ته چین مرغ در قابلمه


ته چین مرغ در قابلمه

ته چین مرغ توی قابلمه روی گاز یا توی ظرف پیرکس تو فر بهتر میشه ...
ته چین مرغ توی قابلمه روی گاز یا توی ظرف پیرکس تو فر بهتر میشه؟ مرسی مهمون دارم می خوام ته چینم خوب بشه؟ همیشه تو قابلمه می درستیدم حالا می خوام تو فر درست کنم.

طرز تهیه کامل ته چین مرغ خوشمزه و پر طرفدار • دونفره
آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ با به همراه نکات خوشمزه شدن و جا افتادن و دم کشیدن این غذای خوشمزه ایرانی روش درآوردن یکدست از قابلمه با ته دیگ زعفرونی.

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی زعفرانی | ستاره
پس از پخته شدن، مرغ ها را از مواد جدا میکینم و ریش میکنیم و اندکی جداگانه تفت میدهیم. با آب مرغ و مواد همراه آن میتوانیم سوپ مرغ ساده آماده کنیم. طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی - ریش ریش مرغ برای ته چین. 2- برنج را از چند ساعت قبل خیس می کنیم. آب را در قابلمه ریخته و پس از جوش آمدن، برنج و نمک را اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه جوشیدن 

طرز تهیه ته چین - آپارات
آشپزخونه کوچیک من توی اغلب دستورات ته چین، تمام برنج رو با ماست و تخم مرغ قاطی میکنن ولی من این روشی رو که توی فیلم نشون دادم؛ خیلی بیشتر میپسندم. خیل.

ته چین مرغ زعفرونی - آشپزيهاي مامانم.. - نی نی وبلاگ
ته چین مرغ زعفرونی - مامانم چی برام پخته؟
یه مقدار کم که تفت خورد دو قاشق ماست و زعفرون هم بریزید و اجازه بدید تا سینه مرغ سرخ بشه ماست خیلی ترد و خوشمزش میکنه
به طوریکه روی اجاق گاز شعله پخش کن بزارید و ظرف حاوی ته چین رو روی اون قرار بدید و و دم کنی هم روی قابلمه بزارید و حرارت زیر اجاق رو کم کنید تا آروم آروم بپزه.

ته چین مرغ | فستیوال پارسه گرد
مقدمه. ته چین مرغ از غذاهای ساده و عالی هست که به سادگی هم تهیه میشه و تنها با رعایت مقدار مواد لازم و مراحل پخت میشه حتی برای اولین بار هم یک ته چین عالی تهیه کرد.
آن طرف ته چين هم طلايي بشه. این میزان مواد برای یک ماهیتابه زیاد هست و بهتره که مقداری رو برای ماهیتابه کوچکتر کنار بگذارید و یا اینکه در چند لایه در قابلمه درست کنید.

طرز تهیه ته چین مرغ - خانومی
tahchin-morgh. طرز تهیه ته چین مرغ در فر. بهتره بدونین که ته چین مرغ به علت ته دیگش معروف شده ، پس نصف مقدار برنج ها رو در مخلوط ماست و دو عدد زرده تخم مرغ و نصف مقدار زعفران که با هم حسابی مخلوط شدن اضافه میکنیم، این مواد رو در قابلمه ای که از قبل چرب شده میریزیم و کف قابلمه پخش میکنیم ، حالا نصف مرغ های 

طرز تهیه کامل ته چین مرغ - نمناک
طرز تهیه ته چین مرغ. مهمترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست. به این صورت که ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش میچینیم.

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ با نکات و فوت و فن - پرنیان
یک لایه از مرغ را روی برنج ریخته و روی آن زرشک سرخ شده می ریزیم و مجدد لایه سوم را برنج می ریزیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن و 10 دقیقه گرم می کنیم و سپس قالب را داخل فر قرار می دهیم تا ته چین پخته شود. مدت زمان حدود 40 دقیقه است . اگر می خواهید ته چین را روی گاز تهیه کنید قابلمه را روی شعله کم بگذارید و درب آن را 

ته چین قالبی مرغ - هنر زندگی
مخلوط برنج، زعفران، زرشک، تخم مرغ، ماست. ظرف مورد نظر برای پخت ته چین را چرب کرده ( بهتر است ظرف حالت ماهیتابه یا قابلمه نچسب بزرگ باشد ).یک سوم برنج را در کف ظرف به صورت پهن شده می ریزیم. (لایه اول). لایه اولیه ته چین که شامل مخلوط برنج می باشد. سپس نصف مرغ ریشه ریشه شده را روی آن می ریزیم تا همه 

ته چین مرغ | سرآشپزباشی
زرده تخم مرغ ۲ عدد. روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری. ماست چکیده ۱ پیمانه. کره در صورت تمایل. زعفرون دم کرده، نمک و فلفل به مقدار لازم. زرشک و خلال پسته به مقدار لازم. پیاز ۱ عدد
اگه روی گاز میخواید ته چین رو درست کنید، در قابلمه رو دم کنی بگذارید و به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم اجازه دید دم بکشه. اگه ته چین خوب پخته 

آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی زعفرانی خوشمزه - پاتوق من
طرز تهیه ته چین مرغ ساده. برای تهیه ته چین ابتدا برنج را خوب تمیز کرده و چند بار می شوییم، تا آب برنج کامل زلال شود و با آب و نمک برای چند ساعتی می گذاریم خیس بخورد. قابلمه مناسبی را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در قابلمه آب جوش ریخته و با کفگیر 

ته چین - طرز تهیه ته چین مرغ سنتی ایرانی | ایران کوک
ته چین مرغ. روی لایه بعدی بقیه تکه های مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید. سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و خوب فشار دهید ؛ باقی مانده کره را داغ کنید و روی برنج ها بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، بسته به نوع حرارت بین 1 – 2 ساعت برای اماده شدن ته چین زمان مورد نیاز است. دقت کنید که اصل ته چین به ته دیگ ان 

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ و اصول پخت ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه - همدوره
مواد لازم ته چین مرغ. برنج, ۳ لیوان. زرشک, ۱ لیوان. ماست چکیده, ۱ لیوان. تخم مرغ, ۳ عدد. سینه مرغ, ۲ عدد. روغن مایع, نصف لیوان. کره, ۴ قاشق غذاخوری. زعفران, ۴ قاشق غذاخوری. فلفل سیاه, به میزان کافی. نمک, به میزان کافی. دستور پخت و طرز تهیه. در ابتدا برنج را به همراه ۴ لیوان آب و مقداری نمک در یک قابلمه می ریزیم و روی 

ته چین مرغ | آشپزی با آشپزباشی
ته چین مرغ یک غذای همیشگی است که می توان آن را برای تمام وعده های غذایی تهیه کرد. وب سایت
ته چین با مرغ از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. ته چین مرغ
شما می توانید ته چینتان را هم در قابلمه و هم در پیرکس و در فر درست کنید. من اینجا در 

طرز تهیه ته چین مرغ بدون فر - وب ها
وب ها:خانم های هستند که کار را با فر دوست ندارند یا اینکه به قول معروف اینگونه می گویند کار با فر و غذا در فر را دوست ندارند .برای همین ما برای شما طرز تهیه ته چین مرغ بدون استفاده از فر را برای شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای تهیه ته چین: برنج ۵ پیمانه سینه مرغ ۲ عدد ماست (پرچرب) ۲ پیمانه تخم مرغ ۵ عدد روغن ۱/۲ 

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه بدون فر - هنر در خانه
حال پیاز و هویج را خرد نموده و با مرغ در قابلمه بریزید، سپس آب و ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه) اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد. بعد از پخت مرغ را ریش ریش نمایید ( البته می توانید از تکه های دست نخورده نیز استفاده کنید). طرز تهیه ته چین مرغ. حال زرشک، خلال بادام و پسته را با کمی روغن تفت دهید و کنار 

طرز تهيه ته چين مرغ بدون نياز به فر | مجله زینوشاپ
بقيه برنج رو روي مرغ ريخته و سطحش رو صاف ميكنيم.سپس روي اين مواد كمي آب مرغ ميريزيم و درب قابلمه را گذاشته و ميگذاريم حدودا يك ساعت دم بكشد.پس از اين مدت قابلمه را تكان ميدهيم اگر ته چين به قابلمه چسبيده بود بايد آب سرد روي ته قابلمه بگيريم تا از قابلمه جدا شود. نكته: بمنظور نرم شدن ته چين فقط از زرده تخم 

طرز تهیه ته چین مرغ - خانه برگر
طرز تهیه ته چين مرغ یا گوشت بره از آن دسته غذا هایی میباشد که براحتی در منزل هم بصورت ته چین مرغ مجلسی در فر یا بدون فر به همراه بادمجان قابل تهیه میباشد.مرغ یا گوشت بره را پخته بطوریکه پس از پختن يك استکان آب داشته باشد استخوانهای مرغ يا بره را ميگيريم.

طرز تهیه ته چين مرغ - بیتوته
آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس 

ته چین مرغ - YouTube
Tahchin طرز تهیه ته چین مرغ اصیل ایرانی و نکات حرفه ای یک ته چین - Duration: 6:16. Ashpazi Ba Sana 4,891 views · 6:16. Amozesh tahchin morgh

ته چین مرغ در قابلمه - برترین های جهان
ته چین مرغ در قابلمه,لیونل آندره مسی ۲۴ ژوئن سال ۱۹۸۷ در شهر روساریو آرژانتین دیده به جهان گشود. وی عضو تیم ملی بزرگسالان آرژانتین.

آموزش تهیه ته چین مرغ مرحله به مرحله • دونفره
ته چین رو در مطالب قبلی داشتیم. از اونجا که خیلی ها با فوت و فن و مراحل این غذای خوشمزه مشکل دارن در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ رو با آموزش مرحله به مرحله قرار دادیم که واضح تر باشه. ته چین مرغ از غذاهای ساده و عالی هست که به سادگی هم تهیه میشه و تنها با رعایت مقدار مواد لازم و مراحل پخت میشه حتی برای اولین بار هم یک ته چین عالی 

ته چین مرغ در ماهیتابه - برترین ها
عاشقان ته چین بشتابید که طرز تهیه ته چین را این بار بدون فر می خواهیم به شما آموزش دهیم. ته چین طرفداران خیلی خیلی زیادی دارد، اما درست کردن آن در فر برای بعضی ها سخت است. به همین دلیل خواستیم کار شما را راحت کنیم.

ته چین مرغ - تبیان
سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست را بهم می زنیم. نصف زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم . سپس گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبکش می کنیم. در ته یک قابلمه تفلون دو تا 

کتاب آشپزی/ته‌چین - ویکی‌کتاب
مهمترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست. به این صورت که ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو به مقداری برنج مخلوط می‌کنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم می‌ریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش می‌چینیم؛ و روی اون رو 

فیلم آموزشی طرز تهیه ته چین مرغ - آشپزی آسان - آپارات
SiSi girl دنبال کنید دنبال میکنم:) حتما ببینید فیلم جذاب و آموزشی از طرز تهیه ته چین مرغ در خانه نبیند از دستتون رفته:))لایک فراموش نشه مرسی اه:D بان.

ته چین مرغ در ماهیتابه - انواع پلو - آکاایران
ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در را در آکاایران ببینید.

ته چین مرغ و بادمجان - آشپز هنرمند
پیار نگینی شده رو تفت داده و قارچ رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و مرغ پخته و تکه تکه شده رو بهش اضافه و تفت بدید. حالا رب گوجه رو اضافه کنید نصف قاشق چ خ زیره بهش اضافه کنید. برنج رو یکم زنده تر آبکش کنید. ماست و زعفران و زرده های تخم مرغ رو مخلوط کنید و با برنج مخلوط کنید. 1/3 از برنج رو ته قابلمه بریزید و از 


ته چین مرغ توی قابلمه روی گاز یا توی ظرف پیرکس تو فر بهتر میشه؟ مرسی مهمون دارم می خوام ته چینم خوب بشه؟ همیشه تو قابلمه می درستیدم حالا می خوام تو فر درست کنم. آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ با به همراه نکات خوشمزه شدن و جا افتادن و دم کشیدن این غذای خوشمزه ایرانی روش درآوردن یکدست از قابلمه با ته دیگ زعفرونی. پس از پخته شدن، مرغ ها را از مواد جدا میکینم و ریش میکنیم و اندکی جداگانه تفت میدهیم. با آب مرغ و مواد همراه آن میتوانیم سوپ مرغ ساده آماده کنیم. طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی - ریش ریش مرغ برای ته چین. 2- برنج را از چند ساعت قبل خیس می کنیم. آب را در قابلمه ریخته و پس از جوش آمدن، برنج و نمک را اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه جوشیدن 
آشپزخونه کوچیک من توی اغلب دستورات ته چین، تمام برنج رو با ماست و تخم مرغ قاطی میکنن ولی من این روشی رو که توی فیلم نشون دادم؛ خیلی بیشتر میپسندم. خیل. ته چین مرغ زعفرونی - مامانم چی برام پخته؟
یه مقدار کم که تفت خورد دو قاشق ماست و زعفرون هم بریزید و اجازه بدید تا سینه مرغ سرخ بشه ماست خیلی ترد و خوشمزش میکنه
به طوریکه روی اجاق گاز شعله پخش کن بزارید و ظرف حاوی ته چین رو روی اون قرار بدید و و دم کنی هم روی قابلمه بزارید و حرارت زیر اجاق رو کم کنید تا آروم آروم بپزه. مقدمه. ته چین مرغ از غذاهای ساده و عالی هست که به سادگی هم تهیه میشه و تنها با رعایت مقدار مواد لازم و مراحل پخت میشه حتی برای اولین بار هم یک ته چین عالی تهیه کرد.
آن طرف ته چين هم طلايي بشه. این میزان مواد برای یک ماهیتابه زیاد هست و بهتره که مقداری رو برای ماهیتابه کوچکتر کنار بگذارید و یا اینکه در چند لایه در قابلمه درست کنید. tahchin-morgh. طرز تهیه ته چین مرغ در فر. بهتره بدونین که ته چین مرغ به علت ته دیگش معروف شده ، پس نصف مقدار برنج ها رو در مخلوط ماست و دو عدد زرده تخم مرغ و نصف مقدار زعفران که با هم حسابی مخلوط شدن اضافه میکنیم، این مواد رو در قابلمه ای که از قبل چرب شده میریزیم و کف قابلمه پخش میکنیم ، حالا نصف مرغ های 
طرز تهیه ته چین مرغ. مهمترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست. به این صورت که ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش میچینیم. یک لایه از مرغ را روی برنج ریخته و روی آن زرشک سرخ شده می ریزیم و مجدد لایه سوم را برنج می ریزیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن و 10 دقیقه گرم می کنیم و سپس قالب را داخل فر قرار می دهیم تا ته چین پخته شود. مدت زمان حدود 40 دقیقه است . اگر می خواهید ته چین را روی گاز تهیه کنید قابلمه را روی شعله کم بگذارید و درب آن را 
مخلوط برنج، زعفران، زرشک، تخم مرغ، ماست. ظرف مورد نظر برای پخت ته چین را چرب کرده ( بهتر است ظرف حالت ماهیتابه یا قابلمه نچسب بزرگ باشد ).یک سوم برنج را در کف ظرف به صورت پهن شده می ریزیم. (لایه اول). لایه اولیه ته چین که شامل مخلوط برنج می باشد. سپس نصف مرغ ریشه ریشه شده را روی آن می ریزیم تا همه 
زرده تخم مرغ ۲ عدد. روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری. ماست چکیده ۱ پیمانه. کره در صورت تمایل. زعفرون دم کرده، نمک و فلفل به مقدار لازم. زرشک و خلال پسته به مقدار لازم. پیاز ۱ عدد
اگه روی گاز میخواید ته چین رو درست کنید، در قابلمه رو دم کنی بگذارید و به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم اجازه دید دم بکشه. اگه ته چین خوب پخته 
طرز تهیه ته چین مرغ ساده. برای تهیه ته چین ابتدا برنج را خوب تمیز کرده و چند بار می شوییم، تا آب برنج کامل زلال شود و با آب و نمک برای چند ساعتی می گذاریم خیس بخورد. قابلمه مناسبی را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در قابلمه آب جوش ریخته و با کفگیر 
ته چین مرغ. روی لایه بعدی بقیه تکه های مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید. سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و خوب فشار دهید ؛ باقی مانده کره را داغ کنید و روی برنج ها بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، بسته به نوع حرارت بین 1 – 2 ساعت برای اماده شدن ته چین زمان مورد نیاز است. دقت کنید که اصل ته چین به ته دیگ ان 
مواد لازم ته چین مرغ. برنج, ۳ لیوان. زرشک, ۱ لیوان. ماست چکیده, ۱ لیوان. تخم مرغ, ۳ عدد. سینه مرغ, ۲ عدد. روغن مایع, نصف لیوان. کره, ۴ قاشق غذاخوری. زعفران, ۴ قاشق غذاخوری. فلفل سیاه, به میزان کافی. نمک, به میزان کافی. دستور پخت و طرز تهیه. در ابتدا برنج را به همراه ۴ لیوان آب و مقداری نمک در یک قابلمه می ریزیم و روی 
ته چین مرغ یک غذای همیشگی است که می توان آن را برای تمام وعده های غذایی تهیه کرد. وب سایت
ته چین با مرغ از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی سایت آشپزباشی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. ته چین مرغ
شما می توانید ته چینتان را هم در قابلمه و هم در پیرکس و در فر درست کنید. من اینجا در 
وب ها:خانم های هستند که کار را با فر دوست ندارند یا اینکه به قول معروف اینگونه می گویند کار با فر و غذا در فر را دوست ندارند .برای همین ما برای شما طرز تهیه ته چین مرغ بدون استفاده از فر را برای شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای تهیه ته چین: برنج ۵ پیمانه سینه مرغ ۲ عدد ماست (پرچرب) ۲ پیمانه تخم مرغ ۵ عدد روغن ۱/۲ 
حال پیاز و هویج را خرد نموده و با مرغ در قابلمه بریزید، سپس آب و ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه) اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد. بعد از پخت مرغ را ریش ریش نمایید ( البته می توانید از تکه های دست نخورده نیز استفاده کنید). طرز تهیه ته چین مرغ. حال زرشک، خلال بادام و پسته را با کمی روغن تفت دهید و کنار 
بقيه برنج رو روي مرغ ريخته و سطحش رو صاف ميكنيم.سپس روي اين مواد كمي آب مرغ ميريزيم و درب قابلمه را گذاشته و ميگذاريم حدودا يك ساعت دم بكشد.پس از اين مدت قابلمه را تكان ميدهيم اگر ته چين به قابلمه چسبيده بود بايد آب سرد روي ته قابلمه بگيريم تا از قابلمه جدا شود. نكته: بمنظور نرم شدن ته چين فقط از زرده تخم 
طرز تهیه ته چين مرغ یا گوشت بره از آن دسته غذا هایی میباشد که براحتی در منزل هم بصورت ته چین مرغ مجلسی در فر یا بدون فر به همراه بادمجان قابل تهیه میباشد.مرغ یا گوشت بره را پخته بطوریکه پس از پختن يك استکان آب داشته باشد استخوانهای مرغ يا بره را ميگيريم. آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس 
Tahchin طرز تهیه ته چین مرغ اصیل ایرانی و نکات حرفه ای یک ته چین - Duration: 6:16. Ashpazi Ba Sana 4,891 views · 6:16. Amozesh tahchin morgh
ته چین مرغ در قابلمه,لیونل آندره مسی ۲۴ ژوئن سال ۱۹۸۷ در شهر روساریو آرژانتین دیده به جهان گشود. وی عضو تیم ملی بزرگسالان آرژانتین. ته چین رو در مطالب قبلی داشتیم. از اونجا که خیلی ها با فوت و فن و مراحل این غذای خوشمزه مشکل دارن در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ رو با آموزش مرحله به مرحله قرار دادیم که واضح تر باشه. ته چین مرغ از غذاهای ساده و عالی هست که به سادگی هم تهیه میشه و تنها با رعایت مقدار مواد لازم و مراحل پخت میشه حتی برای اولین بار هم یک ته چین عالی 
عاشقان ته چین بشتابید که طرز تهیه ته چین را این بار بدون فر می خواهیم به شما آموزش دهیم. ته چین طرفداران خیلی خیلی زیادی دارد، اما درست کردن آن در فر برای بعضی ها سخت است. به همین دلیل خواستیم کار شما را راحت کنیم. سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم. زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست را بهم می زنیم. نصف زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک ، فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم می زنیم . سپس گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم . برنج را پخته و قبل از نرم شدن مغز برنج ، آن را آبکش می کنیم. در ته یک قابلمه تفلون دو تا 
مهمترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمش ته چین هست. به این صورت که ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو به مقداری برنج مخلوط می‌کنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم می‌ریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش می‌چینیم؛ و روی اون رو 
SiSi girl دنبال کنید دنبال میکنم:) حتما ببینید فیلم جذاب و آموزشی از طرز تهیه ته چین مرغ در خانه نبیند از دستتون رفته:))لایک فراموش نشه مرسی اه:D بان. ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در را در آکاایران ببینید. پیار نگینی شده رو تفت داده و قارچ رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و مرغ پخته و تکه تکه شده رو بهش اضافه و تفت بدید. حالا رب گوجه رو اضافه کنید نصف قاشق چ خ زیره بهش اضافه کنید. برنج رو یکم زنده تر آبکش کنید. ماست و زعفران و زرده های تخم مرغ رو مخلوط کنید و با برنج مخلوط کنید. 1/3 از برنج رو ته قابلمه بریزید و از 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد