طرز تهیه خمیر پیراشکی در فر


طرز تهیه خمیر پیراشکی در فر

پیراشکی گوشت و قارچ با بهترین خمیرخانگی - Delkhoshi.com
طرز تهیه خمیرپیراشکی خانگی: طرز تهیه مرحله به مرحله و تصویری خمیر پیراشکی خانگی عالی را به همراه تمام جزئیات، می توانید در لینک بهترین دستورتهیه خمیرغذایی همه کاره، مطالعه کنید.

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ! - برترین ها
در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش
طرز تهیه پیراشکی گوشت و مدل‌های پیچیدن خمیر
6. پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

تهیه پیراشکی گوشت در مایکروفر - بیتوته
طرز تهیه پیراشکی پخت پیراشکی , پخت پیراشکی در مایکروفر , نحوه پخت پیراشکی گوشت , پیراشکی گوشت در مایکروفر , آموزش آشپزی , پخت انواع غذا در
برای اینکه بافت خمیرم حالت نون باگتی داشته باشه از مغازه نون فانتزی محلمون 1.5 کیلوگرم خمیر نون باگت گرفتم ( شما نصف یا یک سوم این مقدار رو تهیه کنید یا به نانوا 

پیراشکی گوشت (پخت در فر) - انجمن نوعروس
پیراشکی گوشت (پخت در فر) [تصویر: 13466892811.jpg] [تصویر: 13466892812.jpg] [تصویر: 13466895761.jpg] مواد لازم برای خمیر : زرده تخم مرغ 2 عدد -
طرز تهیه : تخم مرغ و شکر و روغن را خوب می زنیم جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ماست حل میکنیم و به مایه تخم مرغ اضافه کرده کم کم آرد را اضافه می کنیم تا 

طرز تهيه خمير پيراشكي ~ کارگاه آشپزسازی
طرز تهيه خمير پيراشكي. 11/16/2013 07:00:00 AM خميرها و نان ها No comments. پيِرُگي Pierogi يا پيِرُشكي Pierożki لقمه هاي خميري اي هستند كه در آب جوشانده شده و سپس در فر پخته يا سرخ ميشوند. پيرشكي يا به شكل كلي "دامپلينگها" در كل "اوراسيا" رواج دارند و به اسامي مختلفي ناميده ميشند. در ايران به "پيراشكي" معروفه پس ما هم با 

طرز تهیه دونات بدون روغن در فر خوشمزه ترین دستور
دونات را می توان به راحتی در منزل تهیه کرد . دونات ترکیب خمیر شیرینی و خوشمزه ای است که در روغن زیاد و داغ سرخ می شود و همین سرخ شدن در روغن باعث می شود که دونات شیرینی پرچرب و پر کالری باشد البته برای سالم تر کردن دونات می توان ان را در فر نیز تهیه کرد و با این روش هم دونات سالم تری خواهید داشت و هم با توجه به کم روغن بودن 

خمیر پیراشکی برای توی فر - روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی ...
طرز تهیه: خمیر مایه و شکر رو روی نصف لیوان آب ولرم بپاشید و بذارید عمل بیاد. آرد، بکینگ پودر، نمک و شیر خشک رو با هم ترکیب کنید. روغن زیتون (یا کره آب کرده) رو به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر مایه عمل اومده رو هم بریزید و با دست شروع کنید به ورز دادن و همزمان آب رو اضافه کنید و خمیرتون رو چنگ بزنید.

طرز تهیه خمیر پیراشکی با عکس و آموزش ساده - فتوکده
طرز تهیه خمیر پیراشکی,آموزش تهیه خمیر پیراشکی خوشمزه,نحوه درست کردن پیراشکی گوشت,عکس آموزش تهیه خمیر پیراشکی برای مرغ و گوشت
کشیده شد مقداری خمیر بصورت گرد باز کنید، از مواد وسط خمیر گذاشته و اطراف اونو جمع کنید رومال زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر بزنید کنجد بپاشید و درون سینی فر قرار 

پیراشکی داخل فر - ChiBepazam?! چی بپزم
تخم مرغ 2 عدد شکر 2 قاشق سوپخوری روغن آبکرده 3 قاشق سوپخوری جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری ماست غلیظ 1 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری آرد گندم ۴ تا ۵ پیمانه. طرز تهیه خمیر پیراشکی. تخم مرغ و شکر و روغن را خوب می زنیم. جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ماست حل می کنیم. ماست و مایه تخم مرغ را مخلوط می کنیم.

طرز تهیه نان پیراشکی در فر - آکاایران
طرز تهیه مایه خمیر رو همراه با یک قاشق از شکری که داشتیم به همراه نصف آب ولرم ( دمای آب به اندازه ای که دستمون نسوزه) مخلوط میکنیم و میزاریم کنار تا فعال بشه بقیه آب +شکر+روغن+ وانیل.

پیراشکی گوشت | سرآشپزباشی
برجسب شده در: پیراشکی گوشت, طرز تهیه پیراشکی گوشت, پیراشکی گوشت پنیر دار, طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر, پیراشکی گوشت با خمیر جادویی, طرز تهیه خمیر پیراشکی, طرز تهیه خمیر آسان برای پیراشکی, طرز پیچیدن پیراشکی, قالب پیراشکی, روش کار با قالب پیراشکی, کالزونه, کالزون, طرز تهیه 

اپک تایمز: طرز تهیه پیتزا پیراشکی - YouTube
طرز تهیه پیتزا پیراشکی پیتزا پیراشکی سریع مواد لازم: خمیر پیتزا: یک ورق کوکتل: 1۰۰ گرم قارچ: 1۰۰گرم فلفل دلمه: یک عدد سس کچاپ: به مقدار لازم پنیر

پیراشکی سوسیس | دستور پخت پیراشکی سوسیس - نمناک
پیراشکی ، طرز تهیه پیراشکی. طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه و ساده را در آشپزخانه منزلتان تجربه کنید. میتوانید این پبراشکی را داخل فر یا ماکروفر یا حتی داخل قابلمه با شعله خیلی کم بپزید. بازدید : 25,748 نفر. مواد لازم برای تهیه خمیر آرد 2 لیوان نمک ربع قاشق چای خوری تخم مرغ 1 عدد روغن یک و نیم قاشق غذاخوری آب ولرم ربع 

پیراشکی با خمیر عالی
طرز تهیه : مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون رو می پوشانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی. نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن
*برای پیراشکی. فر رو روی 180 درجه روشن کنید. حالا سطح رو آرد پاشی کنید و از خمیر برداشته و روی سطح پهن کنید و از مواد درست شده توش بریزید(من پنیر هم روی موادم 

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر - حیاط خلوت
آرد ۴ پیمانه; تخم مرغ ۲ عدد; روغن مایع ۱/۲ پیمانه; ماست ۱/۲ پیمانه; پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری; نمک کمی; کره آب شده ۱ پیمانه; تخم مرغ (زرده) ۱ عدد; شیر ۱ قاشق سوپ خوری. مواد داخل پیراشکی. گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم; پیاز ۱ عدد; جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه; سیب زمینی متوسط ۲ عدد; پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم; نمک و 

پیراشکی گوشت در فر - پرشین وی
با الک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم،تا جایی که خمیر به دست نچسبد.بعد کمی‌ ورز میدهیم ، و روی آن را پوشانده تا ۱ ساعت بماند . طرز تهیه پیراشکی: پیاز را خورد کرده تفت میدهیم،سیر را رنده کرده اضافه می‌کنیم،بعد گوشت را میریزیم و کمی که تفت خورد،ادویه و نمک می‌زنیم ،قارچ ریز شده را هم اضافه می‌کنیم،و بعد رب می‌ریزیم، کمی‌ آب می‌ریزیم 

پیراشکی - طرز تهیه پیراشکی ماهی پنیری | ایران کوک
طرز تهیه پیراشکی ماهی پنیری : خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری استراحت دهید ، 2 تخم مرغ و شکر و روغن را داخل کاسه ای بریزید و

دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا زمانی که خمیر طلایی شود ( میتوانید 5 دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ).

طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه | مجله آشپزی پی جو

فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ; خمیر پیراشکی آماده: یک بسته. طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه طرز تهیه: 1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید. 2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود. 3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.

طرز تهیه پیراشکی حلزونی - سیمرغ
طرز تهیه خمیر : شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر، نمک را مخلوط کنید و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، خمیر باید از
برشهای پیراشکی را با دست بردارید و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید و میان دو کف دست آهسته فشار دهید تا کمی تخت شود و سپس با فاصله در سینی فر 

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر - پورتال رنگی
پیراشکی گوشت در فر,طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر,انواع پیراشکی گوشت, پیراشکی با گوشت چرخ کرده, پیراشکی با گوشت و قارچ, پیراشکی گوشت با خمیر, پیراشکی گوشت عالی.

طرز تهیه سمبوسه گوشت در فر + خمیر سمبوسه | ستاره
سمبوسه گوشت و قارچ یکی از انواع سمبوسه جنوبی است. طرز تهیه سمبوسه گوشت و قارچ در فر و طرز تهیه خمیر سمبوسه و روش پیچیدن سمبوسه را بخوانید.

پیراشکی مخصوص با خمیر یوفکا! +عکس - آشپزی و شیرینی پزی
مواد لازم :خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بستهگوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرمسوسیس کوکتل : ۴ عددپیاز : یک عددرب گوجه : دو قاشق غذاخوریسیب زمینی : دو عدد متوسطنمک : به میزا.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کاچی +عکس. ۴ مقداری از مواد را داخل خمیر
۷ پیراشکی ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی 

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه و ایده آل - آرگا
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه و لذیذ. دوباره از یک طرف دیگر لوله بدست آمده را به دور خودش بپیچید. دستور تهیه پیراشکی گوشت و قارچ. خمیر پیراشکی پیچیده شده را درون قالب فر قرار دهید و روی خمیر های پیراشکی زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و سیاه دانه را روی خمیر پیراشکی بریزید. روش پخت پیراشکی 

مینویسم برای تنها دخترم ، تینا - پیراشکی گوشت
مواد لازم برای پر کردن پیراشکی: مایه ماکارانی یا هر چی که دوست دارید . طرز تهیه : مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو
در این مرحله پیراشکی ها را که به هر شکل درست کردیم در سینی فر که کمی چرب شده به فاصله دو سانتی متر از هم می چینیم ومجددا به آن استراحت 15 دقیقه ای می دهیم .

طرز تهیه خمیر پیراشکی خیلی ساده و سریع • دونفره
به همین منظور در این مطلب طرز تهیه یک خمیر پیراشکی خیلی ساده و خیلی خوشمزه رو براتون میذارم که میتونید با مواد اولیه ساده ای درستش کنید و در واقع هیچ نکته و لم خاصی هم نداره. خمیر پیراشکی X
قرار داده بودن. من هر دو روش رو امتحان کردم و به نظرم این خمیر با ضخامت زیاد و در فر نتیجه خوبی نداشته و نازک سرخ کرده اش خیلی بهتره.

پیراشکی اسفناج با خمیر خانگی - مجله پزشکی دکتر سلام
طرز تهیه : در کاسه آرد ریخته نمک می ریزیم در وسط روغن زیتون و آب ولرم ریخته از وسط خمیر را هم میزنیم خوب ورز داده تاخمیر شود روی خمیر را پوشانده تا استراحت کند. دریک تابه روغن زیتون ریخته پیاز خرد شده را کمی تفت داده سپس اسفناج خرد شده می ریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم نمک و فلفل می ریزیم وقتی اسفناجها 

طرز تهیه نان پیراشکی در فر - سوران
طرز تهیه مایه خمیر رو همراه با یک قاشق از شکری که داشتیم به همراه نصف آب ولرم ( دمای آب به اندازه ای که دستمون نسوزه) مخلوط میکنیم و میزاریم کنار تا فعال بشه بقیه آب +شکر+روغن+ وانیل.

پيراشكي مخصوص - صنایع غذایی 9595 - خمیر یوفکا، پیراشکی، پیتزا
آموزش طرز تهيه پيراشكي مخصوص . مواد لازم : خمير پيراشكي : يك بسته , گوشت چرخ كرده : 300 گرم , سوسيس كوكتل : 4 عدد , فلفل دلمه : دو عدد , سيب زميني : دو عدد متوسط , فلفل قرمز : به ميزان لازم
قبل از قرار دادن خمير ها درون فر سطح آن ها را با اسپري روغن مرطوب مرطوب نماييد ، سپس آن ها را درون فر با دماي 150-180 درجه قرار دهيد .

کافه بـــانـــــــــــــو | پیراشکی گوشت و قارچ
طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت: من برای خمیر
خمیر باز شده رو بزارید روی قالب پیراشکی و مواد رو یه سمتش بریزید یه خورده هم پنیر پیتزا روش بریزید. پیراشکی گوشت و قارچ
بعد از پیچیدن پیراشکی ها به هر شکی که دوست دارین برای پخت اونها دو حالت داره یا سرخشون کنید یا داخل فر بپزید. اگه میخواید سرخ 


طرز تهیه خمیرپیراشکی خانگی: طرز تهیه مرحله به مرحله و تصویری خمیر پیراشکی خانگی عالی را به همراه تمام جزئیات، می توانید در لینک بهترین دستورتهیه خمیرغذایی همه کاره، مطالعه کنید. در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش
طرز تهیه پیراشکی گوشت و مدل‌های پیچیدن خمیر
6. پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند. طرز تهیه پیراشکی پخت پیراشکی , پخت پیراشکی در مایکروفر , نحوه پخت پیراشکی گوشت , پیراشکی گوشت در مایکروفر , آموزش آشپزی , پخت انواع غذا در
برای اینکه بافت خمیرم حالت نون باگتی داشته باشه از مغازه نون فانتزی محلمون 1.5 کیلوگرم خمیر نون باگت گرفتم ( شما نصف یا یک سوم این مقدار رو تهیه کنید یا به نانوا 
پیراشکی گوشت (پخت در فر) [تصویر: 13466892811.jpg] [تصویر: 13466892812.jpg] [تصویر: 13466895761.jpg] مواد لازم برای خمیر : زرده تخم مرغ 2 عدد -
طرز تهیه : تخم مرغ و شکر و روغن را خوب می زنیم جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ماست حل میکنیم و به مایه تخم مرغ اضافه کرده کم کم آرد را اضافه می کنیم تا 
طرز تهيه خمير پيراشكي. 11/16/2013 07:00:00 AM خميرها و نان ها No comments. پيِرُگي Pierogi يا پيِرُشكي Pierożki لقمه هاي خميري اي هستند كه در آب جوشانده شده و سپس در فر پخته يا سرخ ميشوند. پيرشكي يا به شكل كلي "دامپلينگها" در كل "اوراسيا" رواج دارند و به اسامي مختلفي ناميده ميشند. در ايران به "پيراشكي" معروفه پس ما هم با 
دونات را می توان به راحتی در منزل تهیه کرد . دونات ترکیب خمیر شیرینی و خوشمزه ای است که در روغن زیاد و داغ سرخ می شود و همین سرخ شدن در روغن باعث می شود که دونات شیرینی پرچرب و پر کالری باشد البته برای سالم تر کردن دونات می توان ان را در فر نیز تهیه کرد و با این روش هم دونات سالم تری خواهید داشت و هم با توجه به کم روغن بودن 
طرز تهیه: خمیر مایه و شکر رو روی نصف لیوان آب ولرم بپاشید و بذارید عمل بیاد. آرد، بکینگ پودر، نمک و شیر خشک رو با هم ترکیب کنید. روغن زیتون (یا کره آب کرده) رو به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر مایه عمل اومده رو هم بریزید و با دست شروع کنید به ورز دادن و همزمان آب رو اضافه کنید و خمیرتون رو چنگ بزنید. طرز تهیه خمیر پیراشکی,آموزش تهیه خمیر پیراشکی خوشمزه,نحوه درست کردن پیراشکی گوشت,عکس آموزش تهیه خمیر پیراشکی برای مرغ و گوشت
کشیده شد مقداری خمیر بصورت گرد باز کنید، از مواد وسط خمیر گذاشته و اطراف اونو جمع کنید رومال زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر بزنید کنجد بپاشید و درون سینی فر قرار 
تخم مرغ 2 عدد شکر 2 قاشق سوپخوری روغن آبکرده 3 قاشق سوپخوری جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری ماست غلیظ 1 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری آرد گندم ۴ تا ۵ پیمانه. طرز تهیه خمیر پیراشکی. تخم مرغ و شکر و روغن را خوب می زنیم. جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ماست حل می کنیم. ماست و مایه تخم مرغ را مخلوط می کنیم. طرز تهیه مایه خمیر رو همراه با یک قاشق از شکری که داشتیم به همراه نصف آب ولرم ( دمای آب به اندازه ای که دستمون نسوزه) مخلوط میکنیم و میزاریم کنار تا فعال بشه بقیه آب +شکر+روغن+ وانیل. برجسب شده در: پیراشکی گوشت, طرز تهیه پیراشکی گوشت, پیراشکی گوشت پنیر دار, طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر, پیراشکی گوشت با خمیر جادویی, طرز تهیه خمیر پیراشکی, طرز تهیه خمیر آسان برای پیراشکی, طرز پیچیدن پیراشکی, قالب پیراشکی, روش کار با قالب پیراشکی, کالزونه, کالزون, طرز تهیه 
طرز تهیه پیتزا پیراشکی پیتزا پیراشکی سریع مواد لازم: خمیر پیتزا: یک ورق کوکتل: 1۰۰ گرم قارچ: 1۰۰گرم فلفل دلمه: یک عدد سس کچاپ: به مقدار لازم پنیر
پیراشکی ، طرز تهیه پیراشکی. طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه و ساده را در آشپزخانه منزلتان تجربه کنید. میتوانید این پبراشکی را داخل فر یا ماکروفر یا حتی داخل قابلمه با شعله خیلی کم بپزید. بازدید : 25,748 نفر. مواد لازم برای تهیه خمیر آرد 2 لیوان نمک ربع قاشق چای خوری تخم مرغ 1 عدد روغن یک و نیم قاشق غذاخوری آب ولرم ربع 
طرز تهیه : مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون رو می پوشانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی. نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن
*برای پیراشکی. فر رو روی 180 درجه روشن کنید. حالا سطح رو آرد پاشی کنید و از خمیر برداشته و روی سطح پهن کنید و از مواد درست شده توش بریزید(من پنیر هم روی موادم 
آرد ۴ پیمانه; تخم مرغ ۲ عدد; روغن مایع ۱/۲ پیمانه; ماست ۱/۲ پیمانه; پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری; نمک کمی; کره آب شده ۱ پیمانه; تخم مرغ (زرده) ۱ عدد; شیر ۱ قاشق سوپ خوری. مواد داخل پیراشکی. گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم; پیاز ۱ عدد; جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه; سیب زمینی متوسط ۲ عدد; پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم; نمک و 
با الک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم،تا جایی که خمیر به دست نچسبد.بعد کمی‌ ورز میدهیم ، و روی آن را پوشانده تا ۱ ساعت بماند . طرز تهیه پیراشکی: پیاز را خورد کرده تفت میدهیم،سیر را رنده کرده اضافه می‌کنیم،بعد گوشت را میریزیم و کمی که تفت خورد،ادویه و نمک می‌زنیم ،قارچ ریز شده را هم اضافه می‌کنیم،و بعد رب می‌ریزیم، کمی‌ آب می‌ریزیم 
طرز تهیه پیراشکی ماهی پنیری : خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری استراحت دهید ، 2 تخم مرغ و شکر و روغن را داخل کاسه ای بریزید و

دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا زمانی که خمیر طلایی شود ( میتوانید 5 دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ).
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ; خمیر پیراشکی آماده: یک بسته. طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه طرز تهیه: 1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید. 2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود. 3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید. طرز تهیه خمیر : شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر، نمک را مخلوط کنید و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، خمیر باید از
برشهای پیراشکی را با دست بردارید و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید و میان دو کف دست آهسته فشار دهید تا کمی تخت شود و سپس با فاصله در سینی فر 
پیراشکی گوشت در فر,طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر,انواع پیراشکی گوشت, پیراشکی با گوشت چرخ کرده, پیراشکی با گوشت و قارچ, پیراشکی گوشت با خمیر, پیراشکی گوشت عالی. سمبوسه گوشت و قارچ یکی از انواع سمبوسه جنوبی است. طرز تهیه سمبوسه گوشت و قارچ در فر و طرز تهیه خمیر سمبوسه و روش پیچیدن سمبوسه را بخوانید. مواد لازم :خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بستهگوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرمسوسیس کوکتل : ۴ عددپیاز : یک عددرب گوجه : دو قاشق غذاخوریسیب زمینی : دو عدد متوسطنمک : به میزا.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کاچی +عکس. ۴ مقداری از مواد را داخل خمیر
۷ پیراشکی ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی 
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه و لذیذ. دوباره از یک طرف دیگر لوله بدست آمده را به دور خودش بپیچید. دستور تهیه پیراشکی گوشت و قارچ. خمیر پیراشکی پیچیده شده را درون قالب فر قرار دهید و روی خمیر های پیراشکی زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و سیاه دانه را روی خمیر پیراشکی بریزید. روش پخت پیراشکی 
مواد لازم برای پر کردن پیراشکی: مایه ماکارانی یا هر چی که دوست دارید . طرز تهیه : مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو
در این مرحله پیراشکی ها را که به هر شکل درست کردیم در سینی فر که کمی چرب شده به فاصله دو سانتی متر از هم می چینیم ومجددا به آن استراحت 15 دقیقه ای می دهیم . به همین منظور در این مطلب طرز تهیه یک خمیر پیراشکی خیلی ساده و خیلی خوشمزه رو براتون میذارم که میتونید با مواد اولیه ساده ای درستش کنید و در واقع هیچ نکته و لم خاصی هم نداره. خمیر پیراشکی X
قرار داده بودن. من هر دو روش رو امتحان کردم و به نظرم این خمیر با ضخامت زیاد و در فر نتیجه خوبی نداشته و نازک سرخ کرده اش خیلی بهتره. طرز تهیه : در کاسه آرد ریخته نمک می ریزیم در وسط روغن زیتون و آب ولرم ریخته از وسط خمیر را هم میزنیم خوب ورز داده تاخمیر شود روی خمیر را پوشانده تا استراحت کند. دریک تابه روغن زیتون ریخته پیاز خرد شده را کمی تفت داده سپس اسفناج خرد شده می ریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم نمک و فلفل می ریزیم وقتی اسفناجها 
طرز تهیه مایه خمیر رو همراه با یک قاشق از شکری که داشتیم به همراه نصف آب ولرم ( دمای آب به اندازه ای که دستمون نسوزه) مخلوط میکنیم و میزاریم کنار تا فعال بشه بقیه آب +شکر+روغن+ وانیل. آموزش طرز تهيه پيراشكي مخصوص . مواد لازم : خمير پيراشكي : يك بسته , گوشت چرخ كرده : 300 گرم , سوسيس كوكتل : 4 عدد , فلفل دلمه : دو عدد , سيب زميني : دو عدد متوسط , فلفل قرمز : به ميزان لازم
قبل از قرار دادن خمير ها درون فر سطح آن ها را با اسپري روغن مرطوب مرطوب نماييد ، سپس آن ها را درون فر با دماي 150-180 درجه قرار دهيد . طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت: من برای خمیر
خمیر باز شده رو بزارید روی قالب پیراشکی و مواد رو یه سمتش بریزید یه خورده هم پنیر پیتزا روش بریزید. پیراشکی گوشت و قارچ
بعد از پیچیدن پیراشکی ها به هر شکی که دوست دارین برای پخت اونها دو حالت داره یا سرخشون کنید یا داخل فر بپزید. اگه میخواید سرخ 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد