خواص سیر ترشی سرکه سیر


خواص سیر ترشی سرکه سیر

سیر ترشی | کدبانوی ایرانی
مقداری سرکه را با کمی نمک چند جوش دهید و بگذارید سرد شود. سپس شیشه را با سرکه پر کنید تا سرکه روی سیرها را کاملا بپوشاند و بعد در ظرف را محکم ببندید. نکته 1: سیرها را می توانید با پوست (برای حفظ خواص درمانی سیر) و یا بدون پوست سیرترشی کنید. نکته 2: می توانید بوته سیر را درسته یا دانه دانه مصرف کنید. نکته 3: 

طرز تهیه سیر ترشی و نکات مهم مربوط به آن - مجله پزشکی دکتر سلام
فواید سیر ترشی طرز تهیه سیر ترشی سیر ترشی خواص سیر. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سیر ترشی را آموزش دهیم امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. موادی که برای تهیه سیر ترشی نیاز دارید شامل سیر ، سرکه و نمک میباشد به ازای یک کیلو گرم سیر ، یک لیتر سرکه و دو قاشق چایخوری نمک کفایت میکند.

سيرترشي خواص بهتري داردياسيرخام ؟- هایپرکلابز
هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود، خواص آن کمتر می شود. بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر تازه است ولی چون سیر خام بوی تندی دارد بهتر است آن را در غذا بصورت پخته مصرف کنید. مصرف سیر ترشی آن هم مفید است. برای مصرف آن، مقدار خاصی توصیه نمی شود، ولی بهتر است زیاده روی نکنید، چون زیاده روی 

خواص سیر ترشی + خواص سیر برای پوست - روزگار
خواص سیر و عسل,خواص سیر برای مو,خواص سیر برای لاغری,خواص سیر خام ناشتا,خواص سیر ترشی,خواص سیر ترشی در بارداری,خواص سیر.

سرکه سیر ترشی چه نوع سرکه ای هست - کيونما
خواص سركه کيونما. ترشی هفت بیجار ترشی فوری beytoote چگونه سیر ترشی 7 ساله را 40 روزه بدست بیاوریم ترشی سالادی مخلوط مربا ترشی درستسیرترشی پوست بدون پوست شبکه اینترفر آخرین خبر طرز تهیه سیر ترشی ۷ساله در ۴۰روز ترشی سیر سرکه سفید ساتور طرز تهیه ترشی سیر ٧ ساله در چند روز سایت نیازمندیهای 

جوساندن سیر وسرکه - bytebyte
یافته های جدید پژوهشگرانِ علوم سلامتی از خواص معجزه گرِ مخلوطِ عسل سیر سرکه سیب . سرکه سيب معجزه
سیر ترشی میزغذا. سلام من امسال می خوام سیر ترشی بندازم تو میدان تره بار خواستم سرکه انگور بخرم فروشنده . مخلوط معجزه گر عسل سيرسرکه سيب به‌روز شده در ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۵ ۲۳ دریچه فیلم تصویر هوایی از سیل هواداران .

کدام سیرترشی ها خاصیت بیشتری دارند؟ درباره خواص غذایی سیر هم ...
بنابراین خاصیت سیرترشی‌های بودار، تا حد زیادی نزدیک به خاصیت سیر تازه است. پس اگر هدف شما از مصرف ترشی، فقط لذت بردن از طعم مطلوب آن نیست و می‌خواهید از خواص آن هم بهره‌مند شوید، باید انواعی از این محصول را که بوی بیشتری دارد، انتخاب کنید. نکته مهم دیگر این است که هنوز تحقیق جامع و کاملی درباره 

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در 40 روز! | ستاره
برای تهیه سیر ترشی هفت ساله چند ترفند آموزش خواهیم داد تا در مدت زمان 40 روز ره 7 ساله را سپری کنید! همچنین با خواص سیر آشنا خواهیم شد. سیر ترشی،خواص سیر،موارد منع مصرف سیر،رفع بوی بد دهان،. برای تهیه سیر ترشی هفت ساله به 2 نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیاز خواهیم داشت. دلیل استفاده از 

سرکه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
سِرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، آبجو و موادی از این قبیل به دست می‌آید.
سیب در صورت تخمیر تبدیل به سرکه می‌شود و چون قبلاً کاملاً برای اینکار له شده است خواص غذائی خو را به هیچ وجه از دست نمی‌دهد و فقط قند آن تبدیل به اسید یعنی سرکه می‌شود که در این سرکه مواد معدنی مثل پتاسیم، کلر، سدیم، 

چگونه سیر ترشی 7 ساله را 40 روزه بدست بیاوریم ؟
برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه چون هرچی سركه بالزامیك مصرف میكنید به اندازه نصفش باید سركه خرما استفاده بشه. بهتره اول ظرفی كه میخواید توش ترشی بریزید رو انتخاب كنید بعد سیر ها رو اضافه كنید و روش سركه بالزامیك بریزید و هرچه قدر كافی بود نصفش سركه خرما 

طرز تهیه ترشی سیر - مجله خبری فرادون - فروشگاه اینترنتی فرادون
مواد لازم جهت تهیه ترشی سیر : سیر; سرکه; نمک; فلفل سیاه; سبزی معطر ( ترخون ). طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست آن راحت کنده شود، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند. سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل، سبزی معطر و کمی نمک را روی 

روزنامه جام جم93/10/4: خواص سير ترشي - Magiran
خواص سير ترشي نويسنده: فاخره بهبهاني* لذيذترين غذاهايي که خوردن آن در اين روزهاي سرد حسابي مي چسبد آبگوشت، کله پاچه و کله گنجشکي آن هم همراه سير
به واسطه جوشاندن سير با سرکه، پخته و کمي نرم مي شوند، ولي آن رنگ و بو و طعم سيرهاي کهنه و چندين ساله را نداشته و طعمي شبيه به شور دارند، اما سيرترشي هاي 

میزغذا » سیر ترشی
یکی از این راه ها « سیر ترشی» است. می دونم اونم بو می ده. ولی به نسبت زمانی که از عمرش می گذره، این بو ، کم و زیاد می شه. حالا توضیح می دم : مواد لازم : سرکه. سیر
-هویچ – موسیر – مرزه خشک – ترخون خشک – نعناع خشک – نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه روش هم سرکه سیب ریختم که ترشی من خواص دارویی داشته باشه مثلا رگها ها رو با ز کنه

خواص فراوان سیر: خام، ترشی، یا تف داده - تغذیه و سلامت - نیک صالحی
خواص فراوان سیر: خام، ترشی، یا تف داده. با توجه به خواص فراوانی که سیر دارد بهترین شکل مصرف آن به چه نحو است ؟ آیا بهتر است خام مصرف شود یا بصورت ترشی سیر ؟ضمنا مصرف چه میزان در روز را توصیه میکنید ؟ متشکرم/ پاسخ : سلام، از نظر علمی، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و […] با توجه به خواص 

خواص و مضرات سیر - نمناک
خواص و فواید سیر و مضرات سیر و درمان بیماریها با سیر و درمان انواع بیماری های عفونی و داخلی را در نمناک ببینید.
خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده ازآن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید اما در برخی موارد هم باید در مصرف
سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و.

سیر ترشی برای سلامتی مفید است - پرشین وی
سیر ترشی مفید است و مقداری از خواص سیر را دارد اما مواد غذایی را تا می توانید به صورت تازه میل کنید. سیر ترشی : سیر وقتی به صورت ترشی در می آید، دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارت محیط، سرکه، زمان نگه داری و… بستگی دارد، ولی در اکثر موارد دارای خواصی شبیه به سیر است. سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر 

همه خواص و مضرات سیر - خبرگزاری تسنیم - Tasnim
بقراط پدر علم طب در نوشته های خود از خواص آن یاد کرده و یکی دیگر از دانشمندان قدیم 61 خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است . سه نوع سیر وجود دارد :
اشخاصی که گرم مزاج هستند اگر می خواهند سیر بخورند طبق توصیه ابن سینا حکیم ایرانی باید سیر را بپزند یا از سیر ترشی استفاده کنند . برای پختن سیر پس از 

خواص سیر ترشی و فواید جالب و مهم آن - آرگا
سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم لذیذ و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با اینکه افزودن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آن ها کاسته و در مدت زمان طولانی باعث ایجاد مواد 

خواص سیر ترشی هفت ساله کهنه - آسان طب
این‌که گفته می‌شود مصرف سیر‌ترشی چند ساله برای بیماران قلبی عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقیق جامع و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. ضمن این‌که باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیر‌ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر می‌کاهد. نتیجه : خواص سیر 40-70 برابر سیر ترشی است و 

طرز تهیه سیر ترشی 7ساله در 40 روز - گیاهان دارویی
سركه خرما به مقدار لازم سركه بالزامیك به مقدار لازم. سیر به مقدار لازم شكر قهوه ای به مقدار لازم. طرز تهیه ۱- برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه چون هرچی سركه بالزامیك مصرف میكنید به اندازه نصفش باید سركه خرما استفاده بشه. ۲- بهتره اول ظرفی كه میخواید توش ترشی بریزید رو 

طرز تهیه ترشی سیر / طرز تهیه ترشی سیر با سرکه سفید - ساعت24
ترشی. فواید سیر ترشی طرز تهیه سیر ترشی سیر ترشی خواص سیر. بعضی از سبزیجات و صیفی جات دارای خواص بسیار زیادی هستند ولی معمولا نمیتوان آنها را به همان صورت خام در کنار غذاها زیاد مصرف کرد به همین دلیل یکی از روشهایی که توصیه میشود برای مصرف بیشتر صیفی جات و سبزیجات استفاده ی آنها به 

سير ترشي - صفحه 11 - مامی سایت
ترشی سیر از ترشیهای پر طرفدار در استانهای شمالی ایرانه ابتدا سیر و خوب تمیز می کنیم و می شوریم.خوب که خشک شد داخل شیشه می چینیم و از سرکه پر می کنیم.کم.

خواص بی نظیر سیر کهنه!! - ایران ناز
پژوهشگران علوم تغذیه می گویند سیر خام یا پخته و یا پودر سیر به اندازه عصاره سیر کهنه در درمان فشار خون موثر نیستنتایج تحقیقات آنان نشان می دهد م.

آشنایی با خواص و مضرات مصرف ترشی - هفت گنج
این که می گویند هرچه از زمان تهیه ترشی بگذرد کیفیت بهتری پیدا می کند و حتی برخی معتقدند سیر ترشی جاافتاده چند ساله خاصیت درمانی دارد، صحت دارد؟ آیا به گفته
سرکه به ویژه سرکه سیب در کاهش قند خون تأثیر دارد و در اثر کند کردن هضم و جذب کربوهیدرات‌ها از افزایش قند خون بعد از صرف غذا جلوگیری می‌کند.

سیر ترشی - تولید انواع سبزیجات ، شیرینی ، و محصولات سالم و طبیعی
آیا از خواص سیر برای سلامتی تان خبر دارید و میدانید اچه تاثیراتی روی مشکلات مختلف بدنتان می تواند بگذارد مواد موجود در سیر می توانند در درمان بسیاری از.

خواص سیر‌ترشی - روزنامه جام جم
این‌که گفته می‌شود مصرف سیر‌ترشی چند ساله برای بیماران قلبی عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقیق جامع و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. ضمن این‌که باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیر‌ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر می‌کاهد و حتی ماندگاری زیاد برخی از انواع ترشی‌ها باعث ایجاد 

خواصی از سیر ترشی که نمی دانستید - تالار گفتگوی هم میهن ...
علیک الان یه جستجویی کردم اینجا چنین چیزی نوشته بود
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است. میگنا - خواص درمانی سیر و خواندنی هایی درباره آن

آموزش سیر ترشی هفت ساله در 40 روز و خواص سیر | شهر شاپان
آموزش سیر ترشی هفت ساله در 40 روز و خواص سیرReviewed by خدیجه بزرگتبار on Oct 23Rating: 5.0آموزش سیر ترشی هفت ساله در 40 روز و خواص سیربرای تهیه سیر ترشی هفت ساله به 2 نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیاز خواهیم داشت. دلیل استفاده از سرکه بالزامیک در ساختار این ترشی این است که 

دانستنی‌ های سیرترشی - Tebyan - تبیان
سیرترشی، محصولی است که از ترکیب سیر، سرکه، نمک و کمی آب به دست می‌آید. افرادی که به مصرف سیرترشی‌های سفت‌تر علاقه دارند، می‌توانند سیرترشی‌های دست‌ساز خود را بعد از حدود 6 ماه مصرف کنند. هرچه مدت زمان نگهداری سیرترشی بیشتر شود، تغییر رنگ، نرم شدن بافت و شیرین شدن طعم سیر بیشتر اتفاق 


مقداری سرکه را با کمی نمک چند جوش دهید و بگذارید سرد شود. سپس شیشه را با سرکه پر کنید تا سرکه روی سیرها را کاملا بپوشاند و بعد در ظرف را محکم ببندید. نکته 1: سیرها را می توانید با پوست (برای حفظ خواص درمانی سیر) و یا بدون پوست سیرترشی کنید. نکته 2: می توانید بوته سیر را درسته یا دانه دانه مصرف کنید. نکته 3: 
فواید سیر ترشی طرز تهیه سیر ترشی سیر ترشی خواص سیر. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سیر ترشی را آموزش دهیم امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. موادی که برای تهیه سیر ترشی نیاز دارید شامل سیر ، سرکه و نمک میباشد به ازای یک کیلو گرم سیر ، یک لیتر سرکه و دو قاشق چایخوری نمک کفایت میکند. هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود، خواص آن کمتر می شود. بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر تازه است ولی چون سیر خام بوی تندی دارد بهتر است آن را در غذا بصورت پخته مصرف کنید. مصرف سیر ترشی آن هم مفید است. برای مصرف آن، مقدار خاصی توصیه نمی شود، ولی بهتر است زیاده روی نکنید، چون زیاده روی 
خواص سیر و عسل,خواص سیر برای مو,خواص سیر برای لاغری,خواص سیر خام ناشتا,خواص سیر ترشی,خواص سیر ترشی در بارداری,خواص سیر. خواص سركه کيونما. ترشی هفت بیجار ترشی فوری beytoote چگونه سیر ترشی 7 ساله را 40 روزه بدست بیاوریم ترشی سالادی مخلوط مربا ترشی درستسیرترشی پوست بدون پوست شبکه اینترفر آخرین خبر طرز تهیه سیر ترشی ۷ساله در ۴۰روز ترشی سیر سرکه سفید ساتور طرز تهیه ترشی سیر ٧ ساله در چند روز سایت نیازمندیهای 
یافته های جدید پژوهشگرانِ علوم سلامتی از خواص معجزه گرِ مخلوطِ عسل سیر سرکه سیب . سرکه سيب معجزه
سیر ترشی میزغذا. سلام من امسال می خوام سیر ترشی بندازم تو میدان تره بار خواستم سرکه انگور بخرم فروشنده . مخلوط معجزه گر عسل سيرسرکه سيب به‌روز شده در ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۵ ۲۳ دریچه فیلم تصویر هوایی از سیل هواداران . بنابراین خاصیت سیرترشی‌های بودار، تا حد زیادی نزدیک به خاصیت سیر تازه است. پس اگر هدف شما از مصرف ترشی، فقط لذت بردن از طعم مطلوب آن نیست و می‌خواهید از خواص آن هم بهره‌مند شوید، باید انواعی از این محصول را که بوی بیشتری دارد، انتخاب کنید. نکته مهم دیگر این است که هنوز تحقیق جامع و کاملی درباره 
برای تهیه سیر ترشی هفت ساله چند ترفند آموزش خواهیم داد تا در مدت زمان 40 روز ره 7 ساله را سپری کنید! همچنین با خواص سیر آشنا خواهیم شد. سیر ترشی،خواص سیر،موارد منع مصرف سیر،رفع بوی بد دهان،. برای تهیه سیر ترشی هفت ساله به 2 نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیاز خواهیم داشت. دلیل استفاده از 
سِرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، آبجو و موادی از این قبیل به دست می‌آید.
سیب در صورت تخمیر تبدیل به سرکه می‌شود و چون قبلاً کاملاً برای اینکار له شده است خواص غذائی خو را به هیچ وجه از دست نمی‌دهد و فقط قند آن تبدیل به اسید یعنی سرکه می‌شود که در این سرکه مواد معدنی مثل پتاسیم، کلر، سدیم، 
برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه چون هرچی سركه بالزامیك مصرف میكنید به اندازه نصفش باید سركه خرما استفاده بشه. بهتره اول ظرفی كه میخواید توش ترشی بریزید رو انتخاب كنید بعد سیر ها رو اضافه كنید و روش سركه بالزامیك بریزید و هرچه قدر كافی بود نصفش سركه خرما 
مواد لازم جهت تهیه ترشی سیر : سیر; سرکه; نمک; فلفل سیاه; سبزی معطر ( ترخون ). طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست آن راحت کنده شود، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند. سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل، سبزی معطر و کمی نمک را روی 
خواص سير ترشي نويسنده: فاخره بهبهاني* لذيذترين غذاهايي که خوردن آن در اين روزهاي سرد حسابي مي چسبد آبگوشت، کله پاچه و کله گنجشکي آن هم همراه سير
به واسطه جوشاندن سير با سرکه، پخته و کمي نرم مي شوند، ولي آن رنگ و بو و طعم سيرهاي کهنه و چندين ساله را نداشته و طعمي شبيه به شور دارند، اما سيرترشي هاي 
یکی از این راه ها « سیر ترشی» است. می دونم اونم بو می ده. ولی به نسبت زمانی که از عمرش می گذره، این بو ، کم و زیاد می شه. حالا توضیح می دم : مواد لازم : سرکه. سیر
-هویچ – موسیر – مرزه خشک – ترخون خشک – نعناع خشک – نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه روش هم سرکه سیب ریختم که ترشی من خواص دارویی داشته باشه مثلا رگها ها رو با ز کنه خواص فراوان سیر: خام، ترشی، یا تف داده. با توجه به خواص فراوانی که سیر دارد بهترین شکل مصرف آن به چه نحو است ؟ آیا بهتر است خام مصرف شود یا بصورت ترشی سیر ؟ضمنا مصرف چه میزان در روز را توصیه میکنید ؟ متشکرم/ پاسخ : سلام، از نظر علمی، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و […] با توجه به خواص 
خواص و فواید سیر و مضرات سیر و درمان بیماریها با سیر و درمان انواع بیماری های عفونی و داخلی را در نمناک ببینید.
خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده ازآن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید اما در برخی موارد هم باید در مصرف
سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و. سیر ترشی مفید است و مقداری از خواص سیر را دارد اما مواد غذایی را تا می توانید به صورت تازه میل کنید. سیر ترشی : سیر وقتی به صورت ترشی در می آید، دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارت محیط، سرکه، زمان نگه داری و… بستگی دارد، ولی در اکثر موارد دارای خواصی شبیه به سیر است. سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر 
بقراط پدر علم طب در نوشته های خود از خواص آن یاد کرده و یکی دیگر از دانشمندان قدیم 61 خاصیت مختلف برای سیر قائل شده است . سه نوع سیر وجود دارد :
اشخاصی که گرم مزاج هستند اگر می خواهند سیر بخورند طبق توصیه ابن سینا حکیم ایرانی باید سیر را بپزند یا از سیر ترشی استفاده کنند . برای پختن سیر پس از 
سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم لذیذ و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با اینکه افزودن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آن ها کاسته و در مدت زمان طولانی باعث ایجاد مواد 
این‌که گفته می‌شود مصرف سیر‌ترشی چند ساله برای بیماران قلبی عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقیق جامع و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. ضمن این‌که باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیر‌ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر می‌کاهد. نتیجه : خواص سیر 40-70 برابر سیر ترشی است و 
سركه خرما به مقدار لازم سركه بالزامیك به مقدار لازم. سیر به مقدار لازم شكر قهوه ای به مقدار لازم. طرز تهیه ۱- برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه چون هرچی سركه بالزامیك مصرف میكنید به اندازه نصفش باید سركه خرما استفاده بشه. ۲- بهتره اول ظرفی كه میخواید توش ترشی بریزید رو 
ترشی. فواید سیر ترشی طرز تهیه سیر ترشی سیر ترشی خواص سیر. بعضی از سبزیجات و صیفی جات دارای خواص بسیار زیادی هستند ولی معمولا نمیتوان آنها را به همان صورت خام در کنار غذاها زیاد مصرف کرد به همین دلیل یکی از روشهایی که توصیه میشود برای مصرف بیشتر صیفی جات و سبزیجات استفاده ی آنها به 
ترشی سیر از ترشیهای پر طرفدار در استانهای شمالی ایرانه ابتدا سیر و خوب تمیز می کنیم و می شوریم.خوب که خشک شد داخل شیشه می چینیم و از سرکه پر می کنیم.کم. پژوهشگران علوم تغذیه می گویند سیر خام یا پخته و یا پودر سیر به اندازه عصاره سیر کهنه در درمان فشار خون موثر نیستنتایج تحقیقات آنان نشان می دهد م. این که می گویند هرچه از زمان تهیه ترشی بگذرد کیفیت بهتری پیدا می کند و حتی برخی معتقدند سیر ترشی جاافتاده چند ساله خاصیت درمانی دارد، صحت دارد؟ آیا به گفته
سرکه به ویژه سرکه سیب در کاهش قند خون تأثیر دارد و در اثر کند کردن هضم و جذب کربوهیدرات‌ها از افزایش قند خون بعد از صرف غذا جلوگیری می‌کند. آیا از خواص سیر برای سلامتی تان خبر دارید و میدانید اچه تاثیراتی روی مشکلات مختلف بدنتان می تواند بگذارد مواد موجود در سیر می توانند در درمان بسیاری از. این‌که گفته می‌شود مصرف سیر‌ترشی چند ساله برای بیماران قلبی عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقیق جامع و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. ضمن این‌که باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیر‌ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر می‌کاهد و حتی ماندگاری زیاد برخی از انواع ترشی‌ها باعث ایجاد 
علیک الان یه جستجویی کردم اینجا چنین چیزی نوشته بود
هم چنین سیر وقتی به صورت ترشی در می آید دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارات محیط ، سرکه زمان نگه داری و فاکتورهایی از این قبیل بستگی دارد ولی در اکثر موراد دارای خواصی شبیه به سیر است. میگنا - خواص درمانی سیر و خواندنی هایی درباره آن آموزش سیر ترشی هفت ساله در 40 روز و خواص سیرReviewed by خدیجه بزرگتبار on Oct 23Rating: 5.0آموزش سیر ترشی هفت ساله در 40 روز و خواص سیربرای تهیه سیر ترشی هفت ساله به 2 نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیاز خواهیم داشت. دلیل استفاده از سرکه بالزامیک در ساختار این ترشی این است که 
سیرترشی، محصولی است که از ترکیب سیر، سرکه، نمک و کمی آب به دست می‌آید. افرادی که به مصرف سیرترشی‌های سفت‌تر علاقه دارند، می‌توانند سیرترشی‌های دست‌ساز خود را بعد از حدود 6 ماه مصرف کنند. هرچه مدت زمان نگهداری سیرترشی بیشتر شود، تغییر رنگ، نرم شدن بافت و شیرین شدن طعم سیر بیشتر اتفاق 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد