شیرینی نارگیلی خشک شده


شیرینی نارگیلی خشک شده

ماندگاري شيريني ها [آرشیو] - روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و ...
شيريني های پخته شده بسته به نوع آنها حدود يک هفته در ظرف در بسته و در دمای محيط يا يخچال ماندگاری خواهند داشت در انواعی با بافت کيکی مدت زمان ماندگاری
شیرینی هایی که پایه سفیده تخم مرغ زیاد دارند مثل قرابیه،نارگیلی ، گردویی ، زود خشک میشن پس الان درست کنید ولی خوب بسته بندی کنید و در فریزر 

آشپزخانک شیرینی نارگیلی - آشپزخانک
در این نوع شیرینی نارگیل ، پودر شکر و سفیده تخم مرغ بکار می‌رود. نوع خانگی این شیرینی تنها از سه ماده نامبرده تشکیل شده و فاقد روغن است اما نوع بازاری شیرینی نارگیلی حاوی روغن است. به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی - مابانو
به اینکار داغ زدن گفته می شود وکیفیت شیرینی نارگیلی به نحوه داغ زدن بستگی داردکه با دمای کم وزمان بیشتر اینکار انحام شوداگر دما زیاد باشد مواد سریع خشک شده و شیرینی نارگیلی ضمن اینکه براق نخواهد شد بافت کشدار ولطیفی هم نخواهد داشت. تا جایی داغ زدن را ادامه می دهیم که مطمین شویم شکر کاملا حل شده و مواد 

همه فوت های شیرینی گری! - خانه داری - نیک صالحی
برای شروع کار شیرینی پزی، اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید آماده کردن وسایل و لوازم مورد نیاز کارتان است.تمام مواد را اندازه گیری
بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید. – اگر شیرینی
اگر دیدید شیرینی هایتان کمی خشک شده اند، می توانیددر ظرف آنها یک فنجان آب بگذارید و ظرف را به مدت چند دقیقه در 

همه فوت های شیرینی گری! - برترین ها
اگر از روغن جامد برای شیرینی استفاده می کنید بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا نرم شود. - اگر در شیرینی تان از کره یا روغن جامد استفاده می کنید دیگر احتیاجی به چرب کردن سینی فر نیست. - بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید. - اگر شیرینی تان سفت شد، بدانید 

ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﭘﺰ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﺎﻱ ﺧﺸﻚ
-٤. ٧. ﺷﻨﺎﺳـﺎﻳﻲ ﺍﺻـﻮﻝ ﻛـﺎﺭﺑﺮﺩ ﻗﻴـﻒ ﻣﺎﺳــﻮﺭﻩ ﺑـﺮﺍﻱ ﻓـﺮﻡ ﺩﺍﺩﻥ ﺑـﻪ ﺑﺮﺧـﻲ ﺍﺯ. ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﺎ. ٨. ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻲ ﺍﻧﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺳﻄﺢ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻗـﺎﻟﺒﮕﻴﺮﻱ ﻳـﺎ ﻓـﺮﻡ ﺩﺍﺩﻩ. ﺷﺪﻩ. /٥. ٠. /٥. ٢. ٣. -١. ٨. ﺁﺷﻨﺎﻳﻲ ﺑﺎ ﺍﺑﺰﺍﺭ ﺍﻧﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺳﻄﺢ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ. -. ﻓﺮﭼﻪ ﻭ ﭼﻨﮕﺎﻝ. -٢. ٨. ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﺍﺻﻮﻝ ﺍﻧﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺳﻄﺢ ﺷ. ﻴﺮﻳﻨﻲ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﻲ. -. ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣـﺮﻍ. ، ﺧـﻼﻝ ﭘـﻮﺩﺭ ﭘـﺴﺘﻪ. ، ﺧـﻼﻝ ﺑـﺎﺩﺍﻡ. ، ﮔـﺮﺩﻭ. ،. ﺷﻜﻼﺕ. ، ﻛﻨﺠﺪ. ، ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ. ، ﺳﻴﺎﻩ ﺩﺍﻧﻪ ﻭ
-. ﻭ ﺳﺎﻳﺮ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﻲ ﻫﺎ 

شیرینی خشک – قنادی بهار

مرتب سازی بر اساس قیمت: کم به زیاد, مرتب سازی بر اساس قیمت: زیاد به کم. تعداد نمایش: 12, 24, 36. محصول زیر به سبد خرید شما اضافه شد: شیرینی نارگیلی. رفتن به سبد خرید خرید جدید. اطلاعات بیشتر · افزودن به علاقه مندی ها. اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها. محصول از قبل به علاقه مندی ها اضافه شده! مشاهده لیست علاقه مندی ها.

شیرینی نارگیلی - نان نارگیلی ~ کارگاه آشپزسازی
( کیفیت خمیر رو توی تصویر بهش دقت کنید که شل یا سفت درستش نکنید) چون تخم مرغها سایز استاندارد ندارند و تازه کارها ممکنه نتونند سفیده رو کاملا از زرده جدا کنند و مقدارش کمتر بشه ، امکان شل یا سفت شدنش زیاده . پس نارگیل رو کم کم اضافه کنید و اگه دیدید نارگیل تموم شد و هنوز شله میتونید 1 ق غ شیر خشک اضافه کنید.

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نارگیلی، شکلاتی | مامی فود
پودر نارگیل خشک شده و بقیه پودر قند و پوست لیموترش رنده شده و عرق بهارنارنج را در مرحله بعدی به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. فر را از قبل گرم کنید و حرارت را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. از شیرینی ها با یک قاشق یا با قیف بردارید و روی سینی فر قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه با دستور پخت آسان - هنر در خانه
طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آموزش مرحله به مرحله و نکات مهم برای پخت بهتر شیرینی نارگیلی که می توان آن را به عنوان شیرینی عید تهیه نمود و با کمک این شیرینی خوشمزه و آسان از مهمان ها پذیرایی نمود.
ترین شیرینی نارگیلی را پخته و نوش جان فرمایید. در ادامه با این دستور پخت عالی و امتحان شده همراه ما باشید.

شیرینی | شیرینی خشک | شیرینی تر | رولت | باقلوا | ایران کوک
تهیه شیرینی,طرز تهیه شیرینی,شیرینی پزی,انواع شیرینی, آموزش شیرینی,پخت شیرینی,شیرینی عید,شیرینی فروشی,عکس شیرینی,شیرینی,شیرینی رولت,شیرینی باقلوا

با کیک های خراب و خرد شده چی کار کنیم؟؟؟ | دنیای شیرین آشپزی
عزیزانم سلام. سلامی با آرزوی سلامتی برای همه همراهان اینخونه. امروز به مناسبت حلول ماه رجب براتون یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار آوردم. حتما همتون تجربه خرید شیرینی تر از قنادی رو دارید. وقتی با چشمهای پر ولع به ویترین قنادی خیره شدید و سعی در انتخاب بهترین ها دارید یک مدل […] ادامه مطلب .

طرز تهیه شیرینی گردویی مخصوص به 2 روش + نکات مهم - هفت گنج
طرز تهیه شیرینی گردویی مخصوص به ۲ روش + نکات مهم. 22,721 بازدید. 3 دقیقه مطالعه. شيريني هاي گردويي، يكي از گزينه هايي است كه كمتر كسي پيدا مي شود كه از طعم فوق العاده آن لذت نبرد. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين شيريني فوق العاده را بياموزيد
شیرینی های گردویی، یکی از گزینه هایی است که کمتر کسی 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی - آپارات
شیرینی نارگیلی درست کردم ولی بعد از یه روز سفت شد. خانمی ترد و خشک نشده ها سفت شده نمیدونم منظورمو چجوری بگم. به نظرتون چکار کنم؟ آشپزخونه کوچیک من. سلام. تو ظرف در بسته نگه دارین. تو یخچال . زمان موندن این شیرینی توی فر هم مهمه که زیاد نباشه وگرنه سفت میشه. مقدار نارگیل و سفیدهدهم درست عین فیلم 

شیرینی نارگیلی ده دقیقه‌ای - گوشه
اگر هفته پیش نوشیدنی نارگیلی خنک گوشه را امتحان کرده‌اید، شاید هنوز تفاله نارگیل را دور نریخته باشید. تفاله‌ شامل گوشت نارگیل له شده در مخلوط‌کن است که بعد شیره‌اش را کشیده‌اید و شیر ِ نارگیل را دوشیده‌اید. این پودر، مدت کوتاهی که بگذرد، خشک شده و تبدیل به پودر نارگیل دست‌سازی می‌شود که به سفیدی و 

شیرینی نارگیلی - Tebyan - تبیان
جوهرلیمو را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده، به مایع شیرینی اضافه می کنیم . ظرف را از روی حرارت برمی داریم و کمی سفیده تخم مرغ روی آن می ریزیم تا سطح آن خشک نشود و مایع خنک شود. بعد وانیل را به آن اضافه می کنیم و آن را به هم می زنیم. در کف سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایع شیرینی را در قیف با ماسوره ساده ریخته، با 

10 اشتباه هنگام پخت شیرینی - وب سایت رسمی مجله غذا
برای خشک و سفت شدن شیرینی سه دلیل می تواند وجود داشته باشد. افزودن مایعات زیاد، مصرف کم روغن و هم زدن بیش از حد مایه شیرینی از عمده ترین دلایل خشک شدن بیش از حد شیرینی است. برای این منظور سعی
اگرهنگام پهن کردن خمیر شیرینی با وردنه، خمیر را بیش از حد کش دهید شیرینی شما پس از پخت حالت جمع شده بخود خواهد گرفت.

شیرینی کشمشی - طرز تهیه شیرینی کشمشی خیلی خوشمزه | ایران کوک
شیرینی کشمشی. سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید. شیرینی کشمشی. نکته: خشک شدن شیرینی کشمشی میتواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده 

شیرینی های خوشمزه عید نوروز - زیباکده
سپاس شده : 3624. شیرینی نارگیلی ( هر 2 مدل ) شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه ) مواد لازم: 3عدد سفیده تخم مرغ پودر قند 250 گرم پودر نارگیل 150 گرم طرز تهیه: مقدار كمی پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را 

جلوگیری از خشک شدن شیرینی نارگیلی بایگانی - Delkhoshi.com
شیرینی نارگیلی بازاری سه رنگ (نارگیلی پفکی). شیرینی نارگیلی، نوعی شیرینی بسیار خوشمزه و معطر است که ماده اصلی تشکیل دهنده آن پودرنارگیل چرب است. برای
شیرینی نارگیلی، نوعی شیرینی بسیار خوشمزه و معطر است که ماده اصلی تشکیل دهنده آن پودرنارگیل چرب است. برای درست کردن شیرینی 

شیرینی نارگیلی | سرآشپزباشی
برجسب شده در: شیرینی نارگیلی, شیرینی نارگیلی بازاری, شیرینی نارگیلی اصل, طرز تهیه شیرینی نارگیلی مشابه شیرینی فروشی ها, شیرینی نارگیلی خوشمزه, شیرینی نارگیلی ترد, شیرینی
چند تایی رو امتحان کردم ولی مشابه ترین نتیجه به شیرینی نارگیلی های بازاری این دستور خانم سیمین قاجار هست.

شیرینی نارگیلی - آشپزی و شیرینی پزی - نیک صالحی
چند نکته ضروری: ۱- سعی کنید فر را با همان حرارت تنظیم شده برای شیرینی، از نیم ساعت قبل روشن کنید. ۲- پخت این شیرینی نیاز به تجربه و دقت کافی دارد. ۳- وقتی مایع را چرخ می کنید، اگر خمیر سفت بود، می توانید یک تا ۲ عدد سفیده به آن اضافه کنید تا خمیر شیرینی شل شود. ۴- سعی کنید در مرحله اول ۳ تا ۴ عدد شیرینی را در فر 

کتاب آشپزی/شیرینی نارگیلی - ویکی‌کتاب
دستور شماره شش، ترجمه شده از کتاب آشپزی[ویرایش]. این شیرینی نارگیلی با استفاده از دستور شماره شش تهیه شده است. شیرینی سفت و خشک است. آب و شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد و دمای آن به ۱۱۸–۱۱۵ برسد. درست کردن این شیرینی 

دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت - شیرینی پزی آکا
2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود. 3- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود. 4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می 

آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه - علت و رفع خشکی و ترد ...
برخی از شیرینی ها طبیعتا مانند شیرینی های نارگیلی وقرابیه ها باید کشدار باشند . اگر این نوع شیرینی ها خشک و ترد باشند باید اشکال را رفع کرد . استفاده از شکر سفید باعث خشک و ترد و شکنندگی شیرینی ها میشود و در برخی از آنها باید از شکر قهوه ای یا سرخ استفاده کرد .( طبیعی است که در شیرینی نارگیلی و قرابیه های بادام 

با شیرینی نارگیلی خشک شده میشه چی درست کرد؟؟ | تبادل نظر نی نی ...
سلام من یه مقدار شیرینی نارگیلی داشتم که خشک شده و مثل قبل تازه و نرم نیس میتونم باهاش چیزی درست کنم؟؟؟

روش نگهداری از شیرینی‌های خشک و تر و بیسکویت - Tebyan - تبیان
شیرینی‌ها دو نوع اصلی «خشک» و «تر» دارند. از معروف‌ترین شیرینی‌های خشک می‌توان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی و از شیرینی‌های تر به شیرینی خامه‌ای و رولت اشاره کرد

شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه با دستور پخت آسان برای نوروز - فردا
مشکلاتی احتمالی شیرینی نارگیلی چرا شیرینی من پهن شده است؟ شل بودن خمیر و شیرینی بیش از اندازه عوامل اصلی پهن شدن شیرینی نارگیلی هستند. برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی نارگیلی چکار کنم؟ زمانی که شیرینی را از فر خارج می‌کنید بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه، و زمانی که شیرینی‌ها‌یتان خنک شدند انها را 

خشک شدن شیرینی- هایپرکلابز
خشک شدن شیرینی دوستان بعضی از شیرینی ها مانند شیرینی نارگیلی ، گردویی و
که بعد از یه مدت خشک میشه ، جطور میشه آنها را نرم و قابل خوردن کرد؟ممنون


شيريني های پخته شده بسته به نوع آنها حدود يک هفته در ظرف در بسته و در دمای محيط يا يخچال ماندگاری خواهند داشت در انواعی با بافت کيکی مدت زمان ماندگاری
شیرینی هایی که پایه سفیده تخم مرغ زیاد دارند مثل قرابیه،نارگیلی ، گردویی ، زود خشک میشن پس الان درست کنید ولی خوب بسته بندی کنید و در فریزر 
در این نوع شیرینی نارگیل ، پودر شکر و سفیده تخم مرغ بکار می‌رود. نوع خانگی این شیرینی تنها از سه ماده نامبرده تشکیل شده و فاقد روغن است اما نوع بازاری شیرینی نارگیلی حاوی روغن است. به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک 
به اینکار داغ زدن گفته می شود وکیفیت شیرینی نارگیلی به نحوه داغ زدن بستگی داردکه با دمای کم وزمان بیشتر اینکار انحام شوداگر دما زیاد باشد مواد سریع خشک شده و شیرینی نارگیلی ضمن اینکه براق نخواهد شد بافت کشدار ولطیفی هم نخواهد داشت. تا جایی داغ زدن را ادامه می دهیم که مطمین شویم شکر کاملا حل شده و مواد 
برای شروع کار شیرینی پزی، اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید آماده کردن وسایل و لوازم مورد نیاز کارتان است.تمام مواد را اندازه گیری
بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید. – اگر شیرینی
اگر دیدید شیرینی هایتان کمی خشک شده اند، می توانیددر ظرف آنها یک فنجان آب بگذارید و ظرف را به مدت چند دقیقه در 
اگر از روغن جامد برای شیرینی استفاده می کنید بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا نرم شود. - اگر در شیرینی تان از کره یا روغن جامد استفاده می کنید دیگر احتیاجی به چرب کردن سینی فر نیست. - بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید. - اگر شیرینی تان سفت شد، بدانید 
-٤. ٧. ﺷﻨﺎﺳـﺎﻳﻲ ﺍﺻـﻮﻝ ﻛـﺎﺭﺑﺮﺩ ﻗﻴـﻒ ﻣﺎﺳــﻮﺭﻩ ﺑـﺮﺍﻱ ﻓـﺮﻡ ﺩﺍﺩﻥ ﺑـﻪ ﺑﺮﺧـﻲ ﺍﺯ. ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﺎ. ٨. ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻲ ﺍﻧﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺳﻄﺢ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻗـﺎﻟﺒﮕﻴﺮﻱ ﻳـﺎ ﻓـﺮﻡ ﺩﺍﺩﻩ. ﺷﺪﻩ. /٥. ٠. /٥. ٢. ٣. -١. ٨. ﺁﺷﻨﺎﻳﻲ ﺑﺎ ﺍﺑﺰﺍﺭ ﺍﻧﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺳﻄﺢ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ. -. ﻓﺮﭼﻪ ﻭ ﭼﻨﮕﺎﻝ. -٢. ٨. ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﺍﺻﻮﻝ ﺍﻧﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺳﻄﺢ ﺷ. ﻴﺮﻳﻨﻲ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﻲ. -. ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣـﺮﻍ. ، ﺧـﻼﻝ ﭘـﻮﺩﺭ ﭘـﺴﺘﻪ. ، ﺧـﻼﻝ ﺑـﺎﺩﺍﻡ. ، ﮔـﺮﺩﻭ. ،. ﺷﻜﻼﺕ. ، ﻛﻨﺠﺪ. ، ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ. ، ﺳﻴﺎﻩ ﺩﺍﻧﻪ ﻭ
-. ﻭ ﺳﺎﻳﺮ ﺍﻓﺰﻭﺩﻧﻲ ﻫﺎ 

مرتب سازی بر اساس قیمت: کم به زیاد, مرتب سازی بر اساس قیمت: زیاد به کم. تعداد نمایش: 12, 24, 36. محصول زیر به سبد خرید شما اضافه شد: شیرینی نارگیلی. رفتن به سبد خرید خرید جدید. اطلاعات بیشتر · افزودن به علاقه مندی ها. اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها. محصول از قبل به علاقه مندی ها اضافه شده! مشاهده لیست علاقه مندی ها. ( کیفیت خمیر رو توی تصویر بهش دقت کنید که شل یا سفت درستش نکنید) چون تخم مرغها سایز استاندارد ندارند و تازه کارها ممکنه نتونند سفیده رو کاملا از زرده جدا کنند و مقدارش کمتر بشه ، امکان شل یا سفت شدنش زیاده . پس نارگیل رو کم کم اضافه کنید و اگه دیدید نارگیل تموم شد و هنوز شله میتونید 1 ق غ شیر خشک اضافه کنید. پودر نارگیل خشک شده و بقیه پودر قند و پوست لیموترش رنده شده و عرق بهارنارنج را در مرحله بعدی به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. فر را از قبل گرم کنید و حرارت را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. از شیرینی ها با یک قاشق یا با قیف بردارید و روی سینی فر قرار دهید. طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آموزش مرحله به مرحله و نکات مهم برای پخت بهتر شیرینی نارگیلی که می توان آن را به عنوان شیرینی عید تهیه نمود و با کمک این شیرینی خوشمزه و آسان از مهمان ها پذیرایی نمود.
ترین شیرینی نارگیلی را پخته و نوش جان فرمایید. در ادامه با این دستور پخت عالی و امتحان شده همراه ما باشید. تهیه شیرینی,طرز تهیه شیرینی,شیرینی پزی,انواع شیرینی, آموزش شیرینی,پخت شیرینی,شیرینی عید,شیرینی فروشی,عکس شیرینی,شیرینی,شیرینی رولت,شیرینی باقلوا
عزیزانم سلام. سلامی با آرزوی سلامتی برای همه همراهان اینخونه. امروز به مناسبت حلول ماه رجب براتون یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار آوردم. حتما همتون تجربه خرید شیرینی تر از قنادی رو دارید. وقتی با چشمهای پر ولع به ویترین قنادی خیره شدید و سعی در انتخاب بهترین ها دارید یک مدل […] ادامه مطلب . طرز تهیه شیرینی گردویی مخصوص به ۲ روش + نکات مهم. 22,721 بازدید. 3 دقیقه مطالعه. شيريني هاي گردويي، يكي از گزينه هايي است كه كمتر كسي پيدا مي شود كه از طعم فوق العاده آن لذت نبرد. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين شيريني فوق العاده را بياموزيد
شیرینی های گردویی، یکی از گزینه هایی است که کمتر کسی 
شیرینی نارگیلی درست کردم ولی بعد از یه روز سفت شد. خانمی ترد و خشک نشده ها سفت شده نمیدونم منظورمو چجوری بگم. به نظرتون چکار کنم؟ آشپزخونه کوچیک من. سلام. تو ظرف در بسته نگه دارین. تو یخچال . زمان موندن این شیرینی توی فر هم مهمه که زیاد نباشه وگرنه سفت میشه. مقدار نارگیل و سفیدهدهم درست عین فیلم 
اگر هفته پیش نوشیدنی نارگیلی خنک گوشه را امتحان کرده‌اید، شاید هنوز تفاله نارگیل را دور نریخته باشید. تفاله‌ شامل گوشت نارگیل له شده در مخلوط‌کن است که بعد شیره‌اش را کشیده‌اید و شیر ِ نارگیل را دوشیده‌اید. این پودر، مدت کوتاهی که بگذرد، خشک شده و تبدیل به پودر نارگیل دست‌سازی می‌شود که به سفیدی و 
جوهرلیمو را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده، به مایع شیرینی اضافه می کنیم . ظرف را از روی حرارت برمی داریم و کمی سفیده تخم مرغ روی آن می ریزیم تا سطح آن خشک نشود و مایع خنک شود. بعد وانیل را به آن اضافه می کنیم و آن را به هم می زنیم. در کف سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایع شیرینی را در قیف با ماسوره ساده ریخته، با 
برای خشک و سفت شدن شیرینی سه دلیل می تواند وجود داشته باشد. افزودن مایعات زیاد، مصرف کم روغن و هم زدن بیش از حد مایه شیرینی از عمده ترین دلایل خشک شدن بیش از حد شیرینی است. برای این منظور سعی
اگرهنگام پهن کردن خمیر شیرینی با وردنه، خمیر را بیش از حد کش دهید شیرینی شما پس از پخت حالت جمع شده بخود خواهد گرفت. شیرینی کشمشی. سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید. شیرینی کشمشی. نکته: خشک شدن شیرینی کشمشی میتواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده 
سپاس شده : 3624. شیرینی نارگیلی ( هر 2 مدل ) شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه ) مواد لازم: 3عدد سفیده تخم مرغ پودر قند 250 گرم پودر نارگیل 150 گرم طرز تهیه: مقدار كمی پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را 
شیرینی نارگیلی بازاری سه رنگ (نارگیلی پفکی). شیرینی نارگیلی، نوعی شیرینی بسیار خوشمزه و معطر است که ماده اصلی تشکیل دهنده آن پودرنارگیل چرب است. برای
شیرینی نارگیلی، نوعی شیرینی بسیار خوشمزه و معطر است که ماده اصلی تشکیل دهنده آن پودرنارگیل چرب است. برای درست کردن شیرینی 
برجسب شده در: شیرینی نارگیلی, شیرینی نارگیلی بازاری, شیرینی نارگیلی اصل, طرز تهیه شیرینی نارگیلی مشابه شیرینی فروشی ها, شیرینی نارگیلی خوشمزه, شیرینی نارگیلی ترد, شیرینی
چند تایی رو امتحان کردم ولی مشابه ترین نتیجه به شیرینی نارگیلی های بازاری این دستور خانم سیمین قاجار هست. چند نکته ضروری: ۱- سعی کنید فر را با همان حرارت تنظیم شده برای شیرینی، از نیم ساعت قبل روشن کنید. ۲- پخت این شیرینی نیاز به تجربه و دقت کافی دارد. ۳- وقتی مایع را چرخ می کنید، اگر خمیر سفت بود، می توانید یک تا ۲ عدد سفیده به آن اضافه کنید تا خمیر شیرینی شل شود. ۴- سعی کنید در مرحله اول ۳ تا ۴ عدد شیرینی را در فر 
دستور شماره شش، ترجمه شده از کتاب آشپزی[ویرایش]. این شیرینی نارگیلی با استفاده از دستور شماره شش تهیه شده است. شیرینی سفت و خشک است. آب و شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد و دمای آن به ۱۱۸–۱۱۵ برسد. درست کردن این شیرینی 
2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود. 3- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود. 4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می 
برخی از شیرینی ها طبیعتا مانند شیرینی های نارگیلی وقرابیه ها باید کشدار باشند . اگر این نوع شیرینی ها خشک و ترد باشند باید اشکال را رفع کرد . استفاده از شکر سفید باعث خشک و ترد و شکنندگی شیرینی ها میشود و در برخی از آنها باید از شکر قهوه ای یا سرخ استفاده کرد .( طبیعی است که در شیرینی نارگیلی و قرابیه های بادام 
سلام من یه مقدار شیرینی نارگیلی داشتم که خشک شده و مثل قبل تازه و نرم نیس میتونم باهاش چیزی درست کنم؟؟؟ شیرینی‌ها دو نوع اصلی «خشک» و «تر» دارند. از معروف‌ترین شیرینی‌های خشک می‌توان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی و از شیرینی‌های تر به شیرینی خامه‌ای و رولت اشاره کرد
مشکلاتی احتمالی شیرینی نارگیلی چرا شیرینی من پهن شده است؟ شل بودن خمیر و شیرینی بیش از اندازه عوامل اصلی پهن شدن شیرینی نارگیلی هستند. برای جلوگیری از خشک شدن شیرینی نارگیلی چکار کنم؟ زمانی که شیرینی را از فر خارج می‌کنید بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه، و زمانی که شیرینی‌ها‌یتان خنک شدند انها را 
خشک شدن شیرینی دوستان بعضی از شیرینی ها مانند شیرینی نارگیلی ، گردویی و
که بعد از یه مدت خشک میشه ، جطور میشه آنها را نرم و قابل خوردن کرد؟ممنون

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد