ته چین اسفناج با رب انار


ته چین اسفناج با رب انار

ته چین اسفناج با رب انار | مجله اینترنتی حکمت 20
بیایید یک غذایی درست کنیم که هم خوشمزه باشد و هم ارزش غذایی بالایی داشته باشد. اسفناج هم برای گیاهخوارها نامی آشناست و هم دارای ارزش غذایی بالایی است. بنابراین طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما آموزش می دهیم. ته چین اسفناج. مواد لازم: برنج: ۶۰۰ گرم; مرغ: یک سینه کامل; پیاز: یک عدد کوچک; ماست شیرین: یک و یک دوم پیمانه; زرده 

طرز تهیه پلو با رب انار • انواع پلو • همراه با علم - سایت علمی ، آموزشی ...
طرز تهیه پلو با رب انارمواد اولیه : برنج چهار پيمانه رب انار.

ته چین اسفناج با رب انار - دالفک
ته چین اسفناج با رب انار. 4:59. ته چین اسفناج · 9:19 · ته چین اسفناج با آلو · 7:17. ته چین اسفناج با ته دیگ کدو حلوایی · 12:59 · ته چین آلو اسفناج · 10:56. Tahchin esfenaj طرز تهیه ته چین اسفناج · 1:36 · سالاد اسفناج و انار · 0:20. رب انار · 4:10 · دانش سنتی رب انار · 0:21. قرعه کشی رب چین چین · 0:44 · قرعه کشی رب چین چین.

تهچین رب انار دستورپخت توسط مهرناز معتمدی کوکپد
دستورپخت عالی برای تهچین رب انار. این دستور پخت توسط عمه عزیزم ملیحه معتمدی به من داده شده، که بهترین آشپز غذاهای ایرانیه.

شبکه پنج - خانم شیرزایی طرز تهیه میان پر سبزیجات با سس انار 960528
خانم شیرزاییÂÂ طرز تهیه میان پر سبزیجات با سس انار. Â. مواد لازم میان پر سبزیجات با سس انار 960825 تخم مرغ 3 عدد اسفناج 200 گرم پیاز سرخ شده 3 ق س سیر 2 حبه کنجد 3 ق س انار دون شده 2/1 پیمانه قارچ 100 گرم گوجه گیلاسی تعدادی رب انار 3 ق س خلال بادام 50 گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم

جام جم سرا - آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین اسفناج
جام جم سرا:‌مواد لازم- گوشت: ۶۰۰ گرم، برنج: ۵ تا ۶ پیمانه، اسفناج: ۸۰۰ گرم، نمک و فلفل: به اندازه لازم، رب انار: ۱ پیمانه، روغن: به میزان لازم. تصویر آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین اسفناج. طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و 

خوشمزه ترین ته چین مرغ و اسفناج - سایت سرگرمی و سبک زندگی جوانی ها
در قابلمه را بسته و ۳۰ دقیقه آن را با شعله ملایم دم کنید. سپس روغن باقیمانده را روی آن بریزید و در سرو کنید. نکته: ۱- می‌توانید همراه با اسفناج ۳-۴ قاشق غذاخوری سبزی معطر تفت دهید تا ته‌چین معطر شود. ۲- در صورت تمایل می‌توانید هنگام اضافه کردن رب انار ۲-۳ قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید. ۳- به جای مرغ 

ته چین اسفناج - مطبخ خانومی
برنج رو طبق روال همیشگی آبکش می کنیم.نصف برنج آبکش شده رو با مایه ی ته چین مخلوط می کنیم. در قابلمه روغن می ریزیم. برنج آغشته به مایه رو در قابلمه می ریزیم وبا پشت قاشق فشار می دیم تا منسجم بشه وچسبندگی پیداکنه. اسفناج تفت داده شده رو روی برنج می ریزیم وصاف می کنیم. آلو هارو روی اسفناج می چینیم. بعد رب انار رو روی 

طرز تهیه ته چین اسفناج با رب انار | تک آشپز
دستور ته چین اسفناج,طرز تهیه ته چین اسفناج,دستور پخت ته چین اسفناج,دستور تهیه ته چین اسفناج,مواد لازم برای ته چین اسفناج,طرز پخت ته چین اسفناج,دستور ته چین اسفناج,دستور پخت ته چین اسفناج,دستور پخت ته چین مرغ و اسفناج,طرز تهیه ته چین اسفناج,طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ,طرز تهيه ته چين اسفناج با گوشت,طرز 

طرز تهیه ته چین اسفناج - نمناک
رب انار:1 پیمانه. روغن:به میزان لازم. ته چین اسفناج. طرز تهیه ته چین اسفناج. ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد از پخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناج ها را شسته و نیمه خرد کنید و در روغن تفت دهید و با رب انار آن را 

سالاد اسفناج و انار - سالاد رژیمی اسفناج و انار رنگارنگ | ایران کوک
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار: برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید. سالاد اسفناج و انار. در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید. سالاد اسفناج و انار 

ته چین آلو اسفناج با مرغ - چی بپزم
برنج را خیس می‌کنیم. مرغ را با پیاز می‌پزیم. اسفناج‌ها را خرد کرده، روی حرارت می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد با روغن مایع سرخ می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را زده نمک، فلفل‌سیاه، زعفران دم‌کرده و کره آب‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شود. آلوها را از قبل خیس کرده، گوشت آن را از هسته جدا و کنار 

طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ - بیتوته
طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ,مواد لازم جهت طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ:برنج،مرغ،اسفناج و..,طرز پخت ته چین آلو و اسفناج با مرغ,پخت انواع ته چین,تزیین ته چین آلو و اسفناج با مرغ,آموزش آشپزی.

طرز تهیه ته چین اسفناج | خواندنی ها
با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداری کردن کودکان در مصرف آن بهترین روش برای استفاده از آن پخت به این شکل میباشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید. طرز تهیه ته چین اسفناج. مواد لازم برای ته چین اسفناج. گوشت:600 گرم. برنج:5 تا 6 پیمانه. اسفناج:800 گرم. نمک و فلفل:به اندازه لازم. رب انار:1 پیمانه.

ته چین اسفناج - فیلم و انیمیشن - تبیان
کلیپو/ همه ما پس از جدا کردن پوست و بقایای سبزیجاتی از جمله سیب زمینی، هویج، کرفس و پیاز، آن را دور می ریزیم. اما جالب است بدانید که می توان به سادگی از این مواد اضافه، استوک بسیار

طرز تهیه ته چین لبو .هویچ.سیب زمینی - سوران
ابتدا سیب زمینی را سرخ می کنیم از روغن جدا می کنیم حالا پیاز را کمی تفت می دهیم وقتی سبک شد گوشت و هویچ و لبو را با هم تفت می دهیم ادویه ها رو اضافه می کنیم پس از تفت مختصر اکنون رب انار و.

پخت غذا بدون گوشت - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار
g طرز تهیه ی کشک وکدو بادنجان طرز تهیه ی راتاتویل طرز تهیه ی پیراشکی اسفناج با مغز پنیر طرز تهیه ی بروشتای گوجه فرنگی طرز تهیه ی اردور بادنجان کبابی طرز تهیه ی چیپس کدو سبز طرز تهیه ی کشک کدو طرز تهیه ی واویشکا بادنجان طرز تهیه ی ته چین سبزیجات طرز تهیه ی بورانی چغندر طرز تهیه ی پیراشکی سیب زمینی 

پیش غذا
بورانی اسفناج. )1(. اﺳﻔﻨﺎج، ﻣﺎﺳﺖ، ﺳﯿﺮ. کوکو سبزی. )2(. * ﺳﺒﺰى)ﮔﺸﻨﯿﺰ، ﺷﻮﯾﺪ، ﺗﺮه(، ﭘﯿﺎز، ﺗﺨم ﻣﺮغ، ﺳﯿﺮ. خاگینه قارچ. )3(. ﻗﺎرچ، ﭘﯿﺎزﭼﻪ، ﺗﺨم ﻣﺮغ. اشکنه. )4(. ﺳﺒﺰى )ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ، ﻣﺮزه(، ﭘﯿﺎز، ﺗﺨم
چلو خورشت فسنجان )3(. ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮغ، ﮔﺮدو، ﭘﯿﺎز، رب اﻧﺎر، زﻋﻔﺮان، ﺑﺮﻧﺞ. ﺑﺎﺳﻤﺎﺗﯽ+زﻋﻔﺮان. ته چین قالبی مرغ )4(. ﻓﯿﻠﻪ زﻋﻔﺮاﻧﯽ، ﺗﺨم ﻣﺮغ، ﻣﺎﺳﺖ، ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺎﺳﻤﺎﺗﯽ+زﻋﻔﺮان. ته چین قالبی گوشت )5(.

ایزی‌پز - طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج با چاشنی رب انار
ته چین یکی از غذاهای محبوب که گزینه مناسب و خوشمزه ای برای سفره مهمانی ایرانی هاست این ته چین لذیذ با ترکیب مرغ و اسفناج درست شده که بسیار لذیذ است نوش جان.

اسفناج پلو [آرشیو] - روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ...
[آرشیو] اسفناج پلو چلو، پلو و پلوهای مخلوط.
از حد معمول برميداریم بعد ته دیگ نان یا هر چی که دوست دارید بذاريد یه مقدار برنج رویش ریخته ی رديف گوشت همراه با کمی آبش و بعد اسفناج خرد شده را رویش بریزید
پیاز وسیر را تفت میدیم اسفناج خرد شده را هم تفت میدیم وادویه دلخواه به اضافه رب انار را اضافه میکنیم.

هنر طباخی - خورشت آلو اسفناج با چاشنی رب انار
هنر طباخی - خورشت آلو اسفناج با چاشنی رب انار - ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی.

طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار
طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار
در فاصله زماني كه برنج در حال جوشيدن مي‌‌باشد كشمش‌ها را شسته، سپس با رب انار، گردو و پياز داغ در روغن تفت مي‌دهيم.
ظرف پیرکس یا تفلون را چرب کرده برنج مخلوط با سس را در آن ریخته و سطح آن را صاف می‌کنیم و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا به هم بچسبد، روی آن اسفناج را ریخته و صاف می‌کنیم و 

Welcome to Shamshiri cafe: ته چین مرغ به سبک شمالی
بعد از این پست ته چین گوشت و ارده بنده، خانم نازنین از خوانندگان نازنین شمشیری، لایه ارده رو با یک لایه از گردو، رب انار و سبزیجات جایگزین کردن و ته چینی به سبک کباب ترش شمالی خلق کردن. من هم عکس ها و توضیحات ایشون رو عینا اینجا نقل می کنم: جناب دوزل گرامی‌،. این هم عکسی‌ که باید میفرستادم. لایه زیر 

ته‌چین مرغ و اسفناج - برترین ها
با توجه به رب انار به كار رفته، به عنوان یك افطاری تابستانه بسیار مناسب است. مواد لازم برای 4 نفر: ران و سینه مرغ: 800 گرم، خرد كرده; اسفناج: 600 گرم، ساطوری; پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری; روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه; زردچوبه: یك قاشق مرباخوری; برنج: 400گرم‌، خیسانده; رب انار: 120 میلی‌لیتر; نمك و فلفل: به میزان 

ته چین اسفناج
ته چین اسفناج هم از اون مدل خوشمزه هاس که توصیه می کنم حتما امتحان کنین. خود ته چین یه طرف اون
حرارت رو خاموش می کنیم و رب انار رو اضافه و مخلوط می کنیم و می ریم سراغ برنج. برنج رو آبکش می کنیم
بعد از اینکه با پیاز سر تف دادم , گذاشتم بپزه و آلو بخارای خیس خورده رو بهش اضافه کردم. یادتون باشه دونه های آلو 

ته چین اسفناج با رب انار - آکاایران
ته چین اسفناج با رب انار. طرز تهیه ته چین مرغ با اسفناج و برگه قیسی. برنج را با نمک و آب از 3-4 ساعت قبل خیس کنید اسفناج های شسته شده را خرد کنید و فاقد آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاش. خواص میوه انار و آب انار و نقش مهم آن در سلامتی. یکی از میوه های لذیذ و خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان میوه انار است، که دارای 

یک سبد زندگی - ته چین
رب : ١ قاشق. فلفل دلمه اي قرمز : ١ عدد. نمك ، فلفل قرمز و سياه ، زردچوبه ، زعفران. پودر آويشن : ١ ق چاي خوري. پودر زنجبيل : ١/٢ قاشق چاي خوري. موضوعات مرتبط: ته چین
ته چین آلو اسفناج با مرغ. مواد لازم برنج چهار پیمانهمرغ 200 گرم پیاز یک عدد اسفناج 700 گرم آلو هفت عدد تخم‌مرغ چهار عدد ماست یک پیمانه زعفران دم‌کشیده 1/4 پیمانه

طرز تهیه ته‌چین گوشت با رب انار - PERSIANS IN LA
گوشت را با استیک‌کوب بکوبید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبکش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو کفگیر برنج به آن بیفزائید. اکنون گوشت را روی برنج بچینید و 

ته چین اسفناج | رسانه تی وی
برچسب ها : ته چین اسفناج با گوشت,ته چین اسفناج با مرغ,ته چین اسفناج با گوشت چرخ کرده,ته چین اسفناج شمشیری,ته چین اسفناج با رب انار,ته چین اسفناج رب انار,ت 


بیایید یک غذایی درست کنیم که هم خوشمزه باشد و هم ارزش غذایی بالایی داشته باشد. اسفناج هم برای گیاهخوارها نامی آشناست و هم دارای ارزش غذایی بالایی است. بنابراین طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما آموزش می دهیم. ته چین اسفناج. مواد لازم: برنج: ۶۰۰ گرم; مرغ: یک سینه کامل; پیاز: یک عدد کوچک; ماست شیرین: یک و یک دوم پیمانه; زرده 
طرز تهیه پلو با رب انارمواد اولیه : برنج چهار پيمانه رب انار. ته چین اسفناج با رب انار. 4:59. ته چین اسفناج · 9:19 · ته چین اسفناج با آلو · 7:17. ته چین اسفناج با ته دیگ کدو حلوایی · 12:59 · ته چین آلو اسفناج · 10:56. Tahchin esfenaj طرز تهیه ته چین اسفناج · 1:36 · سالاد اسفناج و انار · 0:20. رب انار · 4:10 · دانش سنتی رب انار · 0:21. قرعه کشی رب چین چین · 0:44 · قرعه کشی رب چین چین. دستورپخت عالی برای تهچین رب انار. این دستور پخت توسط عمه عزیزم ملیحه معتمدی به من داده شده، که بهترین آشپز غذاهای ایرانیه. خانم شیرزاییÂÂ طرز تهیه میان پر سبزیجات با سس انار. Â. مواد لازم میان پر سبزیجات با سس انار 960825 تخم مرغ 3 عدد اسفناج 200 گرم پیاز سرخ شده 3 ق س سیر 2 حبه کنجد 3 ق س انار دون شده 2/1 پیمانه قارچ 100 گرم گوجه گیلاسی تعدادی رب انار 3 ق س خلال بادام 50 گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم جام جم سرا:‌مواد لازم- گوشت: ۶۰۰ گرم، برنج: ۵ تا ۶ پیمانه، اسفناج: ۸۰۰ گرم، نمک و فلفل: به اندازه لازم، رب انار: ۱ پیمانه، روغن: به میزان لازم. تصویر آموزش آشپزی: طرز تهیه ته‌چین اسفناج. طرز تهیه: ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و 
در قابلمه را بسته و ۳۰ دقیقه آن را با شعله ملایم دم کنید. سپس روغن باقیمانده را روی آن بریزید و در سرو کنید. نکته: ۱- می‌توانید همراه با اسفناج ۳-۴ قاشق غذاخوری سبزی معطر تفت دهید تا ته‌چین معطر شود. ۲- در صورت تمایل می‌توانید هنگام اضافه کردن رب انار ۲-۳ قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید. ۳- به جای مرغ 
برنج رو طبق روال همیشگی آبکش می کنیم.نصف برنج آبکش شده رو با مایه ی ته چین مخلوط می کنیم. در قابلمه روغن می ریزیم. برنج آغشته به مایه رو در قابلمه می ریزیم وبا پشت قاشق فشار می دیم تا منسجم بشه وچسبندگی پیداکنه. اسفناج تفت داده شده رو روی برنج می ریزیم وصاف می کنیم. آلو هارو روی اسفناج می چینیم. بعد رب انار رو روی 
دستور ته چین اسفناج,طرز تهیه ته چین اسفناج,دستور پخت ته چین اسفناج,دستور تهیه ته چین اسفناج,مواد لازم برای ته چین اسفناج,طرز پخت ته چین اسفناج,دستور ته چین اسفناج,دستور پخت ته چین اسفناج,دستور پخت ته چین مرغ و اسفناج,طرز تهیه ته چین اسفناج,طرز تهیه ته چین اسفناج با مرغ,طرز تهيه ته چين اسفناج با گوشت,طرز 
رب انار:1 پیمانه. روغن:به میزان لازم. ته چین اسفناج. طرز تهیه ته چین اسفناج. ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد از پخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناج ها را شسته و نیمه خرد کنید و در روغن تفت دهید و با رب انار آن را 
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار: برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید. سالاد اسفناج و انار. در ادامه برای تهیه سالاد، انار را دانه کنید. پرتقال را نیز فیله کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید. سالاد اسفناج و انار 
برنج را خیس می‌کنیم. مرغ را با پیاز می‌پزیم. اسفناج‌ها را خرد کرده، روی حرارت می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد با روغن مایع سرخ می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را زده نمک، فلفل‌سیاه، زعفران دم‌کرده و کره آب‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شود. آلوها را از قبل خیس کرده، گوشت آن را از هسته جدا و کنار 
طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ,مواد لازم جهت طرز تهیه ته چین آلو و اسفناج با مرغ:برنج،مرغ،اسفناج و..,طرز پخت ته چین آلو و اسفناج با مرغ,پخت انواع ته چین,تزیین ته چین آلو و اسفناج با مرغ,آموزش آشپزی. با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداری کردن کودکان در مصرف آن بهترین روش برای استفاده از آن پخت به این شکل میباشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید. طرز تهیه ته چین اسفناج. مواد لازم برای ته چین اسفناج. گوشت:600 گرم. برنج:5 تا 6 پیمانه. اسفناج:800 گرم. نمک و فلفل:به اندازه لازم. رب انار:1 پیمانه. کلیپو/ همه ما پس از جدا کردن پوست و بقایای سبزیجاتی از جمله سیب زمینی، هویج، کرفس و پیاز، آن را دور می ریزیم. اما جالب است بدانید که می توان به سادگی از این مواد اضافه، استوک بسیار
ابتدا سیب زمینی را سرخ می کنیم از روغن جدا می کنیم حالا پیاز را کمی تفت می دهیم وقتی سبک شد گوشت و هویچ و لبو را با هم تفت می دهیم ادویه ها رو اضافه می کنیم پس از تفت مختصر اکنون رب انار و. g طرز تهیه ی کشک وکدو بادنجان طرز تهیه ی راتاتویل طرز تهیه ی پیراشکی اسفناج با مغز پنیر طرز تهیه ی بروشتای گوجه فرنگی طرز تهیه ی اردور بادنجان کبابی طرز تهیه ی چیپس کدو سبز طرز تهیه ی کشک کدو طرز تهیه ی واویشکا بادنجان طرز تهیه ی ته چین سبزیجات طرز تهیه ی بورانی چغندر طرز تهیه ی پیراشکی سیب زمینی 
بورانی اسفناج. )1(. اﺳﻔﻨﺎج، ﻣﺎﺳﺖ، ﺳﯿﺮ. کوکو سبزی. )2(. * ﺳﺒﺰى)ﮔﺸﻨﯿﺰ، ﺷﻮﯾﺪ، ﺗﺮه(، ﭘﯿﺎز، ﺗﺨم ﻣﺮغ، ﺳﯿﺮ. خاگینه قارچ. )3(. ﻗﺎرچ، ﭘﯿﺎزﭼﻪ، ﺗﺨم ﻣﺮغ. اشکنه. )4(. ﺳﺒﺰى )ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ، ﻣﺮزه(، ﭘﯿﺎز، ﺗﺨم
چلو خورشت فسنجان )3(. ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮغ، ﮔﺮدو، ﭘﯿﺎز، رب اﻧﺎر، زﻋﻔﺮان، ﺑﺮﻧﺞ. ﺑﺎﺳﻤﺎﺗﯽ+زﻋﻔﺮان. ته چین قالبی مرغ )4(. ﻓﯿﻠﻪ زﻋﻔﺮاﻧﯽ، ﺗﺨم ﻣﺮغ، ﻣﺎﺳﺖ، ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺎﺳﻤﺎﺗﯽ+زﻋﻔﺮان. ته چین قالبی گوشت )5(. ته چین یکی از غذاهای محبوب که گزینه مناسب و خوشمزه ای برای سفره مهمانی ایرانی هاست این ته چین لذیذ با ترکیب مرغ و اسفناج درست شده که بسیار لذیذ است نوش جان. [آرشیو] اسفناج پلو چلو، پلو و پلوهای مخلوط.
از حد معمول برميداریم بعد ته دیگ نان یا هر چی که دوست دارید بذاريد یه مقدار برنج رویش ریخته ی رديف گوشت همراه با کمی آبش و بعد اسفناج خرد شده را رویش بریزید
پیاز وسیر را تفت میدیم اسفناج خرد شده را هم تفت میدیم وادویه دلخواه به اضافه رب انار را اضافه میکنیم. هنر طباخی - خورشت آلو اسفناج با چاشنی رب انار - ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی. طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار
در فاصله زماني كه برنج در حال جوشيدن مي‌‌باشد كشمش‌ها را شسته، سپس با رب انار، گردو و پياز داغ در روغن تفت مي‌دهيم.
ظرف پیرکس یا تفلون را چرب کرده برنج مخلوط با سس را در آن ریخته و سطح آن را صاف می‌کنیم و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا به هم بچسبد، روی آن اسفناج را ریخته و صاف می‌کنیم و 
بعد از این پست ته چین گوشت و ارده بنده، خانم نازنین از خوانندگان نازنین شمشیری، لایه ارده رو با یک لایه از گردو، رب انار و سبزیجات جایگزین کردن و ته چینی به سبک کباب ترش شمالی خلق کردن. من هم عکس ها و توضیحات ایشون رو عینا اینجا نقل می کنم: جناب دوزل گرامی‌،. این هم عکسی‌ که باید میفرستادم. لایه زیر 
با توجه به رب انار به كار رفته، به عنوان یك افطاری تابستانه بسیار مناسب است. مواد لازم برای 4 نفر: ران و سینه مرغ: 800 گرم، خرد كرده; اسفناج: 600 گرم، ساطوری; پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری; روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه; زردچوبه: یك قاشق مرباخوری; برنج: 400گرم‌، خیسانده; رب انار: 120 میلی‌لیتر; نمك و فلفل: به میزان 
ته چین اسفناج هم از اون مدل خوشمزه هاس که توصیه می کنم حتما امتحان کنین. خود ته چین یه طرف اون
حرارت رو خاموش می کنیم و رب انار رو اضافه و مخلوط می کنیم و می ریم سراغ برنج. برنج رو آبکش می کنیم
بعد از اینکه با پیاز سر تف دادم , گذاشتم بپزه و آلو بخارای خیس خورده رو بهش اضافه کردم. یادتون باشه دونه های آلو 
ته چین اسفناج با رب انار. طرز تهیه ته چین مرغ با اسفناج و برگه قیسی. برنج را با نمک و آب از 3-4 ساعت قبل خیس کنید اسفناج های شسته شده را خرد کنید و فاقد آب روی حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاش. خواص میوه انار و آب انار و نقش مهم آن در سلامتی. یکی از میوه های لذیذ و خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان میوه انار است، که دارای 
رب : ١ قاشق. فلفل دلمه اي قرمز : ١ عدد. نمك ، فلفل قرمز و سياه ، زردچوبه ، زعفران. پودر آويشن : ١ ق چاي خوري. پودر زنجبيل : ١/٢ قاشق چاي خوري. موضوعات مرتبط: ته چین
ته چین آلو اسفناج با مرغ. مواد لازم برنج چهار پیمانهمرغ 200 گرم پیاز یک عدد اسفناج 700 گرم آلو هفت عدد تخم‌مرغ چهار عدد ماست یک پیمانه زعفران دم‌کشیده 1/4 پیمانه گوشت را با استیک‌کوب بکوبید و در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبکش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو کفگیر برنج به آن بیفزائید. اکنون گوشت را روی برنج بچینید و 
برچسب ها : ته چین اسفناج با گوشت,ته چین اسفناج با مرغ,ته چین اسفناج با گوشت چرخ کرده,ته چین اسفناج شمشیری,ته چین اسفناج با رب انار,ته چین اسفناج رب انار,ت 

شايد اين مطالب را هم دوست داشته باشيد