی یا خود گوجه فرنگی تهیه می‌کنیم به آن آب زیاد اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا آبش به جوش آید. وقتی که آب مخلوط پیازداغ سه تا پنج 

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی – مجله اینترنتی زیتونی
سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده ۱ کیلو. کشمش یا آلو ۱ مشت. گردو ۱ مشت. پیاز داغ ۱ لیوان. نمک و زردچوبه و فلفل. طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی : ۱-نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود. ۲-یک لیوان برنج و مقداری از 

طرز تهیه کوفته سبزی (شیراز) | ایران کوک
طرز تهیه: نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود. یک لیوان برنج و مقداری از سبزی ساطوری شده را در قابلمه بریزید و بگذارید با آب زیاد به صورت آش پخته شود. پیازها را بسیار ریز رنده کنید و همراه با گوشت و نخود و برنج باقی مانده 

کوفته سبزی مخصوص استان فارس + طرز تهیه - سیتی پدیا
کوفته سبزی یکی از انواع کوفته های ایرانی است که از شهر شیراز و استان فارس آمده و بر پایه گوشت و نخود و سبزی تهیه می شود.مواد لازم جه.

کوفته سبزی شیرازی - روزنامه جام جم
کوفته سبزی شیرازی. مواد لازم:​سبزی( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) : به مقدار لازم ، برنج: 300 گر م، لپه: یک فنجان ، گوشت چرخ کرده: 150 گرم، پیاز سرخ شده: 4 تا 5 قاشق غذاخوری، کشمش سرخ شده: 5 قاشق غذاخوری ، گردوی خرد شده: 5 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و زرد چوبه و آب : به اندازه لازم. طرز تهیه: برنج و لپه را از قبل 

دستور تهیه کوفته شیرازی - پرشین وی
مواد لازم : سبزی معطر نیم کیلو. گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم. لیه نصف پیمانه. برنج گرده یا نیم دانه یک پیمانه. نمک و فلفل و زردچوبه کمی. پیاز داغ فراوان. گردو. دستور تهیه: لپه و برنج رو از قبل خیس کنین و لپه رو با آب بپزین و بعد روآبکش کنین. سبزی رو شسته و خرد کنین. ۴/۱ از برنج و ۴/۱ از سبزی خرد شده رو کنار بذارین .

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی - انواع کوفته - آکاایران
کوفته شیرازی,طرز تهیه کوفته شیرازی,روش پخت کوفته شیرازی,اموزش کوفته شیرازی,دستور پخت کوفته شیرازی,مواد لازم کوفته شیرازی,انواع کوفته,کوفته تبریزی,آموزش پخت کوفته,آموزش درست کردن کوفته.

آشنایی با روش تهیه کوفته سبزی - غذای محلی شیراز - جديدترين اخبار ...
تغذیه > غذای اصلی– کوفته سبزی یکی از غذاهای سنتی و محلی شیرازی‌ها است. مواد لازم: -برنج نیم‌دانه: ۲پیمانه. -نخود ریز: یک پیمانه. -سبزی کوفته (شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری ). -گوشت چرخ کرده: حدود نیم‌کیلوگرم. طرز تهیه: * برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم. * سبزی را پس از پاک 

آش کوفته سبزی شیرازی - انجمن نوعروس
مواد لازم: گوشت‌ چرخ‌ کرده‌: ٢۵٠ گرم‌ نخود: ۵٠٠ گرم‌ برنج‌: ۵٠٠ گرم‌ سبزی‌ (تره‌، شاهی‌، ترخون‌ و جعفری‌): ١ کیلو مواد داخل‌ کوفته‌: پیاز، کشمش‌ و گردو نمک‌، فلفل‌، زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌ روغن‌: به‌ میزان‌ لازم‌ [تصویر: 13693235051.jpg] طرز تهیه: ابتدا برنج‌ و نخود را که‌ از ١٢ ساعت‌ قبل‌ خیس ‌کرده‌ایم‌ را با سبزی‌ چرخ‌ می‌کنیم‌. مقداری‌ از آن‌را برای‌ آش‌ 

آشنایی با روش تهیه کوفته سبزی - غذای محلی شیراز - همشهری آنلاین
-گوشت چرخ کرده: حدود نیم‌کیلوگرم. طرز تهیه: * برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم. * سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد می‌کنیم. برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب آن برود بعد روی یک دستمال تمیز پهن کرده تا نم آن گرفته شود ( چون اگر آب داشته باشد کوفته باز می‌شود ) در همین 

طرز تهیه کوفته برنجی خوشمـــزه - سرآشپزباشی
کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ی ایرانیه و در عین حال با داشتن انواع مواد غذایی مثل گوشت و برنج و حبوبات ( لپه ) و سبزیجات خیلی هم مقوی و پر از خاصیته. من معتقدم ما وظیفمونه که هنر پخت غذاهای اصیل ایرانی رو به فرزندانمون یاد بدیم. اولین اقدامی هم که در این زمینه باید بکنیم آشنا کردن ذائقه ی 

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی + عکس و دستور پخت راحت - فتوکده
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی آموزش کوفته سبزی با دستور پخت ساده عکس کوفته سبزی متفاوت و خوشمزه آموزش درست کردن کوفته سبزی + مواد لازم و دستور طبخ ساده فتوکده.

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی - تالاب
کوفته سبزی شیرازی طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی که یک غذای خوشمزه و لذیذ می باشد مواد اصلی برای تهیه این غذای خوشمزه سبزی و گوشت چرخ کرده می با.

كوفته سبزي
_ براي مواد وسط كوفته مي توانيد از پياز داغ و كشمش كمي تفت داده شده، آلبالو، مغز گردو، آلو استفاده كنيد. _ رب را در هنگام كامل شدن پخت اضافه كنيد وگرنه مانع از پخته شدن كوفته مي شود. طرز تهيه: پياز را رنده كنيد. به همراه برنج، نخود، نمك، فلفل، ادويه، تخم مرغ و سبزي به گوشت اضافه كنيد و آنقدر ورز دهيد تا كاملاً به دست بچسبد. حال كمي 

کوفته برنجی - نوش جان | دستور پخت تصویری غذاهای جدید و خوشمزه
کوفته برنجی مواد لازم برای 6 عدد گوشت چرخ کرده … 250 گرم برنج … 50 گرم لپه … 50 گرم تخم مرغ … 2 عدد سبزی ( تره و جعفری و شبت و مرزه و نعناع و ترخون ) تازه و پاک کرده … 250 گرم (یا سبزی خشک مجموعا 1 پیمانه) آرد نخود چی یا آرد سفید … 50 گرم رب گوجه فرنگی … 1 قاشق غذاخوری زرد چوبه و نمک و فلفل و 

طرز تهیه کوفته برنجی با مرغ، انواع کوفته برنجی
این هم دستور تهیه یک کوفته سریع و آسان با برنج، مرغ و گشنیز تازه به همراه عکسهای مرحله به مرحله که برای هر نوع مهمانی مناسب است


طرز تهیه کوفته سبزی خوشمزه و لذیذ غذای محبوب و پرطرفدار شیرازی ها در منزل با روش اصلی و به صورت مرحله به مرحله را در این مطلب مشاهده خواهید کرد. طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی,,طرز تهیه کوفته سبزی,دستور پخت انواع غذاهای سنتی,کوفته شیرازی,غذاهای محلی شیرازی. آش کوفته سبزی‌ غذای محلی استان فارس (شیراز) است. دستور شماره یک[ویرایش]. مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم; نخود: ۵۰۰ گرم; برنج: ۵۰۰ گرم; سبزی (تره، شاهی، ترخون و جعفری): ۱ کیلو. مواد داخل کوفته: (پیاز، کشمش و گردو) نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا برنج و نخود را که از ۱۲ ساعت قبل 
با وجود این همه غذاهای جور و واجور جدید که این روزها اسمشون رو میشنویم و گاهی از اسم های عجیب و غریبشون تعجب میکنیم، غذاهای اصیل حس خاصی دارن که در هیچ یک از اونها نمیشه پیداش کرد. این رو همه میدونیم و بهش ایمان داریم که هیچ غذایی و در هیچ جای دنیا نمیتونه جای قورمه سبزی و قیمه بادمجون و فسنجون رو بگیره. غذاهای اصیل ایرانی طعم و 
طرز تهیه. گوشت را با پیاز چرخ کرده و نخود را که از قبل در آب خیس شده با گوشت چرخ کرده دوباره چرخ کنید. یک لیوان از برنج ها را برداشته و بقیه را با مقداری از سبزی ها چرخ کرده و سپس تمام مواد چرخ شده را با کمی فلفل و نمک به هم مخلوط نموده به خوبی ورز دهید و درصورت لزوم تمام مواد را یک دفعه با هم چرخ کنید. پیاز خلال شده و کشمش را 
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی توسط خانم قادری در بخش آشپزی برنامه کاشانه مهر از شبکه فارس. آش کوفته سبزی‌ غذای محلی استان فارس (شیراز) است. مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم نخود: ۵۰۰ گرم برنج: ۵۰۰ گرم سبزی (تره، شاهی، ترخون و جعفری): ۱ کیلو. مواد داخل کوفته: (پیاز، کشمش و گردو) نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا برنج و نخود را که از ۱۲ ساعت قبل خیس‌کرده‌ایم را با سبزی چرخ 
آرین اول ۩۩۩۩ طرز تهیه - کوفته سبزی طرز تهیه,کوفته سبزی,آشپزی|کوفته , ۩۩۩۩ آرین اول. کوفته سبزی شیرازی پخت کوفته سبزی شیرازی,طرز پخت کوفته سبزی شیرازی,طرز تهیه کوفته تبریزی,نحوه پخت انواع کوفته,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه کوفته سبزی,مواد لازم برای کوفته سبزی,درست کردن کوفته شیرازی. zoghal.akhte آموزش آشپزی - کوفته سبزی شیرازی کوفته سبزی , غذای شیرازی , zoghal.akhte. کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود . وب سایت آشپزی آشپزباشی طرز تهیه ی آن را برای شما فراهم دیده است. نکاتی در رابطه با تهیه کوفته برنجی : ۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید . ۲- سبزی کوفته شامل تره 
کوفته یکی از غذا های معروف، قدیمی و پر طرفدار ایرانی است که در تهیه آن از انواع سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود.
طرز تهیه. 1.لپه را به مدت 24 ساعت و آلو را به‌ همراه 2پیمانه آب به مدت 2ساعت در ظرف‌های جداگانه در مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن لپه، 2 تا 3بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت لپه را در آبکش 
برخی مانند آش در کنار کوفته سرو میکنن. مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو; پیاز متوسط 3 عدد; نخود آبگوشتی 300 گرم; برنج 5 لیوان; سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده 1 کیلو; کشمش یا آلو 1 مشت; گردو 1 مشت; پیاز داغ 1 لیوان; نمک و زردچوبه و فلفل. طرز تهیه کوفته سبزی (شیراز). طرز تهیه: 1-نخود و 
یادآوری می‌شود که آلو در مزهٔ کوفته بسیار مهم است ولی در جای دادن پیازداغ اجباری وجود ندارد. حال که کوفته‌هایی در اندازهٔ متوسط را آماده کرده ایم؛ در ظرف دیگری پیاز داغ همراه با نمک، زردچوبه و رُب گوجه فرنگی یا خود گوجه فرنگی تهیه می‌کنیم به آن آب زیاد اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا آبش به جوش آید. وقتی که آب مخلوط پیازداغ سه تا پنج 
سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده ۱ کیلو. کشمش یا آلو ۱ مشت. گردو ۱ مشت. پیاز داغ ۱ لیوان. نمک و زردچوبه و فلفل. طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی : ۱-نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود. ۲-یک لیوان برنج و مقداری از 
طرز تهیه: نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود. یک لیوان برنج و مقداری از سبزی ساطوری شده را در قابلمه بریزید و بگذارید با آب زیاد به صورت آش پخته شود. پیازها را بسیار ریز رنده کنید و همراه با گوشت و نخود و برنج باقی مانده 
کوفته سبزی یکی از انواع کوفته های ایرانی است که از شهر شیراز و استان فارس آمده و بر پایه گوشت و نخود و سبزی تهیه می شود.مواد لازم جه. کوفته سبزی شیرازی. مواد لازم:​سبزی( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) : به مقدار لازم ، برنج: 300 گر م، لپه: یک فنجان ، گوشت چرخ کرده: 150 گرم، پیاز سرخ شده: 4 تا 5 قاشق غذاخوری، کشمش سرخ شده: 5 قاشق غذاخوری ، گردوی خرد شده: 5 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و زرد چوبه و آب : به اندازه لازم. طرز تهیه: برنج و لپه را از قبل 
مواد لازم : سبزی معطر نیم کیلو. گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم. لیه نصف پیمانه. برنج گرده یا نیم دانه یک پیمانه. نمک و فلفل و زردچوبه کمی. پیاز داغ فراوان. گردو. دستور تهیه: لپه و برنج رو از قبل خیس کنین و لپه رو با آب بپزین و بعد روآبکش کنین. سبزی رو شسته و خرد کنین. ۴/۱ از برنج و ۴/۱ از سبزی خرد شده رو کنار بذارین . کوفته شیرازی,طرز تهیه کوفته شیرازی,روش پخت کوفته شیرازی,اموزش کوفته شیرازی,دستور پخت کوفته شیرازی,مواد لازم کوفته شیرازی,انواع کوفته,کوفته تبریزی,آموزش پخت کوفته,آموزش درست کردن کوفته. تغذیه > غذای اصلی– کوفته سبزی یکی از غذاهای سنتی و محلی شیرازی‌ها است. مواد لازم: -برنج نیم‌دانه: ۲پیمانه. -نخود ریز: یک پیمانه. -سبزی کوفته (شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری ). -گوشت چرخ کرده: حدود نیم‌کیلوگرم. طرز تهیه: * برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم. * سبزی را پس از پاک 
مواد لازم: گوشت‌ چرخ‌ کرده‌: ٢۵٠ گرم‌ نخود: ۵٠٠ گرم‌ برنج‌: ۵٠٠ گرم‌ سبزی‌ (تره‌، شاهی‌، ترخون‌ و جعفری‌): ١ کیلو مواد داخل‌ کوفته‌: پیاز، کشمش‌ و گردو نمک‌، فلفل‌، زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌ روغن‌: به‌ میزان‌ لازم‌ [تصویر: 13693235051.jpg] طرز تهیه: ابتدا برنج‌ و نخود را که‌ از ١٢ ساعت‌ قبل‌ خیس ‌کرده‌ایم‌ را با سبزی‌ چرخ‌ می‌کنیم‌. مقداری‌ از آن‌را برای‌ آش‌ 
-گوشت چرخ کرده: حدود نیم‌کیلوگرم. طرز تهیه: * برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم. * سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد می‌کنیم. برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب آن برود بعد روی یک دستمال تمیز پهن کرده تا نم آن گرفته شود ( چون اگر آب داشته باشد کوفته باز می‌شود ) در همین 
کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ی ایرانیه و در عین حال با داشتن انواع مواد غذایی مثل گوشت و برنج و حبوبات ( لپه ) و سبزیجات خیلی هم مقوی و پر از خاصیته. من معتقدم ما وظیفمونه که هنر پخت غذاهای اصیل ایرانی رو به فرزندانمون یاد بدیم. اولین اقدامی هم که در این زمینه باید بکنیم آشنا کردن ذائقه ی 
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی آموزش کوفته سبزی با دستور پخت ساده عکس کوفته سبزی متفاوت و خوشمزه آموزش درست کردن کوفته سبزی + مواد لازم و دستور طبخ ساده فتوکده. کوفته سبزی شیرازی طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی که یک غذای خوشمزه و لذیذ می باشد مواد اصلی برای تهیه این غذای خوشمزه سبزی و گوشت چرخ کرده می با. _ براي مواد وسط كوفته مي توانيد از پياز داغ و كشمش كمي تفت داده شده، آلبالو، مغز گردو، آلو استفاده كنيد. _ رب را در هنگام كامل شدن پخت اضافه كنيد وگرنه مانع از پخته شدن كوفته مي شود. طرز تهيه: پياز را رنده كنيد. به همراه برنج، نخود، نمك، فلفل، ادويه، تخم مرغ و سبزي به گوشت اضافه كنيد و آنقدر ورز دهيد تا كاملاً به دست بچسبد. حال كمي 
کوفته برنجی مواد لازم برای 6 عدد گوشت چرخ کرده … 250 گرم برنج … 50 گرم لپه … 50 گرم تخم مرغ … 2 عدد سبزی ( تره و جعفری و شبت و مرزه و نعناع و ترخون ) تازه و پاک کرده … 250 گرم (یا سبزی خشک مجموعا 1 پیمانه) آرد نخود چی یا آرد سفید … 50 گرم رب گوجه فرنگی … 1 قاشق غذاخوری زرد چوبه و نمک و فلفل و 
این هم دستور تهیه یک کوفته سریع و آسان با برنج، مرغ و گشنیز تازه به همراه عکسهای مرحله به مرحله که برای هر نوع مهمانی مناسب است

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد