جایگزین خمیر مایه


جایگزین خمیر مایه

بهداشت و تهیه نان بدون جوش شیرین
جوش شيرين مصرفي در نان با توجه به عوارض مختلفي كه كربنات سديم (سودا) باقي مانده بر سلامت مصرف كننده بجاي مي گذارد به سادگي با مايه خمير قابل جايگزيني مي باشد و نه تنها هيچ گونه افت كيفيتي پديدار نخواهد گشت بلكه نان حاصله كيفيت مطلوبتري از لحاظ ارگانولپتيك ، وضع ظاهري و ماندگاري خواهد داشت . اين ماده شيميايي مضر 

نکته های بسیار مهم در مورد مخمر یا خمیر مایه - آشپزی ها
به عنوان مثال اگر در دستوری ۷ گرم خمیر مایه خشک فوری لازم بود اما بجای آن خمیرمایه خشک معمولی در دسترس بود، می توان آن را با مقادیر زیر جایگزین کرد: ۷ × ۱/۲۵ = ۸/۷۵ …… تقریبا ۹ گرم خمیر مایه خشک معمولی. لازم به ذکر است که در تمام دستورات ارائه شده در مبحث نانوایی از خمیر مایه خشک فوری استفاده می شود و در صورت استفاده از 

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون پودرخمیر ترش - پرشین وی
طرز تهیه خمیر پیتزا بدون پودرخمیر ترش با سلام طرز تهیه خمیر پیتزا بدون پودر خمیر ترش را میخواستم ۲_ ایا میشود چیزی را جایگزین خمیر ترش کرد مثلا خودمان در خانه چیزی را مثل مخلوط ارد و اب را خمیر درست کرده تا خمیر مان ترش شود بیرون نگه داشته سپس به عنوان خمیر ترش در نانها یا چیزهای دیگر استفاده […] با سلام طرز تهیه 

آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه - پاسخ و پرسش در مورد نان ...
2 - اگه بخوام تو يه دستور بيكينگ پودر رو جايگزين خمير مايه كنم يا بالعكس
چه طوري بايد حساب كنم ؟ مثلا به جاي 2 ق غ بيكينگ پودر از چه مقدار خمير مايه بايد استفاده كنم ؟؟؟؟ اول اینکه هیچ کاری نشد نداره اما مطمئنا نتیجه فرق خواهد داشت
و تغییر باید ممکن باشه بکینگ پودر رو معمولا به کار نمیبرن
خمیرمایه باکتری زنده هست و 

خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده ) - صفحه 3 - مامی سایت
برای تبدیل خمیر مایه ها به این صورت عمل کنید:25 گرم خمیر مایه تازه معادل 1 قاشق سوپخوری(گنجایش 15 سی سی ) active dry yeast یا معادل 2 قاشق مربا
افزايش كمي بيش از حد نياز شكر باعث محدويت ميزان فعاليت مايه خمير مي گردد . نحوه جايگزين کردن : [JUSTIFY]1 قاشق چايخوری پودر مايه خمير فوری(جديدا) = يک و 

Untitled - سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران
خمیرمایه خوزستان انتخاب گردید و جایگزین آقای مهندس آبساالن گردید. مهندس حســن زاده فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی دانشــگاه مازندران بوده و سابقه. معاونت مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر کارون به مدت 16 سال، مدیرعامل و عضو هیات مدیره این شرکت به مدت 4 سال و دو. سال مدیریت عامل شرکت خوراک دام پارس را داراست. همچنین جناب آقای 

خمیرمایه | میزغذا
نان برای اینکه پف کنه نیاز به گاز داره. یعنی باید یه عاملی داخل خمیر نان، گاز تولید کنه و اون گاز به صورت حبابهای ریز در سرتاسر نون پخش شه تا نان پف دار به دست بیاد. نونواها به اینکار می گن پوک کردن خمیر. واسه پوک کردن خمیر کلاً دوتا راه هست: ۱- استفاده از مواد شیمیائی که جوش شیرین۱ یا بیکربنات سدیم تو 

راهکارهای جایگزینی مخمر با جوش شیرین اعلام شد/ دولت حمایت کند - ایانا
وی با اعلام اینکه عقل ایجاب می‌کند از جوش شیرین استفاده نکنیم، خاطرنشان کرد: جایگزینی برای آن آمده است و مخمرهای بهداشتی بهترین جایگزین آن است، چراکه همه محاسن جوش شیرین را دارد، اما هیچ‌یک از معایب جوش شیرین را ندارد و نان را پوک می‌کند. خواجه ادامه داد: مخمر، تاول زیبا روی نان ایجاد می‌کند، اسیدفیتیک خمیر را 

افزایش استفاده از خمیرمایه به جای جوش شیرین در نانوایی‌ها - روزنامه جام جم
هرچند جایگزینی خمیرمایه به جای جوش شیرین در نان ابتدا با مقاومت نانوایان مواجه شد، ولی آمار تولید بیش از 31 هزار تن خمیرمایه در کشور طی سال گذشته نشان‌دهنده روند جایگزینی آن با جوش‌ شیرین در پخت نان است.

طرز تهیه نان شماره دو » بدون گلوتن
در صورت نبودن مایه خمیر بدون گلوتن یک قاشق چایی خوری جوش شیرین و یک قاشق چایی خوری آبلیمو را مخلوط کرده و به جای مایع خمیر استفاده نمایید. که در این صورت نیازی به ماندن برای ور آمدن خمیر نیست. نکات لازم جهت پخت: سینی فر باید چرب شود. سینی در طبقه وسط فر و با دمای 170 درجه سانتیگراد باشد. نان ها را 

خمیر مایه و نکات استفاده در پخت نان • دونفره
خمیر مایه را به طور کامل توضیح دادیم و نکات مربوط به عمل آمدن خمیر مایه فوری و انواع مختلفش رو که در بازار هست گفتیم.

جایگزین مایه خمیر فاقد گلوتن - آرمان مفرح
جایگزین مایه خمیر فاقد گلوتن. Gluten free Yeast Substitute. مواد لازم: جوش شیرین آب لیمو. طرز استفاده: مواد کیک یا نان مورد نظر را طبق دستور با هم مخلوط کرده، سپس مقدار مساوی از جوش شیرین و آب لیمو را به گونه ای که مقدارشان روی هم برابر مقدار مایه خمیر ذکر شده در دستور غذا باشد، به خمیر اضافه کنید و طبق دستور آنرا بپزید.

جوش شیرین به جای خمیرمایه در نان! | روزنامه اصفهان زیبا
امروز در حالی که توصیه زیاد به کیفیت بهتر نان و عدم استفاده از جوش شیرین در پخت نان و همچنین ورآمدن خمیر نان است، گویا شواهد چیز دیگری را نشان میدهد. به طوری که به گفته رییس انجمن غذا صنعت سلامت در حال حاضر هنوز در برخی از نانوایی ها به جای خمیرمایه، جوش شیرین به کار میرود. ضمن اینکه مسائل دیگری هست 

خمیر پیراشکی بدون خمیرمایه و بکینگ پودر
یه خانم خیلی خوبی یه دستور خمیر پیراشکی بهم دادن و گفتن بدون خمیر مایه و بکینگ پودر هست و موندگاری بالایی داره! راستش اول تعجب کردم اما وقتی درست کردم دعاشون کردم بابت این دستور خوب! وقتی پیراشکی رو درست می کنی تا 3-4 روزشو که خودم امتحان کردم که تازه تازه می مونه ولی خودشون گفتن تا یه هفته!

جایگزین بکینگ پودر بدون گلوتن و مایه خمیر - فوددارو
بکینگ پودر بدون گلوتن : اگر در محل عرضه محصولات بدون گلوتن و اورگانیک موفق به خرید بکینگ پودر گلوتن فری نشدید , سایت فوددارو به شما کمک میکند تا خودتان در منزل این مورد را تهیه کنید . جوش شیرین یک واحد + کرم تار تار دو واحد = بکینگ پودر بدون گلوتن. طرز تهیه : این مواد را خوب با هم مخلوط کرده و در ظرفی که هوا در آن 

جایگزین خمیر مایه چیست | تک آشپز
از وقتی مطلب خمیر پیتزا رو گذاشتم، خیلی ها سوالاتی در مورد خمیر مایه یا همون مخمر مطرح میکردن و به نظر میومد که کمی استرس دارن برای عمل اومدنش. با توجه به تاثیری که خمیر مایه در فرآیند تخمیر خمیر داره، تصمیم گرفتم قبل اینکه هر مطلب دیگه ای در مورد انواع خمیر و یا نان بذارم راجع به خمیر مایه یه توضیح کلی بدم و روش عمل اومدنش رو 

58000+ Spanish - Persian Persian - Spanish Vocabulary
انواع مختلف اردک ماهی - leuCOmas نمک ترشی - leudadO طب مکمل و جایگزین - leva خمیر مایه - leVadura مخمر - leVadura ارتقا - leVantado قائل گشته - levantado روبترقی - leVantado وزنه بردار - leVantador de pesas بالا بردن - leVantamientO قیام - leVantamiento وزنه برداری - leVantamiento de pesas تب و تاب - leVantandO از 

ایرنا - حذف جوش شیرین در پخت نان نیازمند حمایت
نایب رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد گفت: از سوی دیگر خمیرمایه نیز جایگزین مناسبی برای جوش شیرین در تخمیر و ور آمدن خمیر است. وی افزود: نانوا می تواند از خمیرمایه و بهبود دهنده برای تخمیر و ارتقای کیفیت آرد بهره گیرد و اتحادیه در این زمینه هیچ یارانه ای به نانواییها اختصاص نمی دهد اما استفاده از جوش شیرین 

SID.ir | بررسی منابع مواد اولیه جایگزین ملاس به عنوان سوبسترای خمیرمایه
دانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی بررسی منابع مواد اولیه جایگزین ملاس به عنوان سوبسترای خمیرمایه.

سرویس اقتصاد - خمیرمایه، عامل ماندگاری و کیفیت نان - آستان قدس رضوی
با این اوصاف اگر چه میزان جوش شیرین در نان‌ها هنوز به صفر نرسیده است، اما مقدار آن بسیار کاهش یافته و هنوز برخی از نانوایان جوش‌شیرین را جایگزین خمیرمایه می‌کنند و در مصرف خمیرمایه به جای نان مقاومت می‌کنند و بنا به اظهارات برخی نانوایان، استفاده از آن، قیمت تمام شده تولید نان را افزایش داده و استفاده از آن را مقرون به صرفه نمی دانند، 

بیکینگ پودر همون کار خمیر مایه را انجام میده؟ | تبادل نظر نی نی سایت
نخیر میشه فرقشو بگین خمیر مایه برای به عمل آوری خمیر استفاده می شه مثلا خمیر نان یا کلوچهولی بکینگ پور برای پف کردن کیک و
کارش با هم خیلی فرق داره و است.

دونات [آرشیو] - روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی
دونات چون زیر مجموعه نون ها محسوب میشه، برای همین مایه خمیر جزو مواد اصلی این شیرینه و اون کیفیت لازم رو بهش میده
اما شاید تو دستوری مایه خمیر نداشته باشه، جایگزین اون به مقدار نسبتا بالا از جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده شده که شاید بتونه یه جورایی جایگزین مایه خمیر بشه (که نمیشه) اما ضرر اون هم به 

دلیل استفاده از جوش شیرین در نان-تنور - سفارش انلاین نان
در جواب این سوال: این جایگزین مخمر(خمیر مایه) نام دارد. که بهترین جایگزین موجود برای جوش شیرین میباشد. مخمر محرک خمیر و مکمل تخمیر است و در کنار خمیر ترش عطر، طعم، پوکی، بو و مزه نان را دوچندان می سازد. استفاده از آن زمان ورآمدن خمیر را پنجاه درصد جلو می اندازد(همان کاری که جوش شیرین می کرد). مخمر همه محاسن جوش 

مضرات استفاده از جوش شیرین در نان/ورود فلزات سنگین به بدن ...
جوش‌شیرین یک افزودنی شیمیایی است که متاسفانه برخی نانوایان آن را جایگزین خمیرمایه کرده اند.

داکوب-دونات سریع و آسان بدون خمیر مایه
طرز تهیه دونات سریع بدون نیاز داشتن به مخمر و ماندگاری خمیر.

خمیر مایه - Spoon-feed Baking
عملکرد خمیر مایه تازه مشابه خمیرمایه خشکه و چون به راحتی قابل خرید نیست، در صورتی که در دستوری از خمیرمایه تازه استفاده شده بود به روش زیر جایگزین کنید: خمیر مایه فوری instant yeast و تازه fresh yeast نسبت یک به سه دارن و برای تبدیل میزان خمیر مایه تازه باید تقسیم بر سه شه. یعنی اگر در دستوری 21 گرم 

خمیر مایه جایگزین جوش شیرین شد/برخورد جدی با متخلفان - ایسنا
در حالی که پیش از این در شانردهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شده بود که در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از حذف جوش شیرین خبر داده و اظهار کرد که بازرسان بر روند این جایگزینی نظارت می‌کنند.

خمیرمایه جایگزین جوش شیرین در نان می‌شود/گندم به اندازه کافی داریم ...
در شانزدهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شد از این پس در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود. عباس قبادس، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از جایگزینی خمیر مایه به جای جوش شیرین در نان خبر داد واظهار کرد: طی دو سال اخیر مقرر شده

دستور پخت دونات بدون خمیر مایه | سرآشپز پاپیون
دونات بدون خمیر مایه. ۱۰. مواد اصلی. آرد. ۲ پیمانه. شکر. ۱/۲ پیمانه. روغن. ۱/۲ پیمانه. ماست . ۱/۲ پیمانه. بیکینگ پودر. ۱ قاشق مربا خوری. تخم مرغ. ۱ عدد. گلاب. ۲ قاشق غذا خوری. وانیل . ۱/۲ قاشق چای خوری. هل. به مقدار لازم 

تهيه خمير مايه در نانوايي - راسخون
يكي از رموز تهيه نان هاي مطبوع و با كيفيت در منزل ، رعايت تناسب مواد اوليه مي باشد . برخي از اين مواد اوليه نقش مهم تر و حساس تري در تهيه نان دارند . به عنوان مثال خمير مايه براي فعال شدن و عمل آمدن نياز به مقداري قند ساده دارد ولي از طرف ديگر افزودن مقادير بالاي شكر باعث مرگ و غير فعال شدن خمير مايه خواهد شد . همچنين نمك به كنترل 


جوش شيرين مصرفي در نان با توجه به عوارض مختلفي كه كربنات سديم (سودا) باقي مانده بر سلامت مصرف كننده بجاي مي گذارد به سادگي با مايه خمير قابل جايگزيني مي باشد و نه تنها هيچ گونه افت كيفيتي پديدار نخواهد گشت بلكه نان حاصله كيفيت مطلوبتري از لحاظ ارگانولپتيك ، وضع ظاهري و ماندگاري خواهد داشت . اين ماده شيميايي مضر 
به عنوان مثال اگر در دستوری ۷ گرم خمیر مایه خشک فوری لازم بود اما بجای آن خمیرمایه خشک معمولی در دسترس بود، می توان آن را با مقادیر زیر جایگزین کرد: ۷ × ۱/۲۵ = ۸/۷۵ …… تقریبا ۹ گرم خمیر مایه خشک معمولی. لازم به ذکر است که در تمام دستورات ارائه شده در مبحث نانوایی از خمیر مایه خشک فوری استفاده می شود و در صورت استفاده از 
طرز تهیه خمیر پیتزا بدون پودرخمیر ترش با سلام طرز تهیه خمیر پیتزا بدون پودر خمیر ترش را میخواستم ۲_ ایا میشود چیزی را جایگزین خمیر ترش کرد مثلا خودمان در خانه چیزی را مثل مخلوط ارد و اب را خمیر درست کرده تا خمیر مان ترش شود بیرون نگه داشته سپس به عنوان خمیر ترش در نانها یا چیزهای دیگر استفاده […] با سلام طرز تهیه 
2 - اگه بخوام تو يه دستور بيكينگ پودر رو جايگزين خمير مايه كنم يا بالعكس
چه طوري بايد حساب كنم ؟ مثلا به جاي 2 ق غ بيكينگ پودر از چه مقدار خمير مايه بايد استفاده كنم ؟؟؟؟ اول اینکه هیچ کاری نشد نداره اما مطمئنا نتیجه فرق خواهد داشت
و تغییر باید ممکن باشه بکینگ پودر رو معمولا به کار نمیبرن
خمیرمایه باکتری زنده هست و 
برای تبدیل خمیر مایه ها به این صورت عمل کنید:25 گرم خمیر مایه تازه معادل 1 قاشق سوپخوری(گنجایش 15 سی سی ) active dry yeast یا معادل 2 قاشق مربا
افزايش كمي بيش از حد نياز شكر باعث محدويت ميزان فعاليت مايه خمير مي گردد . نحوه جايگزين کردن : [JUSTIFY]1 قاشق چايخوری پودر مايه خمير فوری(جديدا) = يک و 
خمیرمایه خوزستان انتخاب گردید و جایگزین آقای مهندس آبساالن گردید. مهندس حســن زاده فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی دانشــگاه مازندران بوده و سابقه. معاونت مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر کارون به مدت 16 سال، مدیرعامل و عضو هیات مدیره این شرکت به مدت 4 سال و دو. سال مدیریت عامل شرکت خوراک دام پارس را داراست. همچنین جناب آقای 
نان برای اینکه پف کنه نیاز به گاز داره. یعنی باید یه عاملی داخل خمیر نان، گاز تولید کنه و اون گاز به صورت حبابهای ریز در سرتاسر نون پخش شه تا نان پف دار به دست بیاد. نونواها به اینکار می گن پوک کردن خمیر. واسه پوک کردن خمیر کلاً دوتا راه هست: ۱- استفاده از مواد شیمیائی که جوش شیرین۱ یا بیکربنات سدیم تو 
وی با اعلام اینکه عقل ایجاب می‌کند از جوش شیرین استفاده نکنیم، خاطرنشان کرد: جایگزینی برای آن آمده است و مخمرهای بهداشتی بهترین جایگزین آن است، چراکه همه محاسن جوش شیرین را دارد، اما هیچ‌یک از معایب جوش شیرین را ندارد و نان را پوک می‌کند. خواجه ادامه داد: مخمر، تاول زیبا روی نان ایجاد می‌کند، اسیدفیتیک خمیر را 
هرچند جایگزینی خمیرمایه به جای جوش شیرین در نان ابتدا با مقاومت نانوایان مواجه شد، ولی آمار تولید بیش از 31 هزار تن خمیرمایه در کشور طی سال گذشته نشان‌دهنده روند جایگزینی آن با جوش‌ شیرین در پخت نان است. در صورت نبودن مایه خمیر بدون گلوتن یک قاشق چایی خوری جوش شیرین و یک قاشق چایی خوری آبلیمو را مخلوط کرده و به جای مایع خمیر استفاده نمایید. که در این صورت نیازی به ماندن برای ور آمدن خمیر نیست. نکات لازم جهت پخت: سینی فر باید چرب شود. سینی در طبقه وسط فر و با دمای 170 درجه سانتیگراد باشد. نان ها را 
خمیر مایه را به طور کامل توضیح دادیم و نکات مربوط به عمل آمدن خمیر مایه فوری و انواع مختلفش رو که در بازار هست گفتیم. جایگزین مایه خمیر فاقد گلوتن. Gluten free Yeast Substitute. مواد لازم: جوش شیرین آب لیمو. طرز استفاده: مواد کیک یا نان مورد نظر را طبق دستور با هم مخلوط کرده، سپس مقدار مساوی از جوش شیرین و آب لیمو را به گونه ای که مقدارشان روی هم برابر مقدار مایه خمیر ذکر شده در دستور غذا باشد، به خمیر اضافه کنید و طبق دستور آنرا بپزید. امروز در حالی که توصیه زیاد به کیفیت بهتر نان و عدم استفاده از جوش شیرین در پخت نان و همچنین ورآمدن خمیر نان است، گویا شواهد چیز دیگری را نشان میدهد. به طوری که به گفته رییس انجمن غذا صنعت سلامت در حال حاضر هنوز در برخی از نانوایی ها به جای خمیرمایه، جوش شیرین به کار میرود. ضمن اینکه مسائل دیگری هست 
یه خانم خیلی خوبی یه دستور خمیر پیراشکی بهم دادن و گفتن بدون خمیر مایه و بکینگ پودر هست و موندگاری بالایی داره! راستش اول تعجب کردم اما وقتی درست کردم دعاشون کردم بابت این دستور خوب! وقتی پیراشکی رو درست می کنی تا 3-4 روزشو که خودم امتحان کردم که تازه تازه می مونه ولی خودشون گفتن تا یه هفته! بکینگ پودر بدون گلوتن : اگر در محل عرضه محصولات بدون گلوتن و اورگانیک موفق به خرید بکینگ پودر گلوتن فری نشدید , سایت فوددارو به شما کمک میکند تا خودتان در منزل این مورد را تهیه کنید . جوش شیرین یک واحد + کرم تار تار دو واحد = بکینگ پودر بدون گلوتن. طرز تهیه : این مواد را خوب با هم مخلوط کرده و در ظرفی که هوا در آن 
از وقتی مطلب خمیر پیتزا رو گذاشتم، خیلی ها سوالاتی در مورد خمیر مایه یا همون مخمر مطرح میکردن و به نظر میومد که کمی استرس دارن برای عمل اومدنش. با توجه به تاثیری که خمیر مایه در فرآیند تخمیر خمیر داره، تصمیم گرفتم قبل اینکه هر مطلب دیگه ای در مورد انواع خمیر و یا نان بذارم راجع به خمیر مایه یه توضیح کلی بدم و روش عمل اومدنش رو 
انواع مختلف اردک ماهی - leuCOmas نمک ترشی - leudadO طب مکمل و جایگزین - leva خمیر مایه - leVadura مخمر - leVadura ارتقا - leVantado قائل گشته - levantado روبترقی - leVantado وزنه بردار - leVantador de pesas بالا بردن - leVantamientO قیام - leVantamiento وزنه برداری - leVantamiento de pesas تب و تاب - leVantandO از 
نایب رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد گفت: از سوی دیگر خمیرمایه نیز جایگزین مناسبی برای جوش شیرین در تخمیر و ور آمدن خمیر است. وی افزود: نانوا می تواند از خمیرمایه و بهبود دهنده برای تخمیر و ارتقای کیفیت آرد بهره گیرد و اتحادیه در این زمینه هیچ یارانه ای به نانواییها اختصاص نمی دهد اما استفاده از جوش شیرین 
دانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی بررسی منابع مواد اولیه جایگزین ملاس به عنوان سوبسترای خمیرمایه. با این اوصاف اگر چه میزان جوش شیرین در نان‌ها هنوز به صفر نرسیده است، اما مقدار آن بسیار کاهش یافته و هنوز برخی از نانوایان جوش‌شیرین را جایگزین خمیرمایه می‌کنند و در مصرف خمیرمایه به جای نان مقاومت می‌کنند و بنا به اظهارات برخی نانوایان، استفاده از آن، قیمت تمام شده تولید نان را افزایش داده و استفاده از آن را مقرون به صرفه نمی دانند، 
نخیر میشه فرقشو بگین خمیر مایه برای به عمل آوری خمیر استفاده می شه مثلا خمیر نان یا کلوچهولی بکینگ پور برای پف کردن کیک و
کارش با هم خیلی فرق داره و است. دونات چون زیر مجموعه نون ها محسوب میشه، برای همین مایه خمیر جزو مواد اصلی این شیرینه و اون کیفیت لازم رو بهش میده
اما شاید تو دستوری مایه خمیر نداشته باشه، جایگزین اون به مقدار نسبتا بالا از جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده شده که شاید بتونه یه جورایی جایگزین مایه خمیر بشه (که نمیشه) اما ضرر اون هم به 
در جواب این سوال: این جایگزین مخمر(خمیر مایه) نام دارد. که بهترین جایگزین موجود برای جوش شیرین میباشد. مخمر محرک خمیر و مکمل تخمیر است و در کنار خمیر ترش عطر، طعم، پوکی، بو و مزه نان را دوچندان می سازد. استفاده از آن زمان ورآمدن خمیر را پنجاه درصد جلو می اندازد(همان کاری که جوش شیرین می کرد). مخمر همه محاسن جوش 
جوش‌شیرین یک افزودنی شیمیایی است که متاسفانه برخی نانوایان آن را جایگزین خمیرمایه کرده اند. طرز تهیه دونات سریع بدون نیاز داشتن به مخمر و ماندگاری خمیر. عملکرد خمیر مایه تازه مشابه خمیرمایه خشکه و چون به راحتی قابل خرید نیست، در صورتی که در دستوری از خمیرمایه تازه استفاده شده بود به روش زیر جایگزین کنید: خمیر مایه فوری instant yeast و تازه fresh yeast نسبت یک به سه دارن و برای تبدیل میزان خمیر مایه تازه باید تقسیم بر سه شه. یعنی اگر در دستوری 21 گرم 
در حالی که پیش از این در شانردهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شده بود که در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از حذف جوش شیرین خبر داده و اظهار کرد که بازرسان بر روند این جایگزینی نظارت می‌کنند. در شانزدهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شد از این پس در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود. عباس قبادس، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از جایگزینی خمیر مایه به جای جوش شیرین در نان خبر داد واظهار کرد: طی دو سال اخیر مقرر شده
دونات بدون خمیر مایه. ۱۰. مواد اصلی. آرد. ۲ پیمانه. شکر. ۱/۲ پیمانه. روغن. ۱/۲ پیمانه. ماست . ۱/۲ پیمانه. بیکینگ پودر. ۱ قاشق مربا خوری. تخم مرغ. ۱ عدد. گلاب. ۲ قاشق غذا خوری. وانیل . ۱/۲ قاشق چای خوری. هل. به مقدار لازم 
يكي از رموز تهيه نان هاي مطبوع و با كيفيت در منزل ، رعايت تناسب مواد اوليه مي باشد . برخي از اين مواد اوليه نقش مهم تر و حساس تري در تهيه نان دارند . به عنوان مثال خمير مايه براي فعال شدن و عمل آمدن نياز به مقداري قند ساده دارد ولي از طرف ديگر افزودن مقادير بالاي شكر باعث مرگ و غير فعال شدن خمير مايه خواهد شد . همچنين نمك به كنترل 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد