طرز تهیه بتنور


طرز تهیه بتنور

نان تافتون خانگی - طرز تهیه | FarziFood.com
طرز تهیه. برای مشاهده طرز تهیه ابتدا باید عضو شوید; ورود اعضاء · عضویت. نکته ها. ور آمدن خمیر این نان بستگی به درست فعال شدن خمیر مایه شما دارد. در صورت لزوم میتوانید تعداد زیادی از این خمیر را آماده کرده و لا به لای نایلون قرار داده و در فریزر نگهداری کنید و در موقع لزوم آنرا بپزید. در صورت نگهداری این خمیر درفریزر تاریخ زمان تهیه 

تفتون محلی بستکیتوتویو
تفتی (تفتون) یکی از غذاهای محلی بستکی می باشد که به آسانی طبخ می شود ، ما در این جا طرز تهیه آن را به طور خلاصه شرح میدهیم . مواد لازم : ۱) روغن مایع نصف لیوان. ۲) سه پیمانه ( قوطی آناناس ) آرد سفید. ۳) شش قاشق غذاخوری پودر شیر خشک. ۴) سه قاشق غذاخوری شکر. ۵) یک قاشق غذاخوری نمک. ۶) یک قاشق چایی خوری بکین پودر.

طرز تهیه تفتان لاری - لینک گردی
شیرینی لاری و مواد لازم برای شیرینی لاری و طرز تهیه انواع شیرینی خشک و دستور
طرز تهیه: 774. طرز تهیه | FarziFood.com. طرز تهیه نان تافتون
برای دیدن ویدئو های رایگان عضویت در سایت و برای دسترسی به تمام ویدئو
10. طرز تهیه تافتون لاری | ساتور. طرز تهیه تفتان لاری,طرز تهیه بتنور لاری,تفتون لاری,طرز تهیه نان 

خاتره 89 - غذا های مخصوص لاری
عکس دوم : طرز تهیه ی این نان و مزه ی اون تقریبا مثل شُل شُلو است اما خیلی زخیم تر . اسم نان ( بالتُوه). عکس سوم: اسم این کلوچه ها ( تَفتون ) است . معمولا هرکس برای
عکس چهارم : اسم این نان ها ( بُتُنور ) ظاهرش تقریبا مثل تفتون اما کمی حالت کیک مانند داره . طریقه ی مصرف این نان هم مثل تفتون . عکس چنجم : نوعی فالوده ی خانگی که با 

mp4.ir - آموزش تهیه نان تفتان
به خانه برمیگردیم - آموزش تهیه نان تفتان -با حضور مربی آشپزی خانم عبداله زاده.

Images tagged with #مهیاوه on instagram - Imgrum
نان محلی (بتنور)-هنر مریم عزیز @maryamakbari7 میتونید این نان رو با نصف دستور یا یک سوم دستور درست کنید. مواد لازم:
نصف لیوان (اگه در دسترس نبود، نصف مقدار آب رو شیر تازه ولرم بریزید)؛ تخم مرغ 1 عدد؛ آب به میزان لازم؛ روغن حدود نصف لیوان؛ رازیانه و زیره خشک؛ طرز تهیه: تمام مواد خشک رو توی یه ظرف خیلی بزرگ بریزید.

طرز تهیه نان تافتون - بیتوته
طرز پخت نان تافتون مواد لازم برای نان تافتون,پخت نان تافتون,طرز تهیه نان خانگی,مراحل پخت نان,نحوه پخت نان,پخت نان در خانه,پخت نان در فر,نکاتی برای پخت نان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی.

طرز تهیه بستنی سرخ شده - عصر ایران | خبر فارسی
مواد لازم هلو پوره شده 500 گرم سفیده تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گرم خامه فرم گرفته 200 گرم وانیل 1 قاشق چای خوری پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو 1 قاشق چای خوری رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چای خوری طرز تهیه 1- پودر ژلاتین را با آب لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن 

Images about #مهوه tag on instagram
#تفتون #بتنور #مهوه #کنجد # تفتون مواد لازم: آرد سفید به مقدار لازم روغن نصف لیوان شیر یک لیوان تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر، نمک، خمیر فوری، راجونه به مقدار لازم مهوه،رنگ،کنجد به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا شیر و روغن را درون ظرفی می ریزیم سپس تخم مرغ را به ان اضافه کرده و هم می زنیم بعد بکینگ پودر و نمک و خمیرفوری را اضافه 

مهوه ؛خوشمزه ترین سس ماهی - پایگاه خبری تحلیلی توریسم آنلاین - تی نیوز
ماده اصلی مهوه یک نوع ماهی کوچک خشک شده به نام موتو است، اما طرز تهیه و ادویه هایی که اضافه می شود متفاوت است. همین تنوع در طرز تهیه و ادویه های
علاوه بر اینها، از مهوه روی نان‌ها و خوردنی‌هایی مانند بتنور، تفتان، تَپ تَپی، رگاگی، فَلَزی، نونه نازک، جَرادَک، ،بالَتُوه، شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و
استفاده می‌شود، همچنین با مهوه، 

طرز پخت نان تافتون خانگی - برترین ها
طرز تهیه نان تافتون : 1. پودر خمیر ترش، شکر، شیر ولرم را با هم مخلوط کرده روی آن را می پوشانیم ١٠ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم، تا پف کند. 2. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، زرد چوبه را مخلوط کرده از الک رد کرده خمیر ترش روی آن کاملا کف کرده و آماده هست ، اگر این حالت را ندهد بعد از استراحت ، نشان می دهد که بیش از حد 

دلبرو ( شیرینی لاری ) - آکاایران
آشپزی این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جان و دلبرو ( شیرینی لاری ):شیرینی لاری و مواد لازم برای شیرینی لاری و طرز تهیه انواع شیرینی خشک و دستور پخت شیرینی لاری را در آکاایران ببینید.

طرز تهیه تافتون لاری | ساتور
طرز تهیه نان تافتون با آموزش مرحله به مرحله و با عکس. این نان تافتون خیلی سریع آماده میشه و برای روز هایی که توی خونه نون نداریم یه گزینه خیلی خوبه. طرز تهیه تفتان لاری - جواب سوال طرز تهیه تفتان لاری,طرز تهیه بتنور لاری,تفتون لاری,طرز تهیه نان تافتون در فر,طرز تهیه تافتون لاری,طرز تهیه نان شل شلی,طرز تهیه کلوچه لاری 

آموزش پخت نان تافتون در منزل - شبکه‌ما - shabakema

۱ قاشق چایخوری ماست ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم) مایه خمیر ترش فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق چایخوری شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری

آموزش تهیه مسقطی زعفرانی - شیرینی سرای فدک
مواد لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی. روش پخت مسقطی زعفرانی در خانه. نشاسته را با آب مخلوط کرده تا نشاسته در آب حل شود سپس از صافی رد می کنیم تا یکدست شود.

غذاها و خوردنیهای استان هرمزگان - صفحه 2 - مامی سایت
دوپیازه ی میگو غذای محلی جنوب دو پیازه*ی میگو یکی از خوشمزه*ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی*هاست. مواد لازم: میگو*ی پاک شده: 500 گرم پیاز: یک کیلوگرم رب گوجه*فرنگی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه به مقداری طرز تهیه: * ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت 

غذای سنتی لاری - تاریخ و فرهنگ لارستان - لار گپ تالاری برای ...

زدن روی بتنور ،تفتان ،تَپ تَپی،رگاگی،فَلَزی،نونه نازک،جَرادَ،بالَتُوه،شُلشُلُو،لیتَک،گَپُک و… اشاره کرد با مهوه ،غذایی به نام جیغ در هوا نیز درست می کنند . مهوه با شیوهای خاص و مهارتی ویژه توسط زنان ساخته می شد،فقیر و غنی از آن بهره می گرفتند و آن را از ساخته های مادر «گرگین میلاد» می دانند. طرز تهیه مهویه لاری:

غذاهای محلی لار - گل هميشه بهار - بلاگفا
طرز تهیه نانهای لاری : 1- تپتپی : مواد لازم : نمک، آب ، خمیر گرفته شده یک روز قبل یا پودر مایع خمیر. وسایل لازم : اجاق گاز ، تاوه روی اجاق گاز ، نان برگردان ، خوی سنگی یا تخته ای برای پهن کردن خمیر روی آن سینی برای گذاشتن نان درون آن
نانهای لار: تپتپی ، نون نازک ، جَرادَک ، بالا تُوه ، شلشلو ، لیتَک ، نی نَنی ، تفتون ، بُتُنور.

avai1390 on Instagram: “#تفتان#لاری#خوشمزه#خونگی#خودمپز#بزن”

kosar.kianدختر عمه دستورش بی زحمت بفرست; avai1390باشه عزیزم حتماً @kosar.kian · avai1390تفتان لاری آرد یک کیلو/روغن جامد نیم کیلو/آب یک لیوان/پودر زیره یا رازیانه یک قاشق غذاخوری/نمک یک قاشق مرباخوری/هل نرم یک قاشق چایخوری/بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری/ طرز تهيه:ابتدا همه مواد را با هم مخلوط 

مهوه سس ماهی خوش طعم جنوب کشور - مجله پزشکی دکتر سلام
ماده اصلی مهوه یک نوع ماهی کوچک خشک شده به نام موتو است، اما طرز تهیه و ادویه‌هایی که اضافه می‌شود متفاوت است. همین تنوع در طرز تهیه و ادویه‌های
علاوه بر اینها، از مهوه روی نان‌ها و خوردنی‌هایی مانند بتنور، تفتان، تَپ تَپی، رگاگی، فَلَزی، نونه نازک، جَرادَک، ،بالَتُوه، شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و… استفاده می‌شود، همچنین با مهوه، 

نان تفتان - راسخون
مواد لازم براي 8 عدد: مايه خمير فوري/ 1 قاشق چايخوري شكر/ 250 گرم شير/ 1 ليتر روغن آبكرده/ 250 ميلي‌ليتر آرد /به ميزان لازم زعفران حل كرده /2 قاشق سوپخوري زرده‌ي تخم‌مرغ/ 3 عدد كنجد و سياهدانه/ به ميزان لازم. روش تهيه: ابتدا مايه خمير و يك قاشق سوپخوري از شكر را با مقداري از شير گرم مخلوط كنيد، روي آن را بپوشانيد و 

طرز تهیه بستنی سرخ شده - راهنمای سفرمن | خبر فارسی
غذاخوری پودر فلفل مکزیکی • یک قاشق غذاخوری خردل • یک قاشق غذاخوری عسل • یک قالب کره • گشنیز تازه برای تزئین طرز تهیه 1٫ روش تهیه سس: ماست، بلوچیز، پیاز قرمز، گشنیز و نمک و
علاوه بر اینها، از مهوه روی نان ها و خوردنی هایی مانند بتنور، تفتان، تَپ تَپی، رگاگی، فَلَزی، نونه نازک، جَرادَک، ،بالَتُوه، شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و.

پورتال دانشگاه پیام نور-زیرپورتال لار
طرز تهيه ُ حلواي مسقطي : بهترين و خوشمزه ترين صادرات لار حلواي مسقطي است . در سالهاي اخير در شهرهاي ديگر جنوب ايران نيز مسقطي تهيه كرده اند ، اما هنوز موفق به ساخت حلوايي به كيفيت حلواي مسقطي لار نشده اند . اين حلوا از شكر ، نشاسته ، روغن ، گلاب ، زعفران ، هل و خلال پسته و بادام ساخته مي شود . ابتدا شكر و آب را مي جوشانند تا به 

پایگاه خبری جهانگيريه بستک » طرز تهیه مهیاوه (مهوه) بستكي
به مقدار لازم طرز تهیه مهیاوه ماهی متو ( متوتا) را کاملا شسته تا شن هایی که به ماهی چسبیده اند از آن جدا شوند . یک ظرف سفالین […] طرز تهیه مهیاوه (مهوه). مواد لازم جهت تهیه مهیاوه (مهوه). ماهی ساردین (متو در زبان
بالاتوه پخته و آماده مصرف. همچنین از مهوه در پختن بعضی از نان های محلی نظیر : بالاتوه ، لیتک ، گَپُک ، باتو ، تفتون ، بتنور ، و …

معرفی انواع نان های محلی بنارویه
چند نمونه از این نان های محلی که هنوز هم در بنارویه تهیه می شود عبارتند از : بالا تُوَه – شَلوت – فَلَزی (تخم مرغی ، شکری ، مهیاوه ای ) – لَیتَک – شُلشُلِه – گُتگُتِه – چُوَلو – کُکُلِه – نان نازک (تیری) – پیپُخ. بالاتوه. مواد مورد نیاز: آرد، آب، تخم مرغ، مایه خمیر، نمک، زرده چوبه ، کنجد، (مَهوِه). طرز تهیه: در یک تشت آرد می‌ریزیم و به آن 

آداب دیرینه "رمضانیه" و پخت نان محلی در لارستان + تصاویر - اخبار ...
بانوان لارستان از دیر باز در ماه ضیافت الهی نان‌ را در خانه می‌پختند، اما امروزه به سبب شیوه جدید زندگی پخت نان در منزل کاهش یافته، ولی کمتر سفره‌ای در لارستان می‌توان یافت که در ماه رمضان از نان‌های محلی مخصوص این ماه مثل شُل‌شُلو، بالاتووه، نی‌نَنی، تَپ‌تَپی، لیتَک، گَپُک، رِگاگ، فَلَزی، نون نازک، جَرادَک، بتنور و 

مهوه لاری - صحبت نو

مهوه برای پاشیدن روی بتنور ،تفتان ،تَپ تَپی،رگاگی،فَلَزی،نونه نازک،جَرادَ،بالَتُوه،شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و
اشاره کرد با مهوه ،غذایی به نام جیغ در هوا نیز درست می کنند . مهوه با شیوهای خاص و مهارتی ویژه توسط زنان ساخته می شد،فقیر و غنی از آن بهره می گرفتند و آن را از ساخته های مادر «گرگین میلاد» می دانند. طرز تهیه 

نان تافتون - طرز تهیه خمیر نان تافتون خانگی | ایران کوک
نان تافتون = درون کاسه ای آب و روغن بریزید سپس ارام ارام مواد خشک را اضافه کنید و مخلوط نمائید

ﻻﻫﻴﺠﺎﻥ ﮔﺮﺩﻱ ﺑﺎ ﻃﻌﻢﻣﺮﻍ ﻭﺁﻟﻮ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ: ﺁﺏ، ﺷــﻜﺮ ﻭ ﮔﻼﺏ ﺭﺍ ﺭﻭﻯ ﺣــﺮﺍﺭﺕ ﻗــﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ، □. ﻣﺮﺗﺐ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﺷــﻜﺮ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺣﻞ ﺷــﻮﺩ، ﺑﻌﺪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ. ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻴﺪ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﻫﻴﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺁﻥ ﻃﻼﻳﻰ ﺷﻮﺩ. □. ﺳﭙﺲ ﺧﺮﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ. □. ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﻯ ﺍﺯ ﻛﺮﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ □. ﺷﺮﺑﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻠﻮﺍ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﻴﺪ. ﻇــﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩﻧﻈﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻛﺮﻩ ﺁﺏ ﺷــﺪﻩ ﭼﺮﺏ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ □. ﺩﺍﺭﭼﻴﻦ ﺑﭙﺎﺷﻴﺪ ﻭ ﺣﻠﻮﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻜﺸﻴﺪ. ﺣﻠــﻮﺍ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻛــﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﺮ ﻣﻐﺰﻯ ﻛﻪ 


طرز تهیه. برای مشاهده طرز تهیه ابتدا باید عضو شوید; ورود اعضاء · عضویت. نکته ها. ور آمدن خمیر این نان بستگی به درست فعال شدن خمیر مایه شما دارد. در صورت لزوم میتوانید تعداد زیادی از این خمیر را آماده کرده و لا به لای نایلون قرار داده و در فریزر نگهداری کنید و در موقع لزوم آنرا بپزید. در صورت نگهداری این خمیر درفریزر تاریخ زمان تهیه 
تفتی (تفتون) یکی از غذاهای محلی بستکی می باشد که به آسانی طبخ می شود ، ما در این جا طرز تهیه آن را به طور خلاصه شرح میدهیم . مواد لازم : ۱) روغن مایع نصف لیوان. ۲) سه پیمانه ( قوطی آناناس ) آرد سفید. ۳) شش قاشق غذاخوری پودر شیر خشک. ۴) سه قاشق غذاخوری شکر. ۵) یک قاشق غذاخوری نمک. ۶) یک قاشق چایی خوری بکین پودر. شیرینی لاری و مواد لازم برای شیرینی لاری و طرز تهیه انواع شیرینی خشک و دستور
طرز تهیه: 774. طرز تهیه | FarziFood.com. طرز تهیه نان تافتون
برای دیدن ویدئو های رایگان عضویت در سایت و برای دسترسی به تمام ویدئو
10. طرز تهیه تافتون لاری | ساتور. طرز تهیه تفتان لاری,طرز تهیه بتنور لاری,تفتون لاری,طرز تهیه نان 
عکس دوم : طرز تهیه ی این نان و مزه ی اون تقریبا مثل شُل شُلو است اما خیلی زخیم تر . اسم نان ( بالتُوه). عکس سوم: اسم این کلوچه ها ( تَفتون ) است . معمولا هرکس برای
عکس چهارم : اسم این نان ها ( بُتُنور ) ظاهرش تقریبا مثل تفتون اما کمی حالت کیک مانند داره . طریقه ی مصرف این نان هم مثل تفتون . عکس چنجم : نوعی فالوده ی خانگی که با 
به خانه برمیگردیم - آموزش تهیه نان تفتان -با حضور مربی آشپزی خانم عبداله زاده. نان محلی (بتنور)-هنر مریم عزیز @maryamakbari7 میتونید این نان رو با نصف دستور یا یک سوم دستور درست کنید. مواد لازم:
نصف لیوان (اگه در دسترس نبود، نصف مقدار آب رو شیر تازه ولرم بریزید)؛ تخم مرغ 1 عدد؛ آب به میزان لازم؛ روغن حدود نصف لیوان؛ رازیانه و زیره خشک؛ طرز تهیه: تمام مواد خشک رو توی یه ظرف خیلی بزرگ بریزید. طرز پخت نان تافتون مواد لازم برای نان تافتون,پخت نان تافتون,طرز تهیه نان خانگی,مراحل پخت نان,نحوه پخت نان,پخت نان در خانه,پخت نان در فر,نکاتی برای پخت نان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی. مواد لازم هلو پوره شده 500 گرم سفیده تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گرم خامه فرم گرفته 200 گرم وانیل 1 قاشق چای خوری پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو 1 قاشق چای خوری رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چای خوری طرز تهیه 1- پودر ژلاتین را با آب لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن 
#تفتون #بتنور #مهوه #کنجد # تفتون مواد لازم: آرد سفید به مقدار لازم روغن نصف لیوان شیر یک لیوان تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر، نمک، خمیر فوری، راجونه به مقدار لازم مهوه،رنگ،کنجد به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا شیر و روغن را درون ظرفی می ریزیم سپس تخم مرغ را به ان اضافه کرده و هم می زنیم بعد بکینگ پودر و نمک و خمیرفوری را اضافه 
ماده اصلی مهوه یک نوع ماهی کوچک خشک شده به نام موتو است، اما طرز تهیه و ادویه هایی که اضافه می شود متفاوت است. همین تنوع در طرز تهیه و ادویه های
علاوه بر اینها، از مهوه روی نان‌ها و خوردنی‌هایی مانند بتنور، تفتان، تَپ تَپی، رگاگی، فَلَزی، نونه نازک، جَرادَک، ،بالَتُوه، شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و
استفاده می‌شود، همچنین با مهوه، 
طرز تهیه نان تافتون : 1. پودر خمیر ترش، شکر، شیر ولرم را با هم مخلوط کرده روی آن را می پوشانیم ١٠ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم، تا پف کند. 2. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، زرد چوبه را مخلوط کرده از الک رد کرده خمیر ترش روی آن کاملا کف کرده و آماده هست ، اگر این حالت را ندهد بعد از استراحت ، نشان می دهد که بیش از حد 
آشپزی این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جان و دلبرو ( شیرینی لاری ):شیرینی لاری و مواد لازم برای شیرینی لاری و طرز تهیه انواع شیرینی خشک و دستور پخت شیرینی لاری را در آکاایران ببینید. طرز تهیه نان تافتون با آموزش مرحله به مرحله و با عکس. این نان تافتون خیلی سریع آماده میشه و برای روز هایی که توی خونه نون نداریم یه گزینه خیلی خوبه. طرز تهیه تفتان لاری - جواب سوال طرز تهیه تفتان لاری,طرز تهیه بتنور لاری,تفتون لاری,طرز تهیه نان تافتون در فر,طرز تهیه تافتون لاری,طرز تهیه نان شل شلی,طرز تهیه کلوچه لاری 

۱ قاشق چایخوری ماست ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم) مایه خمیر ترش فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق چایخوری شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی. روش پخت مسقطی زعفرانی در خانه. نشاسته را با آب مخلوط کرده تا نشاسته در آب حل شود سپس از صافی رد می کنیم تا یکدست شود. دوپیازه ی میگو غذای محلی جنوب دو پیازه*ی میگو یکی از خوشمزه*ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی*هاست. مواد لازم: میگو*ی پاک شده: 500 گرم پیاز: یک کیلوگرم رب گوجه*فرنگی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه به مقداری طرز تهیه: * ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت 

زدن روی بتنور ،تفتان ،تَپ تَپی،رگاگی،فَلَزی،نونه نازک،جَرادَ،بالَتُوه،شُلشُلُو،لیتَک،گَپُک و… اشاره کرد با مهوه ،غذایی به نام جیغ در هوا نیز درست می کنند . مهوه با شیوهای خاص و مهارتی ویژه توسط زنان ساخته می شد،فقیر و غنی از آن بهره می گرفتند و آن را از ساخته های مادر «گرگین میلاد» می دانند. طرز تهیه مهویه لاری: طرز تهیه نانهای لاری : 1- تپتپی : مواد لازم : نمک، آب ، خمیر گرفته شده یک روز قبل یا پودر مایع خمیر. وسایل لازم : اجاق گاز ، تاوه روی اجاق گاز ، نان برگردان ، خوی سنگی یا تخته ای برای پهن کردن خمیر روی آن سینی برای گذاشتن نان درون آن
نانهای لار: تپتپی ، نون نازک ، جَرادَک ، بالا تُوه ، شلشلو ، لیتَک ، نی نَنی ، تفتون ، بُتُنور.
kosar.kianدختر عمه دستورش بی زحمت بفرست; avai1390باشه عزیزم حتماً @kosar.kian · avai1390تفتان لاری آرد یک کیلو/روغن جامد نیم کیلو/آب یک لیوان/پودر زیره یا رازیانه یک قاشق غذاخوری/نمک یک قاشق مرباخوری/هل نرم یک قاشق چایخوری/بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری/ طرز تهيه:ابتدا همه مواد را با هم مخلوط 
ماده اصلی مهوه یک نوع ماهی کوچک خشک شده به نام موتو است، اما طرز تهیه و ادویه‌هایی که اضافه می‌شود متفاوت است. همین تنوع در طرز تهیه و ادویه‌های
علاوه بر اینها، از مهوه روی نان‌ها و خوردنی‌هایی مانند بتنور، تفتان، تَپ تَپی، رگاگی، فَلَزی، نونه نازک، جَرادَک، ،بالَتُوه، شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و… استفاده می‌شود، همچنین با مهوه، 
مواد لازم براي 8 عدد: مايه خمير فوري/ 1 قاشق چايخوري شكر/ 250 گرم شير/ 1 ليتر روغن آبكرده/ 250 ميلي‌ليتر آرد /به ميزان لازم زعفران حل كرده /2 قاشق سوپخوري زرده‌ي تخم‌مرغ/ 3 عدد كنجد و سياهدانه/ به ميزان لازم. روش تهيه: ابتدا مايه خمير و يك قاشق سوپخوري از شكر را با مقداري از شير گرم مخلوط كنيد، روي آن را بپوشانيد و 
غذاخوری پودر فلفل مکزیکی • یک قاشق غذاخوری خردل • یک قاشق غذاخوری عسل • یک قالب کره • گشنیز تازه برای تزئین طرز تهیه 1٫ روش تهیه سس: ماست، بلوچیز، پیاز قرمز، گشنیز و نمک و
علاوه بر اینها، از مهوه روی نان ها و خوردنی هایی مانند بتنور، تفتان، تَپ تَپی، رگاگی، فَلَزی، نونه نازک، جَرادَک، ،بالَتُوه، شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و. طرز تهيه ُ حلواي مسقطي : بهترين و خوشمزه ترين صادرات لار حلواي مسقطي است . در سالهاي اخير در شهرهاي ديگر جنوب ايران نيز مسقطي تهيه كرده اند ، اما هنوز موفق به ساخت حلوايي به كيفيت حلواي مسقطي لار نشده اند . اين حلوا از شكر ، نشاسته ، روغن ، گلاب ، زعفران ، هل و خلال پسته و بادام ساخته مي شود . ابتدا شكر و آب را مي جوشانند تا به 
به مقدار لازم طرز تهیه مهیاوه ماهی متو ( متوتا) را کاملا شسته تا شن هایی که به ماهی چسبیده اند از آن جدا شوند . یک ظرف سفالین […] طرز تهیه مهیاوه (مهوه). مواد لازم جهت تهیه مهیاوه (مهوه). ماهی ساردین (متو در زبان
بالاتوه پخته و آماده مصرف. همچنین از مهوه در پختن بعضی از نان های محلی نظیر : بالاتوه ، لیتک ، گَپُک ، باتو ، تفتون ، بتنور ، و … چند نمونه از این نان های محلی که هنوز هم در بنارویه تهیه می شود عبارتند از : بالا تُوَه – شَلوت – فَلَزی (تخم مرغی ، شکری ، مهیاوه ای ) – لَیتَک – شُلشُلِه – گُتگُتِه – چُوَلو – کُکُلِه – نان نازک (تیری) – پیپُخ. بالاتوه. مواد مورد نیاز: آرد، آب، تخم مرغ، مایه خمیر، نمک، زرده چوبه ، کنجد، (مَهوِه). طرز تهیه: در یک تشت آرد می‌ریزیم و به آن 
بانوان لارستان از دیر باز در ماه ضیافت الهی نان‌ را در خانه می‌پختند، اما امروزه به سبب شیوه جدید زندگی پخت نان در منزل کاهش یافته، ولی کمتر سفره‌ای در لارستان می‌توان یافت که در ماه رمضان از نان‌های محلی مخصوص این ماه مثل شُل‌شُلو، بالاتووه، نی‌نَنی، تَپ‌تَپی، لیتَک، گَپُک، رِگاگ، فَلَزی، نون نازک، جَرادَک، بتنور و 

مهوه برای پاشیدن روی بتنور ،تفتان ،تَپ تَپی،رگاگی،فَلَزی،نونه نازک،جَرادَ،بالَتُوه،شُلشُلُو ، لیتَک،گَپُک و
اشاره کرد با مهوه ،غذایی به نام جیغ در هوا نیز درست می کنند . مهوه با شیوهای خاص و مهارتی ویژه توسط زنان ساخته می شد،فقیر و غنی از آن بهره می گرفتند و آن را از ساخته های مادر «گرگین میلاد» می دانند. طرز تهیه 
نان تافتون = درون کاسه ای آب و روغن بریزید سپس ارام ارام مواد خشک را اضافه کنید و مخلوط نمائید
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ: ﺁﺏ، ﺷــﻜﺮ ﻭ ﮔﻼﺏ ﺭﺍ ﺭﻭﻯ ﺣــﺮﺍﺭﺕ ﻗــﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ، □. ﻣﺮﺗﺐ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﺷــﻜﺮ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺣﻞ ﺷــﻮﺩ، ﺑﻌﺪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ. ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻴﺪ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﻫﻴﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺁﻥ ﻃﻼﻳﻰ ﺷﻮﺩ. □. ﺳﭙﺲ ﺧﺮﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ. □. ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﻯ ﺍﺯ ﻛﺮﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ □. ﺷﺮﺑﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻠﻮﺍ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﻴﺪ. ﻇــﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩﻧﻈﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻛﺮﻩ ﺁﺏ ﺷــﺪﻩ ﭼﺮﺏ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ □. ﺩﺍﺭﭼﻴﻦ ﺑﭙﺎﺷﻴﺪ ﻭ ﺣﻠﻮﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻜﺸﻴﺪ. ﺣﻠــﻮﺍ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻛــﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻫﺮ ﻣﻐﺰﻯ ﻛﻪ 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد